Delade känslor

Imorn så jobbar jag sista dagen. Har delade känslor, vet inte riktigt hur jag ska förklara det.
Känns i alla fall konstigt, men har ju jobbat på Leklådan i 5 år nu så det är ju inte så konstigt!
Jobbar i alla fall 11-15 imorn, får väl se vad Kim säger. Måste ju i alla fall gå till Leklådan till veckan och hämta arbetsgivarintyget så jag kan lämna det till facket så jag får börja stämpla. Hoppas bara att det kommer igång fort så man slipper leva utan pengar!

Nån som har nått jobb till mig?
Är öppen för det mesta...

Nått positivt i alla fall med att bli arbetslös är ju att jag får träffa älsklingen mycket och att ja kommer att kunna träna hur mycket som helst...när jag vill...

Allhelgona


Tänker på våra nära & kära som tyvärr inte får vara hos oss längre <3
Saknar er..ni finns alltid i våra hjärtan..


Så sköönt

Har nyss gått upp. Gud va skönt att få sova ut, känner mig redan gladare men en dusch på det här så blir det nog toppen :) Idag ska Jerry och jag åka till lite gravar och tända ljus. Vill ju skicka en tanke och göra det fint hos Jerrys mormor, min mormor & morfar och min farmor & farfar..Vi saknar er så himla mycket..
Önskar att ni kunde vara tillsammans med oss, sknar dina läten farfar som du alltid gjorde och dina rackartyg <3

Sällskap

Idag efter jobbet så åkte jag hem till Frida, Tommy och Elias.
Fick mat där och så kollade vi på Idol. Jag hade med mig lite kläder till Elias också så det blev omtyckt :)
Hoppas att dom passar men de ska dom nog göra.

Jag får tacka för det trevliga sällskapet <3
Skönt att slippa sitta ensam hemma en fredag kväll.
Är så skönt att åka hem till Frida och Tommy för man är alltid så välkommen.
Älskar dig gumman min...vad skulle jag göra utan dig?


Näst sista dagen

Japp, idag jobbade jag näst sista dagen på Leklådan. Jobbar sista dagen på söndag och det känns inge vidare. Är ju inte det lättaste att få nått nytt jobb i dessa tider :( Vet faktiskt inte vad jag ska göra.
Imorn är jag i alla fall ledig och det känns såååå skönt. Har ju jobbat skit mycket denna veckan och det har varit mycket att göra på jobbet. Veckan som gått:

Måndag 10-18.40
Tisdag 10-19.00
Onsdag 9-18
Torsdag 7-19
Fredag 10-19

Inte så konstigt att man känner sig trött. Har knappt hunnit träffa pojkvännen nått heller och det känns inge vidare. Imorn ses vi i alla fall så då ska vi låsa in oss. Hinner ju mysa ett tag i alla fall men sen börjar ju han jobba kl.18..snyft!

Nej nu ska jag kolla vidare..
Ha de så bra..Kramis

5½ år tillsammans

Idag har älsklingen och jag varit förlovade i 5½ år...Oh my god, va fort det går!
Ville i alla fall passa på att säga att JAG älskar DIG Jerry...Vill inte leva utan dig.
Längtar tills du kommer hem från spinningen så vi kan äta gott och mysa i stora massor..
Tack älsklingen för de bästa 5½ åren i mitt liv...Du är underbar!
En massa pussar din flickvän för alltid <3

tolv timmars pass

Kom till jobbet sju imorse och nu har har precis kommit hem. Fyy faaan vilken dag!
Var ju en hel del kvar att göra imorse när jag kom, men då var det bara jag och en till där och det hade ju behövts i alla fall chefen och en anställd till för då hade det blivit lite lättare och mindre stressigt.
Vi hann i alla fall klart lagom till klockan 10, eller ja vi är ju inte klara men nu duger det i alla fall och kunderna kommer ju fram och det ser hyffsat ut på hyllorna. De flesta hyllorna är ju helt klara men är några som behöver fixas till. Jaja, man får ta det efter hand!

Är i alla fall jätte fint nu och det är jätte skönt att det är så stort och luftigt. Kim har fått jätte många fina buketter fråna säljare och nära och kära. Hela kassan är full :)
De flesta kunderna tycker det blev jätte fint. De tyckte att det behövdes lite nytt och fräscht och det håller jag verkligen med om. Känns lite som en nystart och det är ju toppen.

Nej nu ska jag sträcka ut mig framför teven...
Man vet ju att man har ett par ben i alla fall..och fötter också för den delen!
Imorn jobbar jag 10-19...Hoppas det flyter på lika fort som det har gjort idag.

Ingen rast ingen ro :)

Idag så hade vi 70% på alla varor som var kvar sen igår. Trodde inte att det skulle bli lika mycket folk som det var i måndags, men det var nog mer. Var kö nästan hela dagen så ingen rast ingen ro :)
Fick i alla fall lunch av Kim idag och det smakade skit bra. Tack så mycket chefen!

Jag gick hem från jobbet 19.05 och då var det hem och byta om för träningen. Fick i alla fall skjuts av mamma till och från träningen idag så det var skönt att slippa cykla då :)
Träningen gick bra..körde bodypump idag. Men det kändes att man inte kört på en vecka eller om det är två veckor. Kommer nog kännas imorn i alla fall.

Nej nu ska jag kolla på tv..sen hoppa in i duschen.
Ha en bra kväll..kramis

Gullunge




10-18.45

Japp så länge har jag jobbat idag. Har ju haft utförsäljning idag inne på Leklådan, 50% på allt i butiken och gissa om det var mycket folk. Hade kö i säkert 2-3 timmar som var jättelång och det har varit hur mycket folk som helst hela dagen, som om inte det vore tillräckligt så slutade kortläsaren att fungera...så vi fick be alla kunder som inte hade kontanter att gå till bankomaten och ta ut pengar och det blev inte så jätte populärt..
Hade ingen lunch idag heller för det var ingen som kom upp och bytta av oss så vi kunde käka för det var ju folk hela tiden också och blev ju extra krångligt när korten inte funkade..suck!

Nu sitter jag i soffan och bara slöar. Lillebror är här och hälsar på också, ska försöka att vara lite social!
Bäst att börja ladda för morgondagen också...då kommer det vara 70% på allt i butiken och vi kommer bara att ha en kassa så det kommer nog inte bli mycket mer lätt jobbat imorn.

Nej nu ska jag sluta gnälla.
Ni får ha en underbar kväll...Kramis

Underbara söndag

Gud vilken underbar dag det varit idag.
Började med att jag gick upp vid 08.45 och käkade lite frukost, sen betalade jag räkningarna. Var inte så många denna månaden som tur var. Efter det så gjorde Jerry och jag oss i ordning för en shopping dag i Örebro. Hämtade först upp Emma och sen hämtade vi Tobbe. Mötte upp Micke, Angelica, Melker och Marcus utanför Marieberg...Sen satt vi igång med shoppandet. Hittade en hel del fina kläder så nu är allt klart till dopet och till Bosses 50 års fest. Herregud...gissa hur länge vi var inne på Gina Tricot...1½ timme!!
När jag hade bestämt mig för vad jag skulle ha så var jag smakråd åt Angelica. Hon hittade en massa fint, skönt att få förnya garderoben litegrann så nu är hon också klar med kläder till dopet.
Micke och Jerry köpte också nytt till dopet. Jerry hade juh kostym så han behövde bara köpa en skjorta och slips men Micke han köpte alltihop nytt...Gud va fint vi kommer att matcha varandra! Lilla Melker fick också en jätte fin outfit till efter dopet. Han kommer bli såååå söt! Vet ju inte om det går att bli sötare än vad han redan är :) Efter Marieberg så åkte vi till Stadium där Jerry hittade en ny snowboards jacka + byxa...Skit snyggt! Verkligen olikt den du har nu och alltid kul med lite färg..Nu kommer du ju synas i backarna ;)
Hittade födelsedags present till lillebror också...bra att han var med och kunde välja själv vad han ville ha. Lika bra det så det blir rätt och så han blir nöjd.

Klockan 16.45 så åkte vi hemåt. Så då släppte vi först av Emma och sen lillebror. Sen så hann Jerry och jag hem en sväng för sen var det dags för spinning. Den började ju kl.18.30 så hann typ plocka in kläderna vi köpte men annars hann vi inte mycket mer.

Spinningen gick i alla fall skit bra.
Var ju inte alls sugen innan, men så när man sätter sig på cykeln så går det inte att vara opeppad. Måste vara nått med dom där cyklarna för gud vad man trampar. Spelar ingen roll om man kanske har ont nånstans så kör man ändå järnet. Ibland mer än vad man orkar men det är ju så det ska vara :)

Nu så ligger Jerry och jag i soffan och myser. Har ätit lite tacos rester!
Bäst att vi passar på att mysa för till veckan jobbar ju Jerry måndag, tisdag, fredag, lördag och söndag så då blir det inte att vi hinner ses så mycket :(

Nej nu måse jag fortsätta mysa <3
Måste ju tacka alla för idag också...det var riktigt, riktigt roligt och vi hittade så mycket snygga kläder.
Älskar er allihopa..Ni är underbara!

Fiiiiint

Nu har Emma hjälpt mig att fixa en nya header igen och jag är verkligen super nöjd.
Den är jätte olik den andra så det käns kul...Nu har jag det höstfint här i min blogg.
Hope you like it <3

Tack Emma!
Du är bäst <3


Upp å hoppa

Gud nu ska jag snart sticka till jobbet..
Känner mig inte jätte taggad men det får väl gå. Ska ju ha kalas idag för Jerry också så ska hämta tårtorna vid 12-tiden...Påminn mig gärna!

Vi hörs senare...
Kramis

Helgen

I helgen är det fullt upp. Imorn (fredag) så jobbar jag 10-18, ska börja packa på lagret inne på Barnvagnen då och det ser jag inte fram emot. Hade ju varit roligare med allt om man vetat att man skulle få vara kvar men just nu känns allt piss rent ut sagt. Känner att jag lika gärna kan gå hem nu och slippa hjälpa dom med sin j*vla flytt. Känns som jag har hjälpt till så jäkla mycket och alltid ställt upp för min chef men nu så börjar jag känna mig färdig med det. Vet inte hur jag känner alls. Vill ju vara kvar men vill även bort därifrån, kanske hitta nått jobb som passar mig bättre eller i alla fall någon som ger en beröm när man gjort nått bra och som tackar en när man ställer upp för företaget. Den 2:a november ska jag i alla fall till Arbetsförmedlingen och skriva in mig så jag får stämpla. Jag har ju inte kollat upp nått än, måste verkligen göra det. Får sparka mig i röva nästa vecka så jag kan ringa till Kommunal och fråga vad det är som gäller så jag vet det..
Oj..Nu får jag ge mig att skriva om jobbet för det var ju inte det jag hade tänkt, men det var ändå skönt att få skriva av sig lite. Är faktiskt underbart att ha en blogg där jag skriver precis vad jag tycker och tänker och även känner. Ni som inte har en blogg borde skaffa en...Om ni också tycker det är lättare att skriva av er istället för att prata om allt!

Nåja, nu till helgen planer igen.
Imorn (fredag) så är det som sagt jobb 10-18. Sen ska jag hem och då ska Jerry och jag käka lite tacos. Har längtat sååå mycket efter att det ska bli helg så Jerry är ledig..Saknar dig älskling när jag inte får vara hos dig!
Sen när vi ätit klart så ska vi åka hem till Ann & Bosse och fixa kycklingpaj till Jerrys kalas. Varken Jerry eller jag kan det där med paj så vi överlät det till Ann men ska ju i alla fall hjälpa till. Hon får välsäga hur vi ska göra så ska det nog gå bra..hihi! Efter att vi är klara med det så blir det nog bara att åka hem och fortsätta mysa...mmm..

Lördag så ska jag först jobba 10-15, ska hinna till Systemet också så får hoppas att jag kan smita ifrån en snabbis. Ska även hämta tårtorna som vi beställt också, får nog ta bilen så jag får med mig allt hem. Kan bli lite svårt att få med sig allt på cykeln! Sen blir det hem och fixa i ordning sig för kalas. Mamma, pappa, lillebror, storebror, Angelica, Melker, Ann och Bosse kommer vid 16-tiden så det blir nog körigt, men är ju ingen jätte panik om jag fortfarande håller på att göra mig i ordning. Tror nog att jag hinner klart innan, brukar ju kunna göra mig i ordning ganska snabbt så :)
Sen resten av kvällen så blir det god mat, tårta och lite snacks och sen öl och cider. Det blir grejer det!

Söndag så är det shopping i Örebro som står högst upp på listan. Ska in och kolla kläder till Melkers dop tillsammans med Micke, Angelica, Melker och Tobbe. Jag har ju redan fixat min outfit men ska försöka hitta nått snyggt att ha på mig på Bosses 50 årsfest. Hoppas jag hittar nått fint!
Sen på kvällen ska Jerry och jag spinna. Är ju Jocke som kör Heavy så det ska bli riktigt riktigt gött! Är ett tag sen som vi körde hans pass men vi har ju ändå hållit igång med spinningen så det ska nog gå bra..Känner mig redan taggad så det kan ju inte gå annat än bra...får vi hoppas i alla fall!

Nej nu är det dags för sängen.
Känner mig lite trött så ska nog kunna somna på en gång idag...Skönt!
Godnatt & sov så gott allihopa..Ni som orkat läsa ända till slutet :)
Kram på er <3

Kärlek


Idag har jag haft finfrämmat av Frida & Elias. Va go han är...Lillprinsen!
Älskar dig gumman min <3


Varmt å skönt

Idag har mamma och jag varit och solat. Ska iväg på fredag igen för nu känner jag att jag behöver lite färg. Vill ju vara lite brun till Bosses 50 årsfest och sen till Melkers dop + att det är så himla skönt att inte behöva känna sig så himla blek.

Annars idag har jag ju jobbat 10-18. Stod först på Barnvagnen och sen blev det Leklådan men det är ju inte så mycket att göra nu innan flytten eller jo de finns ju att göra, men kan inte göra det än. Är ju packning som ska göras men det ska vi inte börja med förrens på lördag så nu väntar man mest.
Blir ju lute tråkigt att inte ha nått att plocka med men men...kommer ju snart bli mer.

Nej nu ska jag bara lägga mig i soffan och ta det lugnt.
Ha en mysig kväll...Kramis

Är de sant?!

Idag besiktade Jerry bilen och den gick igenom...
UTAN NÅGON ANMÄRKNING!!!
Behöver jag säga att vi blev sjukt glada...


Oh my god..

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Gick upp kl.08.40 och gjorde frukost till älsklingen, fick bli te, kokt ägg, fil med kalaspuffar och en smörgås med leverpastej och gurka å paket förståss <3
Sen när älsklingen ätit upp och jag fått i mig lite frukost så var det på med träningskläderna och förbi och hämta lillebror och sen blev det gymmet. Körde triceps och bröst idag och det gick riktigt, riktigt bra!
Blir nog inge mer gym denna veckan eftersom jag jobbar 10-18 och Jerry kör ju gymmet på förmiddagarna, men jag får ta nya tag till nästa vecka. Jaja, nu åter till dagens händelser.

Efter gymmet åkte vi hem till oss och började styla vardagsrummet. Satte upp en hylla över teven, sen maskerna + tavlan och det blev så himla bra. Nu känns det verkligen super mysigt! Trivs så jäkla bra här hemma och nu känns vardagsrummet som det passar in bättre. Blev ju beigt och lite brunt å guld...Me like <3

När vi gjort klart det så blev det att sätta igång med maten. Gjorde pommes, lövbiff och börnisås...smaskens! Sen hoppade vi in i duschen i omgångar och fixade i ordning oss litegrann..Jag som vanligt började ändra om med lite ljusstakar och så. Blir nästan alltid så när man håller på att göra nått nytt här hemma men nu tycker jag det ser bra ut. Hoppas Jerry tycker det också, men det tror jag att han gör.

Blev ju lite kalas för Jerry idag också. Ann och Bosse kom förbi en sväng på fika. Jag hade fixat marängtårta och det smakade riktigt bra. Var alldeles lagom att bjuda på :) Sen kom Ulla förbi också. Hon ville kolla hur vi bodde och så hade hon med kort som vi kollade på. Mamma, pappa, Micke, Angelica och Melker kom också så det blev lite folk, men det är alltid kul med besök. Speciellt nu när vi fått det så himla bra.

Nej nu ska jag mysa lite med Jerry. Han sitter och spelar Fifa2010 nu på sin PS3:a, han fick det spelet av mig imorse. Han ska få mer saker till helgen men måste vänta in lönen.
Godnatt & sov så gott allihopa..Kramis <3

Grattis älsklingen




Fullt upp

Det kommer verkligen vara fullt upp nästa vecka. Jerry ska ju ha kalas på lördag så innan dess ska vi hinna få upp lite tavlor och sånt på väggarna i vardagsrummet. Sen har vi ju en massa skräp efter renoveringen också som vi skulle behöva slänga. Tur att Jerry jobbar onsdag och torsdag bara i alla fall, men synd att jag jobbar 10-18 hela veckan för då kommer det ju inte hinnas med så mycket eller ja, Jerry får ju göra en del själv men är ju lättare om man hjälps åt. Jag är ju i å för sig ledig på tisdag och då är det ju Jerrys födelsedag så då kanske vi hinner med en del...Såhär ser veckan ut:

Måndag: Jobba 10-18
             Spinning 18.30
            
Tisdag: Ledig
           Gymma
           Uppvakta älsklingen
           Städa & göra snyggt i lägenheten
           Ulla kommer och hälsar på :)

Onsdag: Jobba 10-18
             Träna?

Torsdag: Jobba 10-18
              Träna?

Fredag: Jobba 10-18

Lördag: Jobba 10-15
            Kalas för älsklingen

Söndag: Shoppa med Micke, Angelica, Melker och Jerry i Örebro. Hoppas jag hittar nått snyggt att ha på mig tills Bosses 50-årsfest, ska även kolla kläder till dopet men jag har ju redan hittat vad jag ska ha på mig :)

Så, sådär ser veckan ut. Kommer nog hinna fylla på med mer saker men det här är ju det jag vet nu.
Nej nu ska jag slöa i soffan..Ha en underbar söndag kväll..
Kramis


Ville bara..

..säga att jag älskar min pojkvän så himla mycket. Jag skulle inte klara mig utan honom, tyvärr så är jag inte den bästa på att visa det jämnt. Känns som om det har varit mycket annat nu på sista tiden och vi har inte riktigt haft tid tillsammans. Ska bli såå skönt att han bara jobbar onsdag och torsdag nästa vecka för då kommer vi hinna mysa och bara umgås en massa...längtar!

Du är bäst Jerry & jag kommer att älska dig för evigt.
Utan dig känner jag mig inte hel...känns så himla tomt!
Du är underbar & jag älskar dig för att du är den du är...

Scraping

Ikväll så har jag varit och pysslat hemma hos Micke, Angelica och Melker. De pysslade med album och jag gjorde grattis kort, blev ju inte klar men har det mesta klart i alla fall. Jag får fortsätta imorn kväll kanske, måste ju fixa ett dopkort till Melker också men de ville jag ju inte göra nu när jag pysslade med dom. Roligare att dom inte ser det förrens den dagen som det är dags :)

Nu ska jag slöa framför teven en stund innan det är dags för sängen. Ska ju upp och hämta Jerry på jobbet imorn också, får ställa klockan på 05.40 skulle jag tro. Fick skrapa rutorna nu när jag åkte hem från Micke och Angelica men det var ju ingen tjock is så det gick OK.

Nej ha en bra kväll...
Bjuder på lite bilder på fasters goding!


Idol

Sitter i soffan med lillebror. Har nyss kollat på Idol, men nu är det ju reklam och sen nyheterna men sen är det dags att kolla vem som åker ut. Jag tyckte i alla fall att Eddie, Rahbi, Mariette, Erika och Erik gjorde skit bra ifrån sig. Tove gjorde inte så bra ifrån sig som hon brukar tyvärr men hoppas att folk röstar på henne ändå..
Tobbes favorit var Erika..så han har i alla fall ringt och röstat, det är ju mer än jag gjort men jag vet inte vem jag ska rösta på i så fall heller. Har ju som sagt några som jag tyker är riktigt bra.

Nej nu ska jag vara social.
Får se om jag får nått nytt att skriva om ikväll.
Ha en underbar kväll..kramis

Snart är det..

..FREDAG!

"Ja vill vara ledig, ledig, ledig
bara sitta breve, breve, breve
inte göra nånting, nånting alls
bara göra nånting, nånting NICE"


Underbar känsla



Gick så jäkla bra på spinningen idag. Trodde det skulle gå skit dåligt eftersom jag inte kört på ca.2 veckor, har ju varit förkyld så har int vågat och sen idag på jobbet så fick jag bygga en vagn åt en kund 17.50 så det blev så jäkla stressigt. Kunde ju inte gå tidigare då, men hann som tur var ändå. Tur det inte är första gången man går på spinning för nu vet man ju ändå inställningarna på cykeln och pulsbandet och allt.

Nej nu känner jag mig sååå nöjd med mig själv.
Bra jobbat Marlén..det såg skit bra ut, eller kändes i alla fall för jag ser ju inte i mig själv.
Kram på er allihopa

Mage & rygg

Har varit och gymmat med älsklingen idag. Det gick riktigt bra, är mest nöjd med magen för ökade idag! Ikväll så är det spinning som står på schemat, men ska ju iväg och jobba emellan. Jobbar 14-18 så ska höra om jag får smita 5 minuter tidigare så jag hinner byta om och så för Jerry kommer och hämtar mig straxt efter 18 eftersom spinningen börjar 18.30. Blir lite stressigt annars!

Nu kollar vi på Sex and the city, den går ju på Canal+ nu...ÄNTLIGEN! Har käkat tacos rester också.
Inga fel inte...eller vad säger du Jerry? :)
Nej nu ska jag ta det lite lugnt innan jag ska packa träningskläderna.
Ha en underbar dag...Kramis

01:52

Morgondagens planer är först gymma vid 10.30. Ska köra mage och rygg imorn så det ska bli så jäkla gött!
Sen blir det hem och äta och fixa i ordning sig för jobbet. Jobbar 14-18 imorn så det är ju alldeles lagomt, men kanske får smita 5 minuter tidigare eftersom Jerry kommer och hämtar mig straxt efter 18-tiden för då ska vi köra spinning. Eller ja, spinningen börjar ju klockan 18.30 men tar ju ett tag att fixa i ordning inställningar och sånt med cykeln. Jaja, får hoppas att Jenny kan stänga på Barnvagnen så jag kan gå och byta om i alla fall.
Tror inte det ska vara några problem men man vet aldrig.

Nu har jag bara 3 veckor kvar att jobba också. Det känns sådär, känns skönt på ett vis att komma därifrån men ändå så har jag ju varit där i 5 år så jag vet ju hur det mesta funkar och vad jag ska göra. Får väl se om jag får stanna på timmar. Det lät ju tveksamt sist, men han behöver ju samtidigt nån som kan jobba helger. Kan ju i alla fall jobba varannan helg eller nått beroende på hur det blir med stämplingen. Finns ju en del grejer som jag måste kolla upp. Får ta tag i det nästa vecka, skulle ju vilja gå till facket för tycker det är enklare än att ringa, men jobbar ju heldagar nu framöver och jag hinner ju inte gå iväg på lunchen heller eftersom vi bara har 30 minuter. Jag får se hur jag löser det, på nått vis måste det ju gå i alla fall.

Ska alldeles straxt göra i ordning mig för sängen.
Börjar ju t.o.m bli lite trött och det händer ju inte alltför ofta. I å för sig så är ju klockan närmre två nu så de e väl inte så konstigt!

Godnatt & sov så gott allihopa..
Kramis

Äntligen

Nu har jag fått hålla i Elias...Han är ju såååå söt!
Så himla charmig var han, men inte lätt att vara liten och inte veta vad man själv vill. Ena stunden ville han ha mat och i nästa stund ville han inte ha...sött! Frida & Tommy såg så himla goa ut med sin lillprins!
Ska ev. hälsa på med mamma i helgen, får bli en snabbtitt om inte annat men Frida och jag skulle höras av så får vi se om hon har tid en stund <3

Jag får be om ursäkt men när jag kollade digitalkameran så var inte den laddad..
Är ju ingen skräll direkt och tydligen lär man sig aldrig heller..men men..sånt är livet!
Nu ska jag återgå till mys med världens underbaraste pojkvän..han är ju ledig ikväll..Like it!

Längtar

Gud vad jag längtar tills imorn kväll. Då ska Jerry och jag äntligen få träffa Fridas & Tommys Elias.
Ska bli så himla kul...då ska jag klämma och känna lite. Finns ju inget mysigare än små bebisar!
Får ta med mig kameran så det blir lite bilder tagna...alltid kul med en massa kort. Lovar att lägga upp bilderna på torsdag i så fall...

Nej nu är det läggdags..Jag som skulle gå och lägga mig i tid idag, är ju inte förvånad att jag sitter uppe än men nu MÅSTE jag gå och lägga mig...Måste ju fixa matlåda imorn också innan jobbet för glömde det idag, eller jag har ju fixat laxen men inte det som jag ska ha till men det hinner jag imorn när jag äter frukost för det ska ju bara in i ugnen..

V.42

Mitt schema v.42:
Måndag 10-14
Tisdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 14-18
Fredag 10-18
Lördag 10-15

Så nu har mamma koll på hur jag jobbar..fniss!
Då behöver du ju inte fråga flera gånger om dan..eller hur?


Myspys kväll..



Har nyss badat fotbad..Tyckte det var på tiden!
Har även filat fötterna och gjort dom riktigt mjuka och fina, skulle inte sitta fel med en fotbehandling nån gång. Jag har aldrig gjort det så det kanske man ska önska sig nån gång..hihi! Sen har jag duschat och rakat benen så nu är man riktigt fräsch...skulle behöva sola också så man får lite färg. Känner mig som ett spöke, men tur att det finns smink i alla fall. Nu så sitter jag i soffan och bara tar det lugnt. Njuter av att träningen gick så bra idag också..gött de!

Nej nu ska jag mysa med Selma som står i mitt knä :)
Ha en bra kväll..Kramis


Huvudvärk

Usch..har sån himla huvudvärk. Har i alla fall tagit en tablett så får hoppas att det släpper snart.
Ska ju iväg och köra Bodypump sen, men det börjar inte förrens 19.55 så hinner ta det lugnt ett tag innan. Har nyss kommit hem från jobbet också. Gick bra att jobba men var segt dom sista 2 timmarna för det har varit jätte lite med folk. Har stått på både Leklådan och Barnvagnen idag så det var kul i alla fall..
Nej nu ska jag kolla på "Ensam mamma söker", har ju inte hunnit kolla på det än så nu tänkte jag göra det innan det är dags att byta om för träningen...

Ha en bra kväll..
Kramar

Såhär såg det ut..



..när Jerry & jag renoverade vardagsrummet.
Fick hjälp av våra underbara tjejer...haha!


Underbart



Var ju till gymmet i eftermiddags och körde triceps och bröst. Trodde jag skulle ha tappat jätte mycket eftersom jag inte tränat senaste veckan, men hade visst fel för gud vad mycket jag orkade idag.
Jag ökade t.o.m på alla stationer som vi körde...måste jag säga att jag är riktigt nöjd med mig själv?
Imorn så ska jag köra bodypump, bokade det idag när jag ändå var där. Får Emma med mig också så det blir kul!


Träningsdags

Nu är det dags att åka till gymmet. Ska köra triceps och bröst idag..
Känner mig riktigt taggad..ska bli kul!
Återkommer mer ikväll..Kramis

Veckan som kommer

Det är fullt upp nästa vecka känns de som.
Har ju fått vara långledig nu i helgen, men det får jag ta igen denna veckan. Jobbar måndag-lördag, jobbar ju mest halvdagar så det kommer nog gå bra.
Förutom jobb så ska jag träna också, kunde ju inte träna nånting förra veckan eftersom jag var sjuk men nu jäklar. På måndag blir de gym, tisdag bodypump, torsdag spinning och ev.gymma, fredag..vet inte än..Söndag spinning!

Nej nu ska jag kolla på Ensam mamma söker på datorn och sen blir det läggdags..
Godnatt & sov så gott allihopa..
Kramar

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Sarah (www.vspe.blogg.se)


Reglerna lyder följande:

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. (Jag kom bara på 4 personer! )
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga.
Om personen som utmanade dig har samma bokstav som du får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)



LYCKA TILL!

1. Vad heter du? Marlén
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mysa
3. Flicknamn: Malin
4. Pojknamn: Melker
5. Yrke: Målare
6. Färg: Marin blå
7. Klädesplagg: Mysbyxor
8. Mat: Mjölkmakaroner
9. Sak i badrummet: Matta
10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: Morgontrött
12. Något man skriker: Meh!
13. Film: Män som hatar kvinnor
14. Något man dricker? Mjölk
15. Band: Metallica
16. Djur: Mus
17. Gatunamn: Mekanikergatan
18. Bil: Mustang
19. Sång: Michelangelo
20. Hobby: Mysa

Jag utmanar:
Emma (Jerrys syster)
Frida (Jerrys kusin)
Emma (min kusin)
Kamilla (föredetta granne)


Jönköping i bilder











Blev mest bilder första dagen...tyvärr fick vi inte Emma på nått kort heller.
Får fixa det nästa gång vi är i Jönköping :)


Jönköping

Sitter nu hemma i vårat fina vardagsrum! Det blev såå himla fint, är verkligen jätte nöjd. Jag ska visa er bilder när vi har fått upp kontaktuttag och så så vi har lite mer lyse än vi har nu + att jag måste fixa nya gardiner och kuddar till soffan. Ska juh sätta upp tavlor också...ÄNTLIGEN!

Nej nu ska jag skriva om det jag tänkte...
Måste ju berätta om våran helg i Jönköping!

Fredag: Kom fram till vid 15-tiden, kollade då in Emmas jätte fina rum. Var ju jätte mysigt..Förstår att du trivs! Köpte ju med lite presenter också som passade in skit bra! Var ljusstakar och sen ett hjärta, tror det var gjort i nån lera eller nått..jaja, skit samma! Snyggt var det i alla fall.
Efter att vi tagit det lite lugnt så tog vi en liten promenad och kollade in piren och en del av centrum. Blev en fika på Wayne´s coffee house och sen gick vi till affären och handlade lite mat.
Sen fixade vi tacos och topg det lite lugnt innan det var dags att åka och spela bowling med några av Emmas kompisar. Var ett jätte fint ställe, massa neon ljus och sånt så det var himla mysigt! Jag gjorde i alla fall 2 strike och kom inte sist så jag var nöjd.
Åkte hem därifrån vid 22-tiden så då fick det bli film hemma hos Emma. Kollade på "Taken", har ni inte sett den så MÅSTE ni se den..sjukt bra film! Sen var det dags att sova...pumpade luftmadrass och bäddade ut Emma jätte smidiga bäddsoffa..Stackars Emma fick sova på luftmadrass och vi fick ta hennes säng..så snällt!
Gick skit bra i alla fall att sova så på 14 km2..Mysigt! Var så bra att vi kunde sova hos Emma för annars så skulle ju Jerry och jag fått gått till hotellet och det hade ju inte blivit lika bra...Går ju bra i alla fall när det bara är över helgen :)

Lördag: Gick upp vid 10-tiden..käkade frukost och sen åkte vi till A6 och kollade hur det såg ut där. Emma hittade ett par jätte snygga skor, jag hittade en del snyggt till vardagsrummet men hade ju inga pengar att shoppa för så det fick bli att bara fönster shoppa. Får försöka hitta nått liknande i stan sen när lönen kommer in på kontot :)
Efter A6 så åkte vi hem och kollade på Idol i datorn, missade ju det på fredagen. Sen duchade vi och gjorde oss i ordning för en kväll ute på stan. Började att äta god mat på "Jensens", smakade riktigt bra! Sen när vi ätit upp så gick vi till "Olearys" för att kolla på Danmark - Sverige. Fick sittplats precis vid baren..NICE!
Var ju inte världens bästa match men var i alla fall riktigt kul att kolla på den ute, blir ju lite extra än att sitta hemma..blir ju mer känsla!
Sen när matchen var slut gick vi hem till Emma igen och fyllde på med lite öl/cider/vin. Blev bara en snabbis eftersom vi skulle vidare till "Sliver" och var tvugna att vara där i tid eftersom vi inte visste om Emma fick komma in eller inte..Vi tror det var åldersgräns på 23! Men det var i alla fall inga problem att komma in...
Var kvar till tolv..Jerry mådde inte så jätte bra och ville gå hem så då gjorde vi det! Var skönt att vi inte var kvar till stängning. Fick bli Mc D för litte natta mat...det smakade smaskens!
Sen gick vi hem och la oss och kollade på film, tror ingen av oss kollade särskilt länge utan vi somnade nog nästan på en gång.

Söndag: Gick upp vid 11-tiden..käkae lite frukost! Sen kollade vi på "En shopaholics bekännelser" och efter det gjorde vi oss i ordning. Packade och duschade å så, var ju inte så fint väder så blev inte att vo tog nån promenad. Gick i alla fall och luncha på "Sandys", fick bli baguette. Sen hem igen och packade in allt i bilen och sen körde vi hemmåt. Fick med oss Emma hem också eftersom hon hade fritt från skolan hela nästa vecka...
Åkte förbi Gränna hem så stannade och köpte lite polkagrisar...
När vi kom till Karlskoga så åkte vi hem till Ann och Bosse där det bjöds på jätte god mat! Tack så jätte mycket...
Verkade som katterna hade saknat oss också för de kom på en gång när vi ropade på dom...
Så himla mysigt att få pussa på dom igen!

Så nu tror jag att jag har fått me det mesta..
Tack för en underbar helg Emma och tack för att vi fick bo hos dig...Du har det jätte fint!
Puss & kram

Återkommer

Håller på att renovera hemma så jag har inget internet.
Lovar att jag ska uppdatera när vi får igång det igen och så ska ni få se lite bilder på vårat nya fina vardagsrum :)

Kram på er

Host host

Usch idag känner jag mig inge vidare. Nu har näsan släppt litegrann men nu har det satt sig i halsen istället.
Jobbar ju heldag idag också så får se hur det går..Hoppas i alla fall att det går bra.
Idag ska Jerry börja fixa i vardagsrummet så får se hur långt han kommit när jag kommer hem.
Hoppas han fått upp Easy covern i alla fall så vi kan börja måla imorn...

Nej nu ska jag dricka lite te och sen borsta tänderna..
Ha en bra dag..kramar

Titt ut..


Nu har äntligen lilla Elias tittat ut!
Han är så himla fin...Längtar tills man får träffa honom.
Grattis Frida och Tommy till eran underbara son <3


Grattis

Måste ju säga grattis till Frida och Tommy som har blivit föräldrar idag...
Fick ett MMS av Frida och gud va söt...vet inte säkert om det blev en Elias än, men ska ringa till Frida imorn och ta reda på det och så vikt å längd med mera...Riktigt söt i alla fall!

Ha de så mycket nu med lilla bebben...
Många kramar till er..Ni är underbara!

v.41

Veckan som kommer:

Måndag: Jobba 10-14
             Ev. gymma beroende på förkylningen
             Renovera...

Tisdag: Jobba 10-18
            Renovera...Hoppas vi kan börja måla.

Onsdag: Jobba 10-18
             Renovera...

Torsdag: Ledig
              Gymma & förhoppningsvis köra spinning om förkylningen är borta!

Fredag - Söndag: JÖNKÖPING

Jönköping..

..here we come..
Kunde byta bort min helg så nu kan vi äntligen hälsa på Emma.
Det ska bli riktigt roligt! Blir kort vecka för mig och jobba...Jobbar bara måndag, tisdag och onsdag..gött!
Åker i alla fall på fredag vid 8-9-tiden så det blir bra det.

Bäst du börjar ladda nu Emma..Vi ses snart igen!

Näe..



Kollade nyss på en dokumentär på tv4 om "Världens största bröst" och jag kan inte förstå att nån tycker det är snyggt. Jag är absolut inte emot att förstora brösten, men det får ju inte gå för långt. Hur kan man göra nått sånt? Kommer nog aldrig fatta det, men kanske inte är meningen...
Jag skulle inte vilja förstora brösten, kan förstå då som har små om de vill ha större men tänk efter först och gör det inte för nån annans skull. I dokumentären så var det ju många av tjejerna som gjorde det för killarnas skull...Men varför?! Det är ju inte dom som förstör sin kropp eller utsätter den för fara. Finns ju en del risker med att ha sååå stora bröst! Kan ju inte vara bra för ryggen alls och inte för resten av kroppen heller. Någon hade ju t.o.m fått problem med hjärtat och hon hade svullnat upp på en massa ställen...Näe, så stora bröst går bort för mig!

Vad tycker ni?

Väntar..

Nu kan det komma en liten bebis när som helst..
Min bästa kompis har börjat få värkar så nu sitter jag här hemma och väntar på rapporter..
Älskar dig gumman min! Önskar jag kunde hjälpa dig på nått vis, men lovar att det kommer kännas bättre när lillprinsen tittar ut..Det känns så himla spännande! Ni kommer bli underbara föräldrar...


Söndag

Sitter i soffan och kollar på Idol repriserna. Jerry han ligger och sover, hoppas han sover ett tag till trots att hans telefon ringde förut. Lite tråkigt att han inte får sova ut när han jobbar natt eftersom han ska sitta och köra bil på nätterna så behöver han ju få sova. Är ju inte så lätt att veta för andra när han jobbar men men...

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Känner mig inte så pigg direkt, nu är jag inte så täpt i näsan utan nu har det flyttat sig till halsen. Svider litegrann i halsen så det känns inge vidare...Blir ingen spinning ikväll i alla fall. Bättre jag vilar upp mig så jag är frisk till helgen när vi ska till Jönköping och hälsa på Emma. Hoppas bara att Nettan kunde byta lördag med mig. Vill ju gärna veta det imorn så jag vet...lite dåligt är det ju faktiskt att jag inte får reda på det förrens samma vecka...

Nej nu ska jag fortsätta kolla Idol.
Men vi hörs senare..Många kramar

Ahhhh

Nån som vet om Apoteket är öppet imorn?!
Det MÅSTE det vara annars blir jag tokig...har snart snötit slut på en hel hushållsrulle!
Nej fy tusan för att vara täpt i näsan..slår ju lock i öronen också!

Känner mig riktigt gnällig, men är inte så ofta jag är det..Hoppas jag!
Eller vad tycker ni?

Nu är det snart dags för sängen..
Ska läsa lite innan jag ska sova också..har snart läst ut den här boken.
Läser "En shopahoplic i väntans tider" och den är jätte bra. Alldeles lagom invecklad :) och man följer med lätt i den. Har ju läst alla som är innan också så då måste jag ju fortsätta. Måste börja skriva upp vilka böcker som jag läst för jag är hopplös på att komma ihåg det..oj..
Nu blev det ju nästan en hel uppsats här efter att jag sagt att det var dags för sängen..haha

Godnatt igen & sov så gott allihopa..
kramar

Suck



Är ju jätte många som är förkylda i dessa tider och nu har förkylningen kommit till mig...suck!
Än så länge är jag bara täpt i näsan, men det är bland de värsta jag vet. Speciellt när man inte har nån nässpray hemma och självklart glömde jag köpa det förut när vi var på stan..jaja!
Får sova med hushållsrullen när till hands..då ska jag nog överleva natten :)
Får väl se hur det går med träning imorn..inge kul att träna när man är förkyld..inte spinning i alla fall och sitta där och snora! Näe..får hålla tummarna att det känns bättre imorn!

Nu ska jag fortsätta vara social med lillebror som är här och gör mig sällskap...
Kram på er


Marken

Var på marken idag med mamma..lyckades hitta en fin handväska.
Skönt för det har jag letat efter. Kollade ju efter det på Filipstadsmarken men där fanns det ju inga.
Annars var det inte mycket att hurra för på marken..köpte väskan, marknadsgodis och munkar.

Tur att mamma och jag gick ner när vi gjorde för fy vilket ruggigt väder det blev sen. När vi gick hem så började det regna..burr!

Nu är hösten här..

Och som vanligt så blir jag alltid sugen på att färga håret mörkare.
Sagt och gjort så har jag blivit mörk :) Mamma kom hit och hjälpte mig så blev riktigt nöjd. Får se vad Jerry säger imorn när han kommer hem...hoppas han gillar det!
Får ta bilder och visa er imorn när jag är mer i ordning gjord..då får ni säga vad ni tycker!

01:17



Den här fina bilden får avsluta dagens bloggande!
Godnatt & sov så gott allihopa...Tack för ikväll Micke, Angelica, Melker, Tobbe och mamma...


Lördagens planer

Imorn så ska jag börja dagen med att gå på marken. Är ju tydligen det i stan imorn, tycker de gör väldigt dåligt med reklam om det för är nog inte många som vet att det är marken..eller också är det jag som inte har koll!
Ska gå med mamma på förmiddagen innan Jerry vaknar...ska väl köpa det vanliga! Marknadsgodis och så ville älsklingen ha munkar, så det måste jag ju köpa :)

Efter det så ska Jerry och jag träffa Emma som hade bestämt sig för att överraska oss genom att komma hem i helgen..Bra initiativ! Hämtade henne i Laxå och så släppte vi av henne hos Ann på Bokia, gissar att du blev överaskad när Emma traskade in eftersom ingen visste att hon skulle komma hem.
Får se vad vi hittar på..ska ev. köpa färg och lim på Hallbergs också så vi kan börja göra om vardagsrummet...äntligen! Ska bli så kul att se hur det blir, men tror det kommer bli riktigt bra! Ville ju bli klara med det innan Jerry fyller år och det kommer vi ju hinna eftersom Jerry är ledig hela nästa vecka :)

Sen på kvällen så kommer ev. lillebror hit och gör mig sällskap. Blir nog lite tevespel och sen bara umgås, ska ju kolla på Körslaget också för det börjar ju imorn..Blir kul!

Nej ska alldeles straxt gå och lägga mig och läsa.
Tror jag börjar bli förkyld också för är täpt i näsan..suck!
Godnatt och sov så gott..kramis

Måste bara..


Äntligen fredag

Nu är det äntligen fredag. Har varit och jobbat 10-14 och sen så stack Jerry och jag till gymmet och körde ben.
Ska alldeles straxt åka till Micke, Angelica och Melker och käka tacos..är Tobbe och jag som ska dit.
Jerry jobbar ju hela helgen så han kan inte följa med :(

Har varit och käkat smörgåstårta hemma hos mamma och pappa en sväng också för blev lite sent så Jerry han inte käka nått så då fick vi äta där...Det löste sig juh bra!

Nej dags att göra sig i ordning lite och sen dra..
Vad ska ni göra i helgen då?
Kramis

Nu är det läggdags


Torsdag

Känns som om man hunnit med en hel del idag..
Var ju först på gymmet och sen var det dags att jobba. Var riktigt bra på jobbet idag och det fanns att göra :)
Efter jobbet så var det ju spinning time..Var Jerry, Ann och jag..känner mig så jäkla trött i benen nu men de e bra! Skönt att få känna i benen för är inte så ofta som jag gör det efter spinningen!
Imorn så är det jobbar dags igen, men jobbar bara 10-14 så det är lyx..mamma och jag sällskap hem. Sen ska Jerry och jag gymma. Blir ben imorn och det känns bra.

Sen tar jag helgen :)
Ska till Micke, Angelica och Melker imorn och äta tacos sen kanske de blir nån film.
Vi får se..Jerry jobbar ju så han kan inte följa med :(

Ha en fortsatt bra kväll..
Kramis


Mage & rygg

Har nyss kommit hem från gymmet. Körde mage och rygg idag.
Kändes riktigt bra..nu ska jag straxt göra mig i ordning för att jobba, sen direkt efter jobbet så är det spinning som står på schemat! Bara att ladda om batterierna..

Men efter spinningen ska jag inte göra nånting..
Bara ligga utslagen i soffan :)
Ha en underbar dag..kramisar

The durango riot



Igår var vi inne i Örebro på Virus och kollade på The durango riot.
De gjorde en skit bra spelning..blev ju inte kvar nått efter spelningen för några av Jerrys kompisar ville hem eftersom de skulle jobba idag tidigt. Var i alla fall kul att komma från stan!
Jag var chaufför men lånade Ann och Bosses bil eftersom inte våran går som den ska, vill inte åka nåra längre sträckor med den...

Tack för en underbar kväll älskling!


RSS 2.0