Soffdags

Ja nu blir det inte mycket mer idag. Ska bara lägga mig på soffan nu och njuta av det sista av helgen. Har nyss kommit hem från mamma och pappa..var trevligt men tror alla var lite trötta, blev det speciellt efter att man ätit.
Hoppas att ni har haft en trevlig helg också..

Imorn så är det dags att betala lägenheten. Ska träffas vid 13.30, tur att jag slutar då imorn. Hoppas att Nettan kommer i tid bara så jag hinner! Sen ska vi ringa till verkstan också för bilen läcker fortfarande växelolja så det får dom se till att fixa. Tänker inte betala så mycket pengar och sen är det inte fixat! Kollade nu när jag åkte från mamma och pappa där jag hade stått med bilen och det var en hel del faktiskt! Var ju ingen droppe bara utan det var en pöl...suck!
Får se vad de säger!
Sen efter det på kvällen så ska Jerry spela första matchen med korpen imorn. Drar juh igång nu igen och självklart ska jag följa med och heja. De behöver ju mig där på kanten..haha!

Nej nu ropar soffan, teven och kissarna.
Kissarna de är helt slut efter en dag i solen, men var nog skönt för dom att få komma ut.
Ha en fortsatt trevlig kväll..kramis

Soldags

Gud va skönt, har nyss kommit in. Har legat på baksidan och solat i ca. två och en halvtimme så nu har jag fått lite färg...Äntligen! Hade med mig kissarna ut också och det gick hur bra som helst så nu har dom fått ordentligt med luft idag :) Skönt det i alla fall, var t.o.m Selma som ville gå in, tror hon var hungrig och sen var det panik på lådan så fort vi kom innanför dörren..gumman då!
Nu så har jag hunnit med att duscha också, var hur skönt som helst. Tog mig en kalldusch :)
Nu ska jag alldeles straxt göra mig fin för morsdag. Ska till Ann först och fira henne, sen ska jag skjutsa Jerry till jobbet vid 17.30 och sen åker jag hem till mamma och grattar henne.

Nej dags att ta sig lite mellanmål :)
Ska äta hemma hos Ann och Bosse sen så tar väl nått lätt. En frukt och lite kesell tror jag det får bli.
Ha en underbar dag allihopa!

Morsdag

Grattis världens underbaraste mamma på morsdag...Älskar dig!



Lördag

Nu så var lördagen slut. Har nyss kommit hem från Micke och Marinette, (Angelicas mamma och pappa), har varit där och grillat och umgåtts bara. Var ju hur underbart som helst när man kunde sitta ute och äta i bara linne, imorn så ska jag gå upp vid 10-tiden och gå ut och lägga mig i solen så jag får lite färg. Är ju bäst att passa på nu när det är så fint väder och när man är ledig. Idag jobbade jag ju till 15 så då hann jag inte med att sola nått.

Måste i alla fall tacka för en trevlig lördag kväll. Hoppas att Jerry kan vara med nästa gång bara!
Men det ska vi nog kunna se till...Nu blir det att kolla på Robinson finalen på datorn. Missade ju den förut så får kolla här istället men det går ju lika bra det, är ju nästan bättre för då slipper man ju reklamen :)
Hoppas att det blev Anna eller Jarmo som vann...

Natti natti & sov så gott allihopa!

Nämen..

Jag har ju glömt att berätta att vi har fått tillbaka våran bil nu. Fick hämta den i torsdags och nu verkar den gå bra, sån tur är men jag ska nog inte säga för mycket! Braa att hoppas att vi inte behöver göra något större nu på ett tag. Vet bara att de sa att bromsbeläggen fram var dåliga så det ska vi väl också byta när vi ändå håller på. Men nu ska vi dra igång med betalningen först också så vi blir av med den nån gång...

Helg..igen

Ja nu är det helg igen. Förstår inte att det går så fort!
Har jobbat 13.30-18 idag och det gick riktigt bra. Sålde bra och hade bra med kunder inne. Ska jobba imorn också så hoppas det blir lika mycket då. Synd bara att man ska jobba när det är så fint väder ute, men får hoppas att det håller i sig. Tog en promenad hem från jobbet idag, fick skjuts av Jerry dit för att jag ville ta en promenad hem :)
Sen tog jag och slängde i mig lite "mat" och sen tog jag bilen och hämtade upp mamma, lilebror och Angelica för vi åkte till Alkvettern och kollade när Micke spelade fotboll...Var ju underbart att hinna njuta av solen litegrann i alla fall.

Nu så är jag hemma. Tobbe följde med mig hem så jag har lite sällskap.
Ska gå ut till honom nu igen och vara social. Skriver nog mer imorn :)
Ha de så bra..Kramar

Är de sant?!

Gud va fort dagarna/veckorna går. Nu är det ju bara en vecka kvar tills det är dags för flytt, eller ja det är ju lite mer men ändå. Nästa vecka så är det dags att börja packa...Känns overkligt att vi ska flytta, har inte fattat det än även fast vi varit en nya lägenheten några gånger. Kommer nog inte att kännas verkligen förrens man har flyttat ut alla saker och sen börjat med flyttstädningen. Har inte bestämt vilken dag som vi ska sova där första natten heller. Det beror ju alldeles på hur bra allt går och hur lång tid det kommer att ta!
Vi är ju några styckna så det ska väl inte ta alltför lång tid, nackdelen är ju bara att Jerry bara är ledig Onsdag och Torsdag den veckan :(

Bara att börja plocka lite här hemma snart :)
Bäst att passa på att ligga i soffan och njuta nu för det lär inte bli så mycket av de nu de närmsta 2 veckorna!

Torsdag

Vad ska man hitta på mer idag då?
Ska i alla fall färga håret sen men det får vänta lite, ska skjutsa Emma till jobbet sen vid 16-tiden också för då kan vi låna hennes bil ett tag till..Tack!

Nej nuska jag gå och vara lite social och sen käka mat...
Äta bör man..annars dör man!




Vet vad ni kommer tänka/säga...Äta bör man...ändå dör man!
Så nu hann jag före er med det också...Fniss!

Tack så jätte mycket

Tack lillebror för den underbara kommentaren. Jag älskar dig också...behövde höra den idag också för har nyss kommit hem från gymmet. Skulle juh köra ben idag men det sket sig totalt. Körde benböj som första övning och efter den 2:a repetionen så sträckte jag mig..Blir så arg, var så klantigt gjort känns det som!
Fick bli att träna bröst istället, men tappade motiveringen när det blev som det blev. Jaja, bara att ta nya tag imorn eller i helgen. Hoppas bara att det går över så det inte sitter i!

Nu så ska Jerry, Emma och jag käka lite sallad. Blir räk och pasta sallad...mmm...Like it!


Onsdag

Då var det redan slut på onsdagen. Har hunnit med en del idag i alla fall.
Jobbade på Barnvagnen idag kl.10-18, sen efter det cyklade jag hem och bytte om, var dags att gå ett varv i Aggerudsspåret idag igen. Var Jerry och jag idag så han sprang och jag gick, men jag provade att springa litegrann också...det gick hyffsat i alla fall men långt ifrån nöjd med det jag orkade..jaja, får försöka bättra mig men känns som om det inte är prio ett. Är nöjd med min träning annars så det blir en bonus när jag orkar springa ett helt varv :)

Efter träningen så åkte vi och hämtade mamma och sen åkta vi till Willys och handlade litegrann. Blev en del, bl.a så köpte jag hårfärg så nu ska jag bli mörk igen...Jerry ska hjälpa mig imorn för idag blev det för sent. Har kollat på fotboll och bara legat och mösigt :) så det ska vara när båda är hemma på kvällarna..eller va säger ni??

Imorn kl.10 ska vi till våran nya lägenhet och ta lite mått på balkogen med en som ska glasa in åt oss. Hoppas det går bra och att de har tid att göra det ganska så fort så katterna kan flytta in med oss ganska snabbt. Skulle kosta ca.14.000 kr att fixa det men det tycker jag inte var så farligt. Vi hade räknat mellan 10.000-20.000 så det var ju ingen fara. Tänker inte ens diskutera om det är mycket pengar för det är värt mycket för oss. Skulle aldrig förlåta mig själv om katterna skulle ramla ner från balkongen...3:e vången och asfalt under så då kan man ju lista ut hur det skulle sluta!
Nåja..nog tjatat om det. Efter vi fixat det ska vi hämta Emma och dra till Träningslagret. Ska köra ben imorn i gymmet, får väl se om jag kan gå till helgen..haha!

Nej nu blir det kudden nästa...
Godnatt och sov så gott!




Föresten nu är det bara 10 dagar kvar om jag räknat rätt, 9 om man säger att det är torsdag nu :)

12 dagar kvar..

Missade juh att skriva det förut..haha!
Men är ju inte så svårt att lista ut...Snart dags att börja packa då!


Jösses

Jerry fick hämta min nya mobil åt mig idag eftersom jag inte skulle hinna med det annars. Nu håller jag på att försöka lära mig den men det är ju inte det lättaste. Går hyffsat bra i alla fall och kan väl det viktigaste.
Nu ska Jerry få hjälpa mig att lägga in låtar på den bara och göra en spellista åt mig :)
Se hur det går för honom att hjälpa mig, är ju verkligen helt annorlunda med touch skärm...speciellt när allt är touch...

Nej nu blir det tv-soffan och en popcorns påse :)
Vad ska ni hitta på?

Ett två...

..ett två..trampade på som en galning idag på spinningpasset. Trodde fasktisk tjag skulle tuppa av ett tag, men det gick allt bra. Var bara så jäkla hungrig redan under halva passet så det var nog därför som jag trodde jag skulle svimma. Hann ju inte äta nått ordentligt innan träningen så det var väl inte så konstigt...jaja, bra gick det i alla fall.
Är riktigt nöjd med min prestation idag..Bra kämpat Marre!!


Jobbat

Japp, idag har jag jobbat 14-18 och det gick bra. Tog lite vagnsbeställningar och sen kom det en kund och hämtade sin vagn, den var jätte fin så tror nog hon blev nöjd :)
Annars var det ganska lugnt på jobbet. Sparde lite saker så jag har nått att göra imorn också för då ska jag ju stå där hela dagen...

Nedräkning...

Tänkte ha lite nedräkning här på min blogg. Självklart är det till flytten till nya, fina lägenheten...Så..Let´s go!


Ny duschad

Ja nu har jag precis kommit ut ur duschen. Var ju till Aggerudsspåret efter jobbet och gick ett varv, fick med mig lillebrorsan också så jag fick lite sällskap. Har ju fått låna Emmas bil nu också fram till tisdag så nu kunde jag ju ta mig dit...Tack Emma! (www.emmafridaelisabeth.blogg.se)

Nu så sitter Tobbe och spelar tv-spel och jag ville bara sätta mig och skriva av mig litegrann.
Har ju jobbat på Leklådan idag och det var riktigt kul, tiden bara sprang iväg. Jag la i lite varor och plockade bort dom och sen var det en del kunder inne också :) Vissa trevliga och vissa mindre trevliga...men men, sånt mna får ta som kassörska. Dom flesta var i alla fall trevliga så de räddade min dag...Tack!

Just nu så vill jag bara att de ska ringa från Elgiganten imorn och säga att min telefon har kommit. Vet juh vad jag kommer att göra imorn kväll i så fall efter spinningpasset..
Nej nu ska jag gå och vara lite social!

Hej då för idag...kramis

Måndag

Jaha nu är det måndag igen..Gud va fort det går. Är ju snart Juni också och bara 2 veckor kvar tills flytt :)
Kommer bli så skönt att få flytta, känns som om det är det som i går och väntar på nu!
Ska alldeles straxt sticka till jobbet...jobbar 10-18 idag, är ju inte jätte sugen på det men det blir ju mer pengar. Nackdelen är att Jerry och jag intee hinner träffas eftersom att han börjar kl.18...Tur att han är ledig onsdag och torsdag i alla fall. På torsdag är jag också ledig så då blir det mys :)

Nej nu ska jag klä på mig och sen packa ner matlådan...
Ni får ha en bra dag..Kram kram

Sådär ja..

Nu har jag varit iväg och beställt en ny telefon, fick bli den som jag visade er i tidigare inlägg. Den skulle komma hem på tisdag så nu längtar jag tills dess...får sticka dit innan jag börjar jobba kl.14, bara den har hunnit komma tills dess.

Nu är i hemma hos Ann och Bosse, åkte hit tidigt idag för Jerry ville jämna ut sin solbränna men det blev inte så mycket med det för var inget vidare solväder...Solen är ju framme men det är ingen direkt värme.

Ska alldeles straxt äta mat..tror det blir potatis och falukorv..det blir grejer det.

Jag skulle ju ha kört pump idag också men tror jag ska avboka det för är inge sugen alls, ska boka spinning till tisdag istället och imorn så får det bli en promenad tänkte jag. Skönt nu när vädret börjar bli fint så man kan gå ut och gå istället för att sticka till gymmet. Alltid skönt med frisk luft!


Nej nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska nog kolla runt lite på nätet :)

Ha en underbar dag..Kramis


HJÄLP!

Nu har jag tröttnat på min samsung mobil som bara ska krångla hela tiden...suck!
Har kollat efter en ny nu och det lutar åt en Nokia...Vad tycker ni??
Ska ner till Elgiganten imorn och hoppas de har den hemma där så man kan kolla på den!


 Nokia 5800 XpressMusic

Underbar kväll

Ja gud vilken underbar kväll det blev. Åkte hem till mamma och pappa vid 19.30 och då fixade vi hemmagjord pizza. Käkade gott och drack litegrann, jag körde på coca cola för käne inte för att dricka idag och sen efter att vi ätit klart så spelade vi kort. Det blir ju inte så ofta så det var himla kul, skönt att slippa teven för en kväll...
Stack till Harrys straxt efter tolv och efter statt blev det Max för lite "fyllekäk".
Nu blir det sängen, ska upp tidigt imorn för ska hem till Ann och Bosse och fixa lite solbränna. Hoppas det blir fint väder bara...

Godnatt allihopa!
Tack mamma, pappa, lillebror och Jerry för en toppen kväll..
Älskar er!!

Kvällen fixad

Japp nu har vi kommit på vad vi ska göra. Ska åka hem till mamma och pappa och käka hemmagjord pizza. Tar med oss ingredienserna dit :) Sen får vi se om kvällen slutar på Harrys eller inte. Jag kör nykter idag i alla fall...Kan lika gärna dricka dricka som sprit så det går juh bra...

Ha en bra lördag kväll...Kramis

Promenix

Japp har nyss kommit hem från min promenad. Jag gick Aggerudsspåret och gud va skönt det var!
Känner mig nöjd med det så nu ska jag käka lite tacos, blev juh kvar från igår så lika bra att äta det. Ikväll ska vi göra hemmagjord pizza älsklingen och jag...mums!

Från det ena till det andra..Ingen som är lika danssugen som jag?
Skulle gärna kunna gå på statt bara jag visste att det blir lika kul som förra gången :)
En liten fest är ju aldrig fel heller...eller?!

Det va den frukosten..

Jerry och jag hade ju tänkt att äta frukost tillsammans imorse i lugn och ro...men icke sa nicke.
Vaknade klockan 07.05 och hans farfar skulle hämta honom 07.30 så det blev full fart här hemma :) Jag fixade i ordning kaffe och gjorde i ordning hans mackor och han fixade i ordning sig. Vi får nog ta frukosten imorn istället...eller vad säger du älskling?!


Natti natti


Fredags mys

Ja nu har vi fredags mys här hemma, men smet ifrån en sväng för kände att jag ville blogga litegrann. Är ju inte så jätte duktig på att uppdatera känns det som men men...Jag sa nog kunna bättra mig på den fronten.
Ska i alla fall ta ett fotbad nu och sen passa på att måla tånaglarna. Jag kommer bli så hiiimla fin :)
Haha, annars idag så har jag jobbat klockan 10-14, så himla skönt att få gå hem tidigt och njuta av helgen.
Cyklade i alla fall direkt hem efter jobbet och sen stack Emma, Jerry och jag iväg till gymmet. Körde mage och rygg idag. Kommer nog att kännas imorn känns det som, men det är bra för då vet man att man har gjort rätt.
Sen efter gymmet så åkte vi till affärn och handlade. Får låna Emmas bil till söndag också för hon ska vara i Örebro i helgen. Tack och bok för det Emma, känns skönt att kunna ta sig nånstans om man vill.
Tror jag ska åka till Aggerudsspåret imorn med Ipoden och ta mig en promenad för Jerry är ändå inte hemma. Han ska hjälpa sin farfar att jobba på STCC på Gelleråsen imorn.

Nej nu blir det soffan och njuta av älsklingens sällskap...LOVE IT!!
Ha en underbar fredagskväll...Pusss

Nähee..

Var ju inne till Örebro igår och skulle kolla på en soffa som vi hittat på Blocket.se, är den som jag visade på en bild i något tidigare inlägg. Blev lite krångel med henne som hade den, hennes barn hade blivit sjukt och kräktes. Självklart så hade det kommit spyor i soffan...Typiskt!
Tänkte redan då att va f**n, men vi försökte i alla fall på tag på henne och ringde henne ungefär 4 gånger men fick inget svar. Både Jerry och jag började bli irriterade att hon inte kunde svara. Spciellt eftersom vi hade ordnat med bil och att vi skulle hyra kärra. Bestämde oss i alla fall för att strunta i den soffan och istället så åkte vi till ett företag i Örebro som hade ute annons på Blocket. se också som hade väldigt billiga soffor. Var verkligen tur att vi åkte dit för nu har vi hittat våran soffa..skööönt!
Blev mycket bättre än den andra också så tur att vi inte åkte dit och köpte den :)
Den är riktigt stor och rymlig men den får ändå plats i vårat nya hem, fattar inte att den var så billig heller. 8.600 kr betalar vi för den med hemkörning och skulle kunna tänka mig att den skulle kosta det dubbla om man skulle köpa den på Svenska Hem eller Europa möbler...Ett riktigt fynd gjorde vi...Nöjd!
Visar en bild på våran nya, fina soffa så får ni säga vad ni tycker...Vi kommer att få den hemkörd till den 8:e Juni och då kör de den till våran nya lägenhet...Like it!


 Klicka för att se nästa bild
Kommer bli så himla fin i nya lägenheten. Vi var smarta att ta den färgen på bilden också, men färgen är finare i verkligheten, skönt att man slipper se alla svarta katthår som blir :) Våran är också vänd åt andra hållet så det kommer bli perfekt!! Vad tycker ni??




Ska ni köpa en nya soffa så åk till RS möbler i Örbero.
Adressen är: Pappersbruksallén 14

Änglar och Demoner

Var ju på bio igår och kollade på "Änglar och demoner". Den var faktiskt riktigt bra, bättre än jag trodde. Men det är nog bra att inte ha så höga förväntningar när man ska kolla på film...
Den var i alla fall värd att se om man har sett den första filmen, jag satt på hel spänn nästan hela tiden. Det hände saker hela tiden.


Onsdag

Gud va skönt..har jobbat 12-16 idag och det var jätte mycket att göra idag. Det var mycket kunder inne och så hade det kommit varor från Emmaljunga :) Byggde en vagn som en kund ska komma och hämta idag och sen la jag in det mesta som kommit också...duktig!

Nu så är jag hemma och väntar på att maten ska bli klar. Jag gör gös och potatis...Mums filibabba!
Fanns inte så mycket potatis så vi får dela broderligt på det som är, men jag kan ju äta mycket fisk så det går nog bra!
Ikväll så ska vi iväg på bio också med Angeline, Mathias, Frida och Tommy. Ska kolla på "Änglar och demoner". Hoppas det är en bra film. Den första var ju helt ok, men kommer inte ihåg så mycket av den. Är ju så längesen som jag kollade på den. Innan vi ska till bion så ska vi till Mc Donalds först...Angeline och Mathias kommer och hämtar oss så får vi åka med dom...Tur man har snälla kompisar och föräldrar som ser till att man kan ta sig överallt.

Nej nu är det dags att gå och ösa gösen igen...
Smakar så himla gott med gös man gör i ugn, speciellt när det är pappa som har fiskat den också :)


Vad ska ni göra idag?
Vem är det som skrivit anonymt till mig?
Blir juh så himla nyfiken :)

JAAA!!

Nu har vi hittat en ny soffa. Ska in till Örebro på Torsdag kl.12 och kolla på den, hoppas att vi köper den också för det är en sån vi vill ha juh! Var inte farligt pris på den heller så hoppas att ingen annan hinner före oss nu bara...
Visar en bild på den så får ni se vad ni tycker :)


Klicka för att se nästa bild

Tisdag

Vilken skön förmiddag, jag har bara legat och tagit det lugnt.
Börjar ju inte förrens kl.14 idag så då brukar jag inte göra så mycket innan..tyvärr!
Skulle ju hinna med en hel del, men när inte Jerry är hemma heller så blir det bara lugnt.

Ska alldeles straxt börja göra mig i ordning och sen ska jag fixa lite mat.
Ska cykla till spinningen på en gång efter jobbet så blir ingen mat emellan , får ta med mig banan till jobbet så går det nog bra.

Från det ena till det andra.. Var har alla tagit vägen?
Är ju ingen som lämnar nått spår när ni är inne och läser...

Nej dags att gå igen..
Hej då..ha en bra dag!

Måndag

Nu har vi blivit av med soffan, Frida och Tommy fick köpa den till ett mycket bra pris :)
Har jobbat 10-14 idag men det gick inte vidare fort. Förstår inte att 4 timmar kan gå såååå sakta! Idag så tog jag en promenad till jobbet, blir lite krångligt att cykla med paraply.
Nu så är jag hemma hos mamma och pappa...blir terrad av lillebrorsan..haha!
Måste ju störa honom lite nu när jag ändå är här.
Ska tigga lite mat av dom också eftersom Jerry är iväg till Kristinehamn på kurs, tror han får mat där!
Får se vad vi ska hitta på för mat bara, ska nog fråga mamma om vi kan åka och handla sen också för behöver lite film och yoghurt. Har ju fortfarande ingen bil..suck!
Är faaanimej hela 9 dagar kvar tills vi ska lämna in den, sen får vi hoppas att den håller lite längre. Ska ju snart besikta den också :(

Nej nu ska jag gå och vara lite social :)
Ha en bra dag!

Soff-visning

Japp, idag kommer det någon som ska kollla på soffan. Får väl se vad de tycker. Har även fått mail från en också, men hon frågade om jag kunde tänka mig 5.000 kr. Sa nej eftersm vi redan har sänkt priset från 10.000 till 6.000.
Hoppas att de som kommer inte ska hålla på att pruta bara för det står ju faktikt i annonsen prutat och klart!

Jaja, håll tummarna för oss nu bara!


Lördag

Igår så var Jerry och jag till Tommy och Frida. Angeline, Mathias och Anki var också med.
Vi grillade och kollade på Eurovisionsong contest...Tyckte inte det var något vidare, men men. Man blir ju besviken varje år. Vet inte vad vi ska skicka ner för nått om vi ska komma högre upp..
Tycker inte att Malena hade rösten igår heller, på verserna så lät det inte så bra som det gjorde i Sverige men men.
Var ändå ganska kul att det blev ett nordiskt land som vann...kan tänka mig att det var världens fest i Norge igår/idag eftersom det är deras nationaldag också...

Hade i alla fall jätte trevligt igår.
Kul att Jerry kunde vara med för det blir roligare då! :)
Nej nu ska jag fortsätta att äta frukost!

Snart iväg

Ja nu ska jag snart iväg och jobba. Jobbar 14-18 idag så hoppas tiden går fort!
Får skjuts av Ann idag för Jerry ska iväg med dom till Kristinehamn när de släppt av mig och sen kommer de och hämtar mig kl.18 och då åker vi hem till dom på en gång!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Har ju inte hänt så mycket...jag får skriva mer imorn eller nått :)

Onsdag

Nu är onsdagen slut, eller det har den ju varit ett tag nu men skit samma :)
Har jobbat 10-18 idag, men fy tusan...Vart är alla folk/kunder!? Tur i alla fall att vi fick varor idag så det fanns lite att plocka med, trodde nästan inte att jag skulle orka till klockan 18 för idag gick det verkligen inte fort. Det var helt OK fram till lunch men efter det så blev det att plocka med varor i lugn och ro..nästan inga kunder!

Direkt när klockan blev 18 så stängde jag på Barnvagnen och sen hoppas jag på cykeln och hemåt. Bytte bara om till träningskläder och sen åkte Jerry och jag till motionsspåret vid hembygdsgården. Jag gick ett varv och Jerry sprang...Fasiken vilken fart jag fick upp. Går mycket lättare när man lyssnar på musik, känner mig redan peppad för att gå igen. Kanske blir i helgen :)

Efter promenixen så åkte vi hem och fixade mat..Blev tacos idag!
Sen har vi bara mösit hela kvällen och nu blir det hoppa i säng. Vi ska inte ställa nån väckarklocka imorn..SKÖNT!
Morgondagens planer blir gymmet och köra triceps och bröst, sen hem och gå ut med kissarna. Sen på kvällen ska vi åka och hälsa på Ulla och Jan om det passar. Hoppas det för det var evigheter sen som vi var där och hälsade på.

Nej nu orkar jag inte skriva mer...
Natti natti...Kramisar

Natti natti

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite bok :)
Bäst att vila upp sig för imorn är det dags att jobba heldag...10-18
Sen hem och mysa med världens underbaraste pojkvän...Längtar!

Måste bara säga..

..JAG ÄLSKAR DIG JERRY..


Min lilla sötnos



Såhär nära ska Smulan ligga för att vara nöjd, men jag klagar inte för det är ju hur mysigt som helst när hon kommer och ska krypa upp på bröstet på mig...Like it alot!

Semifinal

Håller på att kolla på Eurovision song contest semifinalen. Tycker i alla fall att Melana gjorde bra ifrån sig och jag vet inte varför, men jag får lite rysningar när hon sjunger. Hon ser så himla glad ut och det smittar verkligen av sig...Ska bara öva på texten så jag kan sjunga den på nästa fest...Haha, eller inte!

Nej nu blir det soffan igen...Gör ni?

Härligt..



Nu känner jag mig som en ny människa. Tänkt så mycket en dusch kan göra!
Var i alla fall ett härligt spinningpass och idag kände jag mig riktigt nöjd. Trampade på riktigt bra tycker jag :)


Duktigt gjort



Nu är jag riktigt nöjd med min insats.
Har gjort fint här hemma och det var verkligen välbehövligt...Började med att jag kollade om det fanns någon tvättid oh det gjorde det. Började tvätta kl.16 eftersom det inte var någon som hade bokat eftermiddags-tiden så tvättade jag fram till 21, så då hade jag gått om tid på mig. När jag ändå höll på så började vika i ordning och rensa ur i garderoben, byrån och sen strump- och troslådan. Blev i alla fall en dle att slänga!
Efter det så plockade jag ur och i diskmaskinen, gjorde rent toan och handfatet och sen har jag dammsugit och moppat hela lägenheten...är riktigt nöjd med dagens instats.
Så himla skönt för nu kan Jerry och jag bara vara hemma och mysa sen när han är ledig. Bäst att ta vara på tiden tillsammans juh, finns inget mysigare än att bara få vara nära Jerry!! Han kollade på schemat förut så då blev det en glad överaskning för han jobbar bara måndag och tisdag denna veckan och var leidg helgen. Det hade vi inte trott!

Nu ska jag kolla på Project runway och poppa mig lite popcorn för det är jag värd.
Sen blir det bara att fortsätta att bara sitta i soffan :)
Vad har ni gjort idag??

Helt OK

Ställde mig på vågen imorse och jag hade gått upp 0,2 kg och det är jag ändå nöjd med. Med tanke på vad jag har ätit i helgen och även vad jag har druckit...det var sååååå värt det för fy faaaan va kul jag hade i lördags. Var längesen som det var så kul på statt...Jerry, Emma, Tobbe och jag regerade på dansgolvet ;)

Måndag..igen

Jaha då var det måndag igen. Har hunnit med en del idag i alla fall men fortfarande mycket som jag ska fixa. Var iväg och handlade med Jerry förut direkt efter jobbet sen blev det matlagning...Mos och korv..mums!
Nu håller jag på att tvätta så ska ner och slänga i en ny maskin och hänge upp lite på tork :) Sen emellan maskinerna så tänkte jag dammsuga och städa här hemma för fy vad skitigt det är. Nu är det på tok för många dammråttor som springer omkring så nu ska jag utrota dom..Haha..nu kan dom inte gömma sig ;)
Sen ska jag även hinna med att vika i ordning kläderna i mina lådor. Har rensat ur lite kläder så måste vi om och göra snyggt bland dom kläderna som blev kvar. Så jag har fullt upp idag.
Har även bokat Bodypump men hamnade som reserv så då tappade jag sugen då är det ju bättre att jag fixar här hemma istället. Ska boka spinning imorn i alla fall så att man får röra lite på sig!

Nej tvättstugan nästa..Skriver mer sen!
Ha de fint..kramis

Yehaaaa

   
   
   
   

PAAAAARRRRRTTTTTTYYYYYYYYYYYYY...


Happ..

Idag har vi haft en riktig bakis söndag så jag har därför inte haft ork, lust eller tid att blogga.
Kommer därför att blogga imorn så ni får hålla er lite :)

Skål

Japp, nu är det party som gäller, är så himla partysugen så tror att det kommer bli kul ikväll.
Ska hem till Micke och Angelica och festa litte...Blir Tobbe, Micke, Angelica, Emma, Jerry och jag...Me like!
Tar med mig kameran ikväll igen så blir det lite roligare läsning för er imorn om det finns några bilder som går att visa för folk..haha! Jodå de gör det nog!

Schkåååål på er! Vi ses i dimman inne på statt...Ni hittar mig troligtvis på dansgolvet för jag är såååå danssugen...

75 årskalas

Nu har vi nyss kommit hem från kalaset. Tänkte visa med bilder bara, blir ju roligare så oxå...

     
   

Mamma och alla hennes syskon och så sitter mormor i mitten mellan sina "livvakter".


Mina kusiner, tyvärr är inte alla med :(
Fattas 4 styckna så vi är några styckna...tyvärr ses vi inte så ofta!

Intresserad?

Nu så har vi bestämt att vi måste sälja våran underbara soffa. Har sänkt priset från 10.000kr  till 8.000 kr, man får mycket soffa för det priset...Någon som är intresserad av en underbar soffa? Det tar verkligen emot att sälja den men har man inte plats så har man inte...


Måtten är ca.3 m x 3,20 m och djupet är 80 cm.

Nypriset är 16.000 och vi säljer den nu för 8.000, prutat och klart!

Skit också..

Nu har vi nyss kommit hem från Svenska hem och det gick tyvärr inte att göra nått med soffan för de som hade hand om tillverkningen hade kursat :(
Blir att sälja våran underbara soffa ändå och så får vi köpa en ny. Tror att vi har hittat en som i vill ha. Får beställa den ganska snart så vi får den lagom tills flytten...måste bara sälja våran andra först så vi får lite bidrag till nya soffan.

Nej nu ska jag fixa frillan...
Ha de så bra allihopa!

Läggdags

Japp nu är det läggdags. Har hunnit fixa naglarna för imorn också, fik bli fransk manikyr med lite snygga nagelstickers!
Lyxade även till det och fixade tånaglarna också så nu är man riktigt fin :)

Imorn så ska Jerry och jag till Svenska hem. Ska kolla om det går att göra om våran soffa...Hoppas!
Skulle vara så skönt om det gick så man slipper ha den stånas framför balkongdörren, det blir ju inte så snyggt. Vill ju inte göra mig av med soffan heller helst eftersom det är världens skönaste soffa och det får plats jätte mycket folk i den!

Efter att vi kollat det ska vi hem och fixa i ordning oss för att fira "mormor" som fyller 75 år. Micke och Angelica kommer och hämtar oss vid 13.40 tror jag. Vill inte köra för mycket med bilen nu förrnens den är helt lagad!

Nu ska jag borsta gaddarna och fixa kissarna.
Natti natti & sov så gott...Kramar

Fredag

Idag jobbade jag 10-14..Lyxigt!
Då cyklade jag hem och sen stack Jerry och jag iväg till träningslagret och körde lite mage och rygg...Gött de!
Nu på kvällen har vi mest tagit det lugnt, jag ska hoppa in i duschen nu sen blir det film och fixa naglarna för imorn när det är 75 årskalas. Vad ska ni hitta på?

Inte ens en vecka...

Jerry var ju iväg och hämtade bilen förut idag. Det gick på lite mer än 8.000 kr..som hittat..NOT!
Men vi ska lämna in den igen den 27/5 för det var lite mer som behövde fixas så då kommer det att kosta ca.7.500 kr så på ca.3 månader har vi lagt ut 20.000 på den där jäkla bilen...Så typiskt när vi tyckte att vi hade hittat en bra och fin bil! Jaja, det är ju bara att betala och se glad ut. Ska ta det på avbetlning med Mekonomen kort så då får man betala under 6 månader räntefritt sån tur är...

Fick inte ens vara glad för bilen en vecka :(
Men sen får vi hoppas att det är nog med fel på bilen...Håll tummarna för oss!

Hoppas

Idag har vi lämnat in bilen på lagning, eller Jerry och Bosse bogserade dit den igår men de har hållit på med den hela dagen idag. De har sagt att den ska vara klar imorn så jag hoppas att den blir det. Skönt att ha bil igen bara att hoppas att de hittar de felen som är nu så det inte blir nått mer sen om nån vecka.
Nu får det räcka med fel på bilen...

Nu blir det soffan igen...
Ville bara uppdatera litegrann!

Torsdag

Skönt att det redan är torsdag för då är det snart helg igen och man får vara ledig :)
Ska straxt iväg till jobbet, jobbar 14-18 idag...Frida kommer och skjutsar mig till jobbet för ska ju träffa dom ikväll och då hämtar hon mig också så åker vi till affärn och handlar på en gång så slipper jag cykla hem först och sen iväg.

Annars blir det nog rätt lugnt..blir skvaller och lite godis ikväll med brudarna och det ska bli kul. Blir ju inte så ofta som det bara är vi tjejer längre, inte för att det gör nått om killarna är med men nu ikväll ska det bli skönt med bara brudar!

Nej nu får det vara färdig bloggat för nu. Frida kommer alldeles straxt!
Ha en underbar dag i det tråkiga vädret...Kramisar

Nu är det dags..

..att krypa ner i sängen och läsa lite bok innan det är dags att somna.
Får väl se hur mycket jag orkar läsa, men brukar ju bli 1 kapitel i alla fall...

Godnatt & sov så gott allihopa!

SELMA!

Ja fy katten...vi hade ju problem med ComHem igår. Hade problem med både TV, internet och telefonen så idag provade jag att gå in på internet när jag kom hem från jobbet men det hände inget. Tyckte det verkade konstigt eftersom både mamma och pappa och Micke och Angelica hade internet så då kom jag på...AHA!
Bäst att jag kollar sladdarna till rautern eftersom att jag vet att en viss Selma tycker om att bita på sladdarna och mycket riktigt. Hittade en sladd som hon hade bete rakt av...GRRR!
Tur i alla fall att det var till rautern för kunde ju bara koppla ur den och köra genom modemet istället, men träligt i alla fall. Ska ordna riktigt ordentligt sen i nya lägenheten så att vi har koll på alla sladdar och så att ingen ligger löst på golvet för då kommer hon att bita på dom på en gång..Tyvärr!




Fy skäms på dig Selma...Tur att du är så söt för man kan inte vara sur på dig särskilt länge!

Träna..träna å träna

Japp det har jag gjort både idag och igår. Igår var jag iväg och körde spinning, kom inte upp så högt som jag ville på pulsbandet men jobbigt var det i alla fall så jag hade väl helt enkelt inte världens bästa dag.
Idag så har jag varit ute och gått med mamma i ca. 1 timme. Var ute och gick barkbanan vid Nobell och det var riktigt skönt. Kom lite regn men det slutade på en gång så det var ingen fara!

Imorn så kommer det att bli en träningsfri dag och det känns himla skönt.
Ska träffa Frida, Angeline och Malin imorn och vara lite onyttiga och skvallra :) Ska vara här hemma, men de får ta att det är lite stökigt! Just nu går man mest och väntar på att det ska bli den 8:e juni så vi får nycklarna till nya lägenheten... Längtar som fasiken...Kommer att bli underbart men jag har nog inte riktigt fattat att det är snart vi ska flytta och att vi ska flytta överhuvudtaget. Kommer bli bra i alla fall!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig i soffan under en filt och bara ta det lugnt!
Vad ska ni göra då?

Veckan som kommer

Ja tänkte bara skriva litte vad som händer i veckan...Bäst att jag skriver ner det så det inte är nått jag glömmer men det är ju inte så mycket den här veckan..

Måndag: jobba 10-14
                träna..bodypump 17.30

Tisdag: jobba 10-18
              träna..spinning 19.00
              fotboll..Arsenal-Manchester United

Onsdag: jobba 10-18
                
Torsdag: jobba 14-18
                 lämna in bilen...ÄNTLIGEN!
                 Träna?

Fredag: jobba 10-14
               fika med brudarna ev.
               träna...gymmet med älsklingen kanske!

Lördag: träffa släkten..."mormor" 75 år

Söndag: NADAAAA!



Ja sådär ja...Tror jag fick med allt. Kommer säkert bli mer :) 

Träning

Har varit hemma en stund nu efter ett hårt Bodypump pass. Har ju träningsvärk från igår också så det kändes extra mycket idag men de e bara skönt med träningsvärk för då vet man ju att man gjort rätt :)
Ska alldeles straxt hoppa in i duschen och sen blir det att kolla klart på "Sex and the city"-filmen som jag började kolla på igår men inte orkade se klart!

Vad ska ni hitta på ikväll då?

Vägning

Jahapp..då var det dags för vågen igen.
 Hade i alla fall gått ner 0,9 kg så nu är jag nere på sammalagt 6,5 kg igen...Det är jag nöjd med i alla fall!
Var även dags att mäta idag och det hade väl inte hänt så jätte mycket,men midjemåttet fortsätter att minska i alla fall...Hade minskat med 2 cm så sammanlagt är det nu 24 cm...Helt sjukt! Midjemåttet är det som jag är mest nöjd med under den här perioden som har varit. Visst jag hade säkert klara att gå ner mer i kg också, men har nog inte haft det jäklar anammat som hade behövts då..jaja, man kan inte få allt :)

Gymma

Var iväg till gymmet för en lite stund sen. Körde med älsklingen idag och vi körde triceps och bröst.
Så jäkla gött för nu känner man att det tagit, kan knappt lyfta armarna för de känns så himla sega oh trötta..Haha!
Har även bokat Bodypump imorn och det ska bli himla kul för nu är det ju en vecka sen som man körde det...
På tisdag ska jag iväg och köra spinning för det blev inget alls förra veckan, hade fullt upp med annat men så är de ju ibland..Nu är det bara en slöarsöndag som står på schemat, ska bara iväg till affärn först med mamma och handla. Behövs ju fyllas på i kylskåpet också...Vad ska ni göra mer idag?

Nu så..

..ska jag lägga mig i sängen och kolla på Robinson och Så ska det låta på datorn. Ska bli riktigt gött att bädda ner sig och kolla i sängen. Tur man har datorn så bra så att man kan kolla...Love it! 

Godnatt!


Grillnings time

Tog med mig kameran till Micke och Angelica förut och passade på att ta lite kort..enjoy!

  
   
   
   

Valborg

Nu har jag fått fingrarna ur röva och satt in digitalkamera sladden i datorn så att jag har kunnat föra över bilder från helgen...Börjar med några från Valborgsmässoafton ute i Jerrys farfars stuga. Vi grillade och käkade smörgåstårta, men var dålig på att ta bilder så blev inte så många. Hittade i alla fall världens sötaste kanin som Angelicas kusin hade med sig...Tindra...så himla fiiiin!

   
 

Lördag

Mmm..känns så konstigt att det "bara" är lördag. Så skönt att vi var till Ullared igår och inte idag för nu har man både lördag och söndag på sig att göra annat och vila upp sig :)

Ikväll ska jag i alla fall till Micke och Angelica och grilla. Ska bli mysigt! Köpte med någon benfri kotlett som var färdigmarinerad förut och så majskolv förståss...mums! Tar nog med mig digitalkameran ikväll för känner att jag vill dokumentera litegrann. Jag får återkomma senare om kvällen, får se om det blir idag eller imorn. Får verkligen be om ursäkt för att jag varit en dålig bloggare känner jag...Hoppas att ingen slutar läsa min blogg för det nu bara, men ibland har man ingen ork eller lust att uppdatera varje dag, spciellt som det inte händer så mycket!

Ha en underbar lördag!


Ullared





Jajamensan, igår var jag iväg till Ullared med mamma, Micke och Angelica. Åkte från Karlskoga runt 05-tiden och fy fasiken va trött man var! Vi tog det lugnt neråt och stannade några gånger efter vägen, men det var bara skönt att få komma ut och sträcka på sig. Klockan 09.30 så var vi framme så då var det bara att börja shoppa.

Jag handlade 2 linnen, 1 t-shirt, 2 bikinisar, 1 sporttop, 1 par träningsbyxor, 1 vårjacka och en scarves, 2 takfläktar till nya lägenheten, fruktskål, dukar, gardiner,vattenflaska, DVD-film, presentpapper och 2 par trekvartsbyxor åt Jerry. Tror att det var allt...Gick i alla fall på så mycket som jag hade tänkt så det var ju bra :) Fick även en plånbok och lite scrapbookingpapper av mamma. Tack så mycket!

Det blev i alla fall en lång dag igår, var hemma vid 22-tiden och då var alla helt slut. Inte så konstigt i å för sig. Har inte tagit några bilder på det jag köpt heller så får bli ett inlägg med bara en massa text. Inte så kul kanske men har ingen ork till å ta fram kameran och lägga upp det man köpt...sorry!

Tack mamma, Micke och Angelica för en underbar dag...Säger bara en sak...Smoked...rökt!
Är nog bara vi som var med igår som förstår men jag höll i alla fall på att dö av skratt..HAHA!

RSS 2.0