Tränat

Japp nu har vi varit iväg och tränat. Körde mage och rygg idag.
Blev hela 100 sit-ups...Snyggt jobbat! Nu blir det att slöa framför soffan en stund och sen blir det att hoppa in i duschen och börja göra sig i ordning för ikväll.



Valborgsmässoafton

Jajamensan...Ska ut och kolla på brasa hos Jerrys farfar i deras stuga och sen blir det att grilla lite korv...Myyys!
Men innan det blir så ska jag först iväg och hamdla med mamma, måste handla lite matsäck till Ullared imorn för vi kommer stanna och äta frukost efter vägen eftersom vi kommer att åka så tidigt. Har sagt att vi ska åka runt 04.30 lr 05.00, vi får se när vi kommer iväg :)
Ska i alla fall bli kul att komma iväg för det är ju ett tag sen som vi planderade det här.
Har blivit lite av en tradition att åka till Ullared runt den första maj..Love it!

Sen idag ska jag iväg och träna också. Blir gymmet med Emma och Jerry.
Tror att vi ska köra mage och rygg, i alla fall jag :)
Nej nu är det dags att fixa i ordning sig det sista innan mamma kommer.

Ha en underbar dag...
Kramis

Så..

Nu är jag klar med pysslandet så nu ska jag bara slöa i soffan en lite stund till innan det är dags för sängen. Behöver även fixa en matlåda tills imorn men jag ska bara göra en skinksallad så det går ju fort. Behöver skära lite grönsaker bara...lyckost!

Nej jag skriver mer imorn när jag har jobbat klart och varit iväg på kalaset!
Natti natti allihopa som läser min blogg...

PS Vilka är ni? Är ju lite nyfiken om det är någon som jag inte vet om DS

Bodypump..

..och Bodycombat blev det visst!
Hade ju bokat Bodypump idag men sen när jag var där och hade kört klart mitt pass så kom Angeline, Mathias och Frida dit och skulle köra passet efter mig som var Bodycombat så då körde jag det också. Dumt att bara köra ett pass ju när man ändå är där..haha!
Var i alla fall riktigt skönt och combaten var roligare än jag tyckte sist, mne nu äör det ju också mer än 1 år sen som jag provade sist. Hängde med riktigt bra faktiskt så det var kul! Blir nog fler såna pass.

 

Nej nu blir det soffan och pyssla och titta på TV...

Mycket nuh..

Ja den här veckan så är det mycket som ska hinnas med, blir tyvärr inte så mycket ränings som jag skulle vilja, men får göra så gott jag kan. Jobbar ju bara måndag, tisdag och onsdag men ändå blir det svårt att hinna med.
Såhär ser min vecka ut:

Måndag: jobba 10-14
                 träna bodypump och bodycombat
                 pyssla ett grattis kort

Tisdag: jobba 10-18
               kalas hos Angeline & Mathias

Onsdag: jobba 10-18
                skriva papper med HSB kl.15.30 (smita ifrån jobbet)
                Arsenal - Manchester United (blir värsta gänget hemma hos oss och sen blir det köpmat)

Torsdag: träna med älsklingen & Emma
                 Fira Valborg hos Jerrys farfar i Våtsjön..Lovely!

Fredag: Ullared....Äntligen!

Sen har jag inte planerat nått mer under helgen så får se till att hinna träna lite mer då...
Blir ju ingen spinning i veckan :( Men får cykla som tusan här hemma istället, blir ju att ta cykeln överallt man ska så lite får jag ju trampa! Hur ser eran vecka ut?

Fy Marlén

Ja idag hade jag gått upp  1 kg men jag vet vad det beror på. Dels har jag ätit lite för onyttigt i helgen och sen är det ju även dags för "den trevliag veckan" och då brukar man ju bli lite svullen. Är i alla fall bara att ta nya tag. Tyvärr kommer det inte bli så mycket träning denna veckan för det är fullspäckat..skriver mer om det i nästa inlägg...

Nej Marlén bara att kämpa på...

Natti natti

Nu är det alldeles straxt dags att krypa ner i sängen, men innan jag gör det så ska Jerry och jag betala räkningarna.
Blir spännande att se hur mycket vi får kvar för det blev ju en extra utgift denna månaden eftersom vi lagade bilen och inte kunde betala den på en gång så 4.800 kr bara försvann..poff..sådär!
Ska ju lämna in den igen den 7:e Maj också och det kommer att kosta ca.7.000-8.000 :- men då kommer vi att ta det på avbetalning..Mekonomenkort is the shit! :)

Nej godnatt allihopa! Dags att lägga sig så man orkar med en ny arbetsvecka, inte för att man jobbar så många dagar men ändå :)

Söndag=soffdag

Haha, ja de e det som jag gjort idag. Har legat i soffan precis hela dagen och det har varit så himla skönt. Speciellt eftersom älsklingen gjort mig sällskap och vi har bara legat och mösigt hela tiden...Älskart!
Nu ska vi börja göra lite käk, blir hemmagjord pizza idag så Jerry åkte iväg till pizzerian och köpte lite kebabsås nu så ska jag börja förbereda här hemma. Har ju inte varit så nyttig i helgen så jag har ju inag höga förväntningar om vågen imorn, knappt så jag vill ställa mig på den men det SKA jag göra. Man ska inte hålla på så för då blir det ju förnekelse och såna saker och det vill jag absolut inte. Det går inte bra jämnt och vissa dagar vill man kunna käka onyttigt utan att behöva må dåligt över det...Jag vet att jag kan bara jag vill så jag kommer klara det :)

Vad har ni gjort idag?

Lördag

Jajamensan, nu är det äntligen lördag igen. Jag har jobbat idag till kl.15 men tiden gick himla fort idag! Hade inventering nu efter det också men jag behövde inte hjälpa till eftersom de redan hade samlat ihop ett gäng :)
Jag cyklade hem istället och gjorde mig i ordning litegrann, blev hämtade av Ann så åkte vi hem till dom och grillade. Hade med oss Selma och Smulan också så de fick vara ute litegrann. Har hittat en fästing som kröp på Smulan också så jag får väl hålla lite mer koll ifall jag hittar fler.
Nu är jag i alla fall hemma. Jerry stack nyss iväg på fest med sin kusin så de skulle spela poker och sen blir det nog statt för dom. Jag kände mig inge sugen så jag stannar hemma istället :)
Ska straxt kolla på Robinson och sen ska jag slöa, får se om pysselsakerna åker fram :)

Nej nu blir det soffan. Ville mest skriva litegrann eftersom det var ett tag sen :)
Hoppas i alla fall att allt är bra med er!

Fullt upp

Ja det är det idag. Både Jerry och jag har varit och klippt oss idag. Var där kl.9.30 så det blev ingen sovmorgon idag :( Sen efter det så åkte vi hem och bytte och och sen gick vi till Träningslagret. Jerry gick och jag cyklade sakta för han har fått punka på sin cykel så pappa ska fixa det idag :)
När vi tränat klart så gick vi hem till mamam och pappa och plockade upp lillebror och Jerry lånade pappas cykel sen bar det av till Salladsbaren och käka lunch buffé...Smaskens!

Nu ska vi cykla hem till mamma och pappa igen och låna deras bil och handla litegrann och sen efter det måste vi hem och dammsuga lägenheten litegrann för våra köpare kommer idag och så vicevärden för vi ska skriva överlåtelse-papper. Nej på jackan och sen är det dags att åka.

Vad ska ni göra då?

Onsdag

Då har halva veckan gått igen...gud vad fort det går!
Idag har jag jobbat 12-16, har börjat att inventera på jobbet så det finns att göra. Ska fortsätta på fredag med det också för imorn är jag ju ledig så då slipper jag ju :) Får se om jag ska jobba heldag på fredag om det behövs mer personal. Jaja, nog om det...Har nyss kommit hem från träningen. Idag körde jag Bodypump och det gick segt idag, men ändå så gick det ju bra. Är jag som har så höga krav på mig själv bara!
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och fixa i ordning lite mys till älsklingen kommer hem för han är iväg och kör spinning så han kommer nog om ca.45 minuter.
Ska duka fram lite kvällsmat, ska käka mackor och dricka te bara men det blir ju roligare att äta om man dukar upp det lite snyggt och så tända lite ljus förståss :)

Vad ska ni hitta på ikväll?

Träna

Trampa..trampa..trampa!
Ja det blir en hel del trampande nu, både på Träningslagret och hemma. Har ju en trasig bil som inte går att köra med så det blir att cykla en massa. Tur att vi bor nära till det mesta, men om det kör ihop sig så har vi alltid någon som ställer upp och kör oss!

Nåja, idag har jag i alla fall varit iväg och kört spinning och det gick skit bra. Trampade som tusan och var verkligen helt slut när passet var slut, men så fort man varvar ner så har man hur mycket ork som helst igen! Imorn så ska jag köra BodyPump, får även se om jag ska köra BodyJam, har inte bokat det men om det blir så kör jag nog det också för det blir ingen spinning på torsdag som jag hade planerat för då ska Jerry och jag skriva papper med dom som ska köpa våran lägenhet :)

Nej nu blir det sängen näst..
Natti natti på er allihopa! Kram kram

Ni är för goa

tack_1185179234_49768.jpg image by thesan72



Måste bara säga tack för alla fina kommentarer.
Blir verkligen skit glad av att få läsa dom...blir extra peppad och kämpar lite extra för eran och så framförallt för min skull :) Tack åter igen...Många kramar från mig


Såld

Sådär ja...Då har vi sålt lägenheten också. Blev lite budgivning så fick upp priset till 123.000 och det hade vi aldrig trott. Var ju önsketänkande att det ens skulle bli budgivning :)
Känns skönt i alla fall att det är klart, nu är det bara papper som ska skrivas! Nej en bra start på nya veckan vr det här...
Blev ju en del i vinst  på den också...fniss!

Nej det var bara det jag skulle berätta!
Kram på er allihopa..

På väg..

..åt rätt håll igen..
Glömde ju nästan berätta om vikten juh, det får man ju inte glömma att skriva om när det är måndag :)
Hade gått ner -0,9 kg...YES!
Känns skit bra, kör ju inte direkt efter viktklubb längre heller utan jag ser till att försöka att äta var 4:e timme och sen inte äta alldeles för onyttig och det verkar ju funka bra det också :)

Bra kämpat Marre!

...

Vet inte vad jag ska ha för rubrik. Sitter i Emmas rum och lånar hennes dator medans Jerry och Bosse håller på att fixa lte lister till badrummet :) Gud va gött med en bärbar dator, det sk Jerry och jag skaffa oss inom den närmst tiden. Skönt att kunna sitta var man vill och bl.a blogga.
Det här kommer nog inte bli något meningsfullt inläggså sluta läs nu om ni vill och har dåligt med tid :)
Kan ju visa hur min vecka kommer se ut.

Måndag: Jobba 10-14
                 Hem till Ann, Bosse och Emma
                 Avsluta budgivningen på våran fina lägenhet

Tisdag: Jobba 10-18
               Träna spinning kl.19

Onsdag: Jobba 12-16
                 Träna Bodypump 16.30 och ev. Bodyjam 

Torsdag: LEDIG..Lovely!
                 Träna spinning.Roads & Hills :)

Fredag: Jobba 14-18
               Klippa mig antingen på fm eller kanske på torsdag...Välbehövligt!

Lördag: Jobba 10-15

Söndag: Nada!

Ja det var ju inget spciellt som jag ska hitta på förutom att jag ska klippa mig och färg håret.
Någon som har några ideér på någon snygg frisyr?
Blir inga hårextansions nu i alla fall så får bli nån rolig frisyr istället...

Nej nu ska jag kolla om det är nått jag kan hjälpa till med. Tjo så länge!

Ikväll så är det klart

Japp ikväll så avslutar vi budgivningen på våran lägenhet, har ju fått ett bud på det vi har begärt för den så det är vi verkligen nöjda med. Får väl se om det är nån mer som vill bjuda men som sagt dom har bara ikväll på sig!
Nu ska Jerry och jag åka hem till Ann och Bosse, ska hjälpa dom att sätta dit lister och sen blir det käk där :)
Blev ingen träning idag, Jerry och jag hade ju tänkt åka till gymet idag men som sagt det blev inget.
Ska träna tisdag, onsdag och torsdag i alla fall så det blir nog bra ändå.

Vad ska ni göra idag?

Typiskt

Jag har blivit förkyld..Suck!
Hatar när man ska försöka sova och så får man bara luft genom en borre :( Kan inte andas genom munnen heller för tycker man blir så torr om läpparna..Jaja, vilka problem!
Blir i alla fall ingen träning idag, hade ju tänkt köra BodyJam men bäst jag står över så jag kan träna i veckan istället.
Nu blir det att göra sig i ordning litegrann för mamma och pappa kommer snart och hämtar oss så får vi mat där. Ska bli mysigt för blir ju inte så ofta vi äter hos dom...

Vad ska ni hitta på idag?

Just ja..




Måste tacka mina underbara brudar och deras män för en underbar kväll.
Var alldeles lagom att äta god mat och sen bara slöa framför teven med "Robinson" och njuta av trevligt sällskap.
Det är kärlek det! Älskar er...Tack för att ni finns!


Åh nej..

Säg inte att man håller på att bli förkyld?! Känner mig svullen på ena sidan halsen och så är jag täppt i näsan :( Känns inge vidare, men ska väl ändå vara ganska glad eftersom det var längesen som jag var sjuk.
Får se hur det känns imorn..Hoppas att det har gått över och känns bättre. Nu ska Marlén i alla fall gå och lägga sig..det ni! Det hör ju inte till det vanliga, men känner att jag inte orkar sitta uppe bara för att vara uppe. Kan vara skönt att gå och lägga sig i hyffsad tid ibland juh!

Ja godnatt allihopa! Sov så gott och dröm en massa goa drömmar <3

Lördag

Ja nu har man kommit hem från jobbet och hunnit att få i sig lite mat också. Fick bli lite rester men det smakade bra det också, längtar tills fredag så lönen trillar in på kontot...
Jaja, ska inte gnälla över det! Ikväll så ska jag till Frida och Tommy och grilla, Angeline och Mathias kommer också. Tyvärr jobbar ju Jerry, synd för blir ju mysigare om han också är med. Men det blir väl fler gånger, blir i alla fall kul att träffa kompisarna ikväll så man slipper att sitta ensam hemma när det är lördag.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska nog bara ta det lite lugnt tror jag, sen ska jag väl även fixa i ordning mig lite inför kvällen :)
Vad ska ni hitta på?

De underbaraste missarna






Var ju tvungen att ta lite bilder på mina underbara brudar..
Älskar er missarna!

Pustar ut

Ja herregud..Fick visa lägenheten ensam idag för dom sista som kom nu klockan 18, men det gick himla bra. Det kändes som om hon verkligen tyckte om den så det känns bra!
Får se om vi får fler bud eller hur det går...Börjar kännas pirrigt nu känner jag. Har ju trivts så himla bra här nere så det känns ju lite konstigt också! Sån tur är så känns den nya lägenheten så himla rätt så det här kommer bli toppen. Synd att jag inte har några bilder därifrån som jag kan visa, men ni får ha tålamod så får ni se den när vi fått den :)
Tiden går juh så himla fort så snart står vi väl där och packar ner alla våra saker i kartonger..Overkligt!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på.
Är så himla godis sugen men ska ju hålla mig ifrån sånt där...Får väl se hur det går.
Jaja, ska i alla fall försöka få tag på Jerry nu och berätta hur det gick...Hoppas att dom hör av sig under kvällen eller morgondagen. Det skulle vara himla kul!

Nej nu blir det nog soffan en sväng.
Vad ska ni göra idag då?

Sorry

Har ju varit dålig på att uppdater de senaste dagarna. Har inte hänt något speciellt, håller på att visa lägenheten för fullt. Kommer några idag och ska kolla och så var det ett par här igår :) Får se om vi får nått mer bud...
Nog om det...Idag har jag jobbat 10.14 så det var lite lyxigt att få gå hem tidigt på fredagen :) Jobbar ju imorn också men det känns ändå helt OK eftersom det bara är till 15, hoppas att tiden går fort bara!
Annars idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ska straxt äta i alla fall så vi har gjort det innan dom kommer. Idag blir det kycklingsallad..Mums!
Sen ikväll ska jag titta på så ska det låta. Får se om det blir nån promenad, annars tar jag det imorn. Kanske mamma följer med också för ska till dom imron och käka mat innan Jerry jobbar.

Nej nu ska jag kolla till maten :)
Ha en underbar fredag i det underbara vädret...Det ska jag ha i alla fall!

Jag lever

Tänkte bara säga att jag lever. Jag får uppdatera mer imorn kväll för nu är det sängen som gäller :)
Godnatt & sov så gott allihopa!

Så himla skönt



Ja gud vad skönt det var att köra spinning idag.
Jag körde som en galning rent ut sagt :)
Men var ju lika bra att trampa på när det kändes så himla bra...Jag skrek och härjade längst fram i salen...
Haha, men det är rätt det så man får lite känsla och peppning!
Har ni inte gått på Therese spinningpass så MÅSTE ni göra det..Hon är grym!

Nej nu blir det duschen och kvällsmat och sen blir det att slöa i den underbara soffan :)

Lägenhetsvisning...

Ja nu är det verkligen fullt upp med att visa lägenhten men det känns bara så himla skönt, kul att folk verkar gilla den :) Jerry och jag har ju trivts hur bra som helst så de som flyttar hit kommer att få det skit bra...

Veckans att göra:

Tisdag: Jobba 14-18
               Jerry visa lägenheten kl.14
               Ringa banken
               Spinning kl.19

Onsdag: Jobba 10-18
                Banken kl.12 (smita ifrån jobbet en snabbis).
                Skriva papper på nya lägenheten kl.15.30
                BodyJam kl.18.40

Torsdag: Jobba 14-18
                 Visa lägenheten kl.19
                 MYSA..med världens underbaraste pojkvän

Fredag: Jobba 10-14
               Visa lägenheten kl.16

Lördag: Jobba 10-15


Det var veckan det..Har inte planerat nått mer men det ser ju ut som man ändå har en del att göra :)
Vad ska ni hitta på för kul?
               

Är det sant?

  
 



Måste ju visa lite bilder på våran fina lägenhet...Vad tycker ni? Lite intressant ser den väl ut i alla fall :)
Ja herregud..Känns helt sjukt att det är så många som visat intresse av våran lägenhet!
Känns hur kul som helst, hoppas att dom blir mer intresserade när de ser den på riktigt. Har varit här ett par som kollat på den och de var verkligen intresserade av den, sen kommer det ett par på fredag också så får se vad dom säger. Är även en 3:e person som ville komma och kolla på lägenhten :)
Uppdaterar mer om det så fort jag vet nått nytt!

Nu så tänkte jag i alla fall gå och lägga mig, ska bara fixa katerna och mig själv först och sen kan man äntligen krypa ner.
Tror jag ska kolla på "Robinson" innan jag släcker ner...missade ju det i lördags och eftersom jag inte känner mig jätte trött så kan jag ju liak gärna kolla på det även fast jag vet vem som åkte ut...

Godnatt allihopa!
Imorn är det dags att börja jobba igen också efter 5 dagars ledigt så gissa om det känns segt. Men jag ska inte klaga för jag jobbar ju bara halvtid...

Ändrade planer

Japp det fick det bli idag med träningen. Försökte ringa i över i 30 minuter till Träningslagret men först var det upptaget och sen fick jag inget svar så då sket jag i det..Ska ut och gå nu istället med mamma, det blir nog lika bra det. Ska gå barkbanan vid Nobel, hoppas att det tinat upp så det inte är jätte blött där. Men det måste de ju ha gjort nu...

Jaja, tänkte bara skriva det så ni vet att jag gör nånting om ni inte ser mig på Träningslagret idag :)
Nej dags att byta om och sen cykla iväg...

Måndag

Japp det är ju måndag idag men känns verkligen inte som det! Har nyss varit iväg och handlat med mamma, bäst att passa på så man får skjuts :) Nu håller vi på med maten. Blir kött med potatissallad och en god grönsallad till..Mums! Annars idag blir det nog inte så jätte mycket gjort, ska ringa träningslagret sen och boka tid på Pumpen men de öppnar inte förrens kl.16 idag så får vänta ett tag till. I veckan så ska Jerry och jag skriva papper på lägenheten som vi har köpt, ska även betala en handpenning på 10% också så ska till banken också på tisdag eller onsdag, hoppas att jag får gå ifrån en stund bara på onsdag runt 15.30 för det är då vi ska skriva papper. Måste ju också vara med eftersom lägenheten ska stå på oss båda :) Längtar så himla mycket tills det är dags för flytt också. Med våran lägenhet går det hyffsat, folk har visat lite intresse så det känns skönt. Hoppas bara de vill ha den :)

Nej nu ska jag pussa lite på älsklingen och lägga mig i soffan medans maten står i ugnen..
Vad ska ni göra idag då?

Inge vidare

Nej idag gick det inge vidare när jag ställde mig på vågen. Jag hade gått upp 0,7 kg och det känns väl sådär, men bara att ta nya tag. Vet ju att det beror på lite för mycket påskgodis och lite för mycket dricka...
Är ju bara påsk en gång om året så känns inte direkt som att jag ångrade mig för att jag åt godis, nån gång måste man ju få göra det också. Ikväll ska jag i alla fall iväg på pump, hoppas de öppnar snart bara så man kan boka.

25-års kalas

Japp igår var jag och Jerry iväg på 25-års kalas. Blev fika och sen på kvällen blev det korv och bröd, det smakade bra eftersom jag inte hann äta nått innan kalaset. Jerry han stack iväg på påskmiddag hos sin faster vid 18-tiden men jag stannade kvar en stund till :) Ville ju inte bara åka när Angelica fyller 25 juh. Hon fick en massa fina saker. Av oss fick hon bebiskläder och sen en massa pyssel så nu kan hon börja scrapboka litegrann :) Sen fick hon en massa pengar också men det kommer ju gå åt när vi ska till Ullared...Grattis Angelica!
Var i alla fall trevligt igår, kan bjuda på lite bilder från kalaset.

   
  
   
 

Glad påsk

Får bli ett kort inlägg för ska straxt iväg på kalas hos Angelica som fyller 25 år idag..Grattis gumman!
Ville önska allihopa en glad påsk i alla fall...Hoppas ni får en bra påskafton!
Många kramar Marlén


Målar dags..

Japp..Det har jag pysslat med ikväll! Har målat våran dörrkarm som vi ska sätta upp imorn, men som vanligt när det gäller mig så åkte även en anslagstavla och en liten hylla med...Tyckte de behövde ha sig en liten makeover! Blir nog snyggt tror jag, jag tycker i alla fall det. Har ju inte sett det uppe än men just nu ser det bra ut :)
Var ju inte världens svåraste grejer att måla, men sånt som måste fixas. Speciellt karmen för imorn kommer Bosse hit och ska hjälpa oss att fixa i ordning lite fin puts i lägenheten så vi kan lägga ut den på Blocket.se sen...
Fan va "hot" jag är idag känner jag..Haha! Bjuder på en bild hur man ser ut i dags-/nattläget...

  

Gymet here we come

Japp...Jag, Jerry och Emma var iväg till gymet idag. Jag körde mage och rygg idag! Gick sådär för mig, var inte riktigt taggad och kändes som om det inte tog nått även fast jag tog i :( Jaja, som sagt det kan inte gå bra alla dagar!
Efter träningen blev det i alla fall hem och äta tacos...Mumsfilibabba! Det är Jerrys och min basföda...Haha! Men är väl inga fel med det...Eller? ;)

Shopping med mamsen

Japp var ju nere till stan med mamma idag. Hon kom och hämtade mig vid 11.30 sen bar det iväg, jag skulle leta present till Angelica och mamma skulle kolla runt lite i affärer bara rent allmänt :)
Är jätte nöjd med det jag hittade till Angelica, hoppas att hon blir glad nu bara men det tror jag nog. Jag skulle ha blivit skit glad i alla fall :) Mamma hon hittade en mjukisbyxa, 2 t-shirts och 2 BH:ar...Det var hon allt värd. Innan vi stack hem så blev det Willys också, bäst att jag passar på att handla när hon skulle göra det också och så får man ju skjuts då också... Blir lite bökigt att få med sig allt på cykeln, speciellt när man inte har nån cykelkorg...Det ska jag i alla fall ha på min nya cykel!

Tack mamma för en skön dag på stan, lite stressig bara men skönt att vi hann med i alla fall! Snart är det dags för Ullared oxå och då behöver vi nog inte stressa lite mycket. Gud vad jag ska shoppa grejer till nya lägenheten. Både Jerry och jag räknar ner nu...Håll tummarna bara att vi får våran lägenhet såld. Intresserade??

Lång ledig

Japp, jobbade mitt sista pass nu på 5 dagar och det känns så himla skönt! Jobbade 10-16 idag för fick hoppa in för att vi var kort med folk, det är vi imorn med men nu är det min lediga dag så då tänker jag inte hoppa in. Finns andra som kan ställa upp också tycker jag...
Vad ska man göra nu när man är ledig då...Har ju som vanligt planerat in en del saker som man alltid gör när man är ledig..

Torsdag: Gå på stan med mamma och fixa paket till Angelica.
                  Gymma...med Jerry och Emma (hoppas jag, om jag får vara med).

Fredag: Fixa lägenheten så vi kan sätta ut den på annons.
               Träffa Bosse, Ann och Emma.

Lördag: Fira Angelica som fyller 25 år...Grattis!
               Ev. åka till Jerrys faster och fira lite påsk om jag hinner.

Söndag: Inga planer...Nice!

Måndag: Bodypump tror jag :)


Ja sen på tisdag så är det dags att jobba igen så det här är det som jag ska roa mig med :)
Vad ska ni hitta på för roligt under påsken då?


Pumpa på

Ja herregud, ja vet ju att jag lever i alla fall. Är till och med jobbigt att skriva på tangentbordet. Har nyss kommit hem från Bodypump och idag var det riktigt jobbigt. La på lite mer tyngd på ben bl.a. och det känns..Haha! Är helt skakig i benen men då vet man att det tar. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag käka lite kvällsmat. Får bli yoghurt, te, smörgås och ägg tror jag...Enkelt och bra :)

Super bra

Ja gud, vilket bra spinningpass det var idag. Kändes som alla som var där var peppade till tänderna så det blev världens bästa pass, hoppas till och med över passets ända vila och körde för fullt istället.
Både Jerry och jag var iväg idag och det var extra kul, blir ju roligare om han är med och peppar...Bra kämpat idag Jerry! Nej nu blir det teven igen, kollar på Villa real - Arsenal. Tyvärr ligger Arsenal under men hoppas de vänder nu i 2:a halvlek.

Måste passa på att tacka också för alla era underbara kommentarer. Blir ännu mer peppad när jag får dom :) Så fortsätt gärna med det...Ska försöka att smitta av mig av min energi till er, inte för att jag har energi jämnt. Vissa dagar är ju bättre än andra men så ska det ju vara. Det kan ju inte gå bra jämnt och amn kan inte vara på topp jämnt heller.

Vilken underbar dag

Kan dagen blir bättre än såhär?
1,4 kg lättare och 6 cm mindre runt midjan..UNDERBART!
Sammanlagt har det nu blivit -6,4 kg och -22 cm runt midjan..Ja, jag är riktigt stolt över mig själv!


Söndag

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men känner bara för att blogga lite. Kan ju inte lova att det blir ett läsvärt inlägg så om ni inte har mycket tid på er kanske ni ska sluta redan här :) Vill ju inte att ni kommer till slutet av inlägget och känner...Vad fan va det här nu då!!

Nåja, idag så har Marlén inte gjort så mycket. Gick upp närmre 12 och fixade lite havregrynsgröt, sen blev det soffan framför teven och kollade på reprisen av Robinson...Ganska skönt att softa framför, sen vaknade Jerry till liv vid 14.30 så då blev det käk...Blev potatis med ugnsstekt falukorv och spenat och ägg..Nyttigt värre! Sen blev det mys i soffan och bara allmänt slöande..Underbart!
Sen stack Jerry till jobbet vid 17.40 så då tog jag en promenad hem till mamma och pappa, tog väl ca.30 minuter så det var lagomt...Mamma och jag åkte till Willys och handlade eftersom det ekade i Jerrys och mitt kylskåp så nu har jag fyllt upp det litegrann i alla fall! Sen åkte vi hem hit med varorna och sen åkte vi hem till Micke & Marinette och hälsade på dom. Micke och Angelica bor ju där nu under tiden som de renoverar sin lägenhet...Kollade på Whipe out och tog det lugnt och nu så sitter jag här och bara babblar på...
Jag får be om ursäkt men behövde bara skriva litegrann..Är ju lite nyfiken på vilka ni är som är inne och läser också? Hade blivit lite fler läsare nu i helgen så nu får ni faktiskt träda fram ;)

Nej nu får det räcka för idag...Sängen nästa, bäst att vila upp sig inför en soft jobbarvecka...Jobbar bara måndag, tisdag och onsdag sen är jag ledig fram till på tisdag...Lovely! Dags för midjemått och vågen imorn med. Tror inte att det hänt några underverk men känns som inte vågen betyder allt...Jerry tycker i alla fall att jag har fin kropp och att jag tränar på bra...Är ju huvudsaken att man mår bra också. Skönt nu i alla fall när det blir varmare ute för nu kan man ju snart komma igång med promenaderna som Jerry och jag var så duktiga med förra året...

Nej fy Marlén, nu får det vara färdig skrivet...Någon läsare kvar??
Haha...Natti natti på er..skriver mer imorn om hur vägningen och mätningen gick :)

Familjefoto

Haha, ja men tyvärr så fattas det juh två...Smulan och Skalis vart höll ni hus?! ;)


Kärlek på hög nivå

Bilden får tala för sig själv, men kan säga att de såg himla mysigt ut..


Shit..

Kollade nyss på klockan och den visar 00,26, herregud! Vart tog tiden vägen?! Har nyss provat igenom en massa kläder som Emma hade rensat ur sin garderob och jag hittade en del..Vart ska jag göra av dom nu då...Hmm, tur att det finns mycket garderober i den nya lägenheten...Längtar redan till Juni så vi får börja flytta in, bara att hålla tummarna som sagt så att vi får den här såld! Nåja, nu ska jag inte tjata mer för idag om det...

Vad ska jag hitta på? Funderar på att gå och lägga mig och läsa, ska bara plocka ur tvättpåsarna först och sen få ordning på kläderna jag fick av Emma..Tack så mycket föresten för kläderna Emma!
Nej det är nog bäst att jag börjar nu så jag får komma i säng snart :)

Vovven

Ja herregud..Vilka sötnosar vi har sett idag. Var med Ann och Emma till en jobbarkompis till Ann som fått hundvalpar för ca.1 månad sen och guuuud va söta de var...Akilles och Amber hette dom. Jag fastnade ju för lilla Akilles, vet inte varför men bara blev så :) Ni får själva bedöma vad ni tycker...



   
Akilles & jag, Akilles & Amber, Amber, Akilles

Nu kan jag äntligen berätta

Ja, Jerry och jag har ju gått och varit lite hemliga om en grej...Eran första tanke är säkert att vi ska ha barn men så är inte fallet. Vi har nämligen köpt en ny lägenhet. Har köpt en 3:a på Gustavsgatan så i Juni ska vi flytta. Är fullt upp nu med planering...Behöver sälja våran underbara soffa för den får inte plats, det känns att behöva sälja den men vi har ju inget val..Någon som vill köpa en soffa för 10.000? Måste ju ha råd med en ny soffa och dom är ju inte direkt gratis...Sen ska vi ju förståss lägga ut våran lägenhet på Blocket.se...Ingen som är intresserad av en jätte fin 2:a på 70 kvm? Har ju trivts som fisken i vattnet här nere. Nej nu ska jag bara vänta tills Jerry kommer hem och hämtar mackor så att vi kan ta lite mått på soffan och sen lägga ut den...Det var nog allt för nu :)


Grattis kort

Japp, tänkte bara visa ett av mina grattis kort. Är Frida som ville ha ett till sin mamma som fyller 50 år så då hjälper jag ju gärna till, bad Frida att välja ut papper och så så skulle jag fixa kortet. Blev riktigt nöjd, är ju alltid svårare när någon väljer papper åt en men ändå kul för det blir ju en utmaning. Jag kanske tänker en sak och så har Frida tänkt nått annat. Jaja, imorn så ska i alla fall hon få korte och tror inte att personen ifråga är inne och kollar på min blogg...





Nu är inte bildkvalitén den bästa men ni ser ju i alla fall hur det blev..så vad tycker ni??

Träningsvärk

Ja herregud vilken träningsvärk jag har i magen, men det är ju bra för då gjorde jag rätt igår. Så himla underbart...Skönt att det är magen också för det kanske tyder på att den blir ännu mindre..är ju dags för mattbandet på måndag men tror inte att det kommer att ge sånt bra resultat som det har gjort förut eftersom jag inte riktigt äter som "viktklubb" säger...Jag äter en portion och sen är det bra. Ser till att äta var 3:e eller var 4:e timme bara...

Nog pratat om det...Inga mer magövningar idag i alla fall :)



Haha, det är inte min mage som är på bilden ifall det är nån som tror det, nog för att jag har minskat i midjan men riktigt så mycket är det inte. Det vore ju önsketänkande :)

Äntligen fredag

Gud va skönt med fredag och att man bara jobbade till klockan 14, verkligen lyxigt :) Nu så sitter jag framför datorn och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Känner mig bara så himla glad...vet inte vad jag ska hitta på! Ska nog titta på "Så ska det låta" ikväll men det börjar ju inte än. Hmm..nån som har några förslag, det får inte kosta nått för har inga pengar :)

Gymet

Japp har hunnit till gymet idag innan jobbet. Körde bara mage idag men det kändes riktigt gött! Nu ska vi straxt fixa lite ärenden Jerry och jag innan jag börjar och sen blir det jobbet nästa :) Jobbar 12.30-18, alldeles lagomt! Sen ikväll kommer storebror hit och hälsar på en sväng, har nämligen fått ett litet uppdrag...Nice!

Nej jag uppdaterar mer imorn eller ikväll.
Ikväll måste även pysselsakerna fram, har fått lite som jag ska göra :) Hoppas att ideérna bara sprutar fram...
Vad ska ni göra idag?

Halva veckan gjord

Ja nu har ju halva jobbar veckan gått. Det känns helt OK, har jobbat heldag idag också och dagen har ändå gått hyffsat fort. Ska jobba lite extra imorn med men då börjar jag klockan 12 för ska träna klockan 10 så vill ju hinna göra mig i ordning litegrann..Ska köra i gymet med älsklingen.

Annars idag så har jag varit iväg och handlat, hade ingen 5:a eller nått med mig så jag fick bära omkring på 2 korgar istället och det gick ju bra det också. Sen var det bara att balansera hem med kassarna på styret...Nu har jag plockat in att mat och väntar på att klockan ska bli 19.10 för då är det tvättstugan nästa. Jerry har börjat tvätta så nu tar jag över för han är iväg och tränar :) Är ju hans tur att köra spinning idag. Sen när jag varit i tvättstugan så ska jag laga lite mat. Blir tacos ikväll så Jerry och jag firar lite helg nu eftersom han jobbar den "riktiga" helgen :)

Vad har/ska ni gjort/göra idag??
Berätta lite nu för vill ju veta vad ni har för er :)

Tisdag

Japp idag har jag jobbat 10-18, fick kalla in lillebror som förstärkning eftersom vi inte hade tillräckligt med personal. Det gick riktigt bra, han fick märka varor och bära bort dom så nu blev det fint i affärn...Bra jobbat lillebror!
Sen tog vi sällskap en bit för jag åkte direkt till träningslagret efter att vi hade slutat, var dags att köra spinning idag och det gick hyffsat. Kändes inte helt hundra men det känns ju verkligen att man tar i. Nu är lillebror här och har gjort mig sällskap under kvällen...Tackar!

Imorn så är det jobba 10-18 sen ska jag cykla till Willys och handla lite och efter det blir det hem och tvätta. Blir ingen träning imorn men det känns skönt ändå. Tror jag ska försöka få med mig Jerry till gymet på torsdag så vi kan köra lite, jag jobbar ju 14-18 så hinner innan jag börjar i så fall...

Nej nu ska jag fixa katterna och sen ska jag bädda upp.

RSS 2.0