Shopping med mamsen

Japp var ju nere till stan med mamma idag. Hon kom och hämtade mig vid 11.30 sen bar det iväg, jag skulle leta present till Angelica och mamma skulle kolla runt lite i affärer bara rent allmänt :)
Är jätte nöjd med det jag hittade till Angelica, hoppas att hon blir glad nu bara men det tror jag nog. Jag skulle ha blivit skit glad i alla fall :) Mamma hon hittade en mjukisbyxa, 2 t-shirts och 2 BH:ar...Det var hon allt värd. Innan vi stack hem så blev det Willys också, bäst att jag passar på att handla när hon skulle göra det också och så får man ju skjuts då också... Blir lite bökigt att få med sig allt på cykeln, speciellt när man inte har nån cykelkorg...Det ska jag i alla fall ha på min nya cykel!

Tack mamma för en skön dag på stan, lite stressig bara men skönt att vi hann med i alla fall! Snart är det dags för Ullared oxå och då behöver vi nog inte stressa lite mycket. Gud vad jag ska shoppa grejer till nya lägenheten. Både Jerry och jag räknar ner nu...Håll tummarna bara att vi får våran lägenhet såld. Intresserade??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0