Gott nytt år..

Ville bara önska alla ett riktigt Gott Nytt År!!


Pyssel

Ja, idag har jag hunnit med att pyssla litegrann...Törs inte visa än eftersom jag inte gett bort det än och man vet aldrig om hon är här och tjuvkikar så jag lägger upp en bild på torsdag eller nått :)
Ska juh byta julklapp med Frida så ikväll har jag "slagit in" julklappen och sen även gjort ett lite julkort...
Blev faktiskt riktigt bra och jag fick anvädning för de nya pysselsakerna...Tack så mycket Ann, Bosse och Emma...

Jobb

Gud vilken lugn start efter julhelgen...Jobbade 10-18 både igår och idag.
Har gått jätte bra faktiskt, har varit både på Barnvagnen och Leklådan så det var lite variation. På fredag är det dags att jobba igen och då blir det heldag inne på Barnvagnen för Nettan är ledig och det brukar vara hon och jag som turas om att stå därinne...Hoppas bara att det kommer folk för då är det ju ingen fara. Jobbar juh även på lördag 10-15 men då vet jag inte än vart, mne tror vi turas om lite då oxå!

Så himla skönt att vara ledig imorn och på torsdag...
Jag har inte riktigt fattat att det är nyårsafton imorn, kunderna har önskat mig gott nytt år och jag har hajat till varje gång och fått en "AHA-upplevelse"...Tiden bara springer iväg...Snart fyller jag juh år också..Hela 24 år..Ujujuj!
Snart dags att planera lite kalas då :)

Myyys

Nu vankas det mys i soffan...Har precis lagat i ordning tacos och snart blir det Arn-medley tillsammans med älsklingen. Var iväg och hyrde dom nyss så de ska bli så himla mysigt!
Det har verkligen varit en underbar söndag...Tack för sällskapet älsklingen min och tack till kissarna som oxå varit med oss och mösit :)




  


Jag älskar dig Jerry & jag kommer alltid att älska dig!
Glöm aldrig bort det...Du är underbar!!

Slött

Ja idag är det en riktig slöar-söndag....Så jäkla gött!
Har inte ens kommit ur pyjamasen än, Jerry står i duschen nu så det är alldeles straxt min tur!
Ska iväg och handla lite så att vi kan göra tacos, sen blir det hem igen och äta och mysa framför teven...Så himla underbart är det!
Imorn så är det dags att jobba igen, jobbar heldag så då ses inte Jerry och jag för han börjar kl.18 och jag ska direkt på spinning efter jobbet så jag kommer inte hem förrens 19.30, emn det ska bli skönt att komma iväg och träna.
Kan juh behövas efter all julmat och speciellt allt julgodis :)

Vad har ni gjort idag då?

Taxi

Har precis kört brudarna till statt...Var Frida, Malin och Maria...
Hoppas att det öser riktigt ordentligt nu på dansgolvet och skakar rumpan åt mig oxå :)
Jag får följa med nästa gång istället...skulle vara riktigt roligt!
Var iväg och skulle skjutsa Jerry också men då mötte jag honom efter vägen för de hade gått iställer för de blev så många, men ska nog hämta honom inatt i alla fall så får se om jag ska ta med någon av tjejerna på vägen också...



Nu ska jag väl kolla runt lite på nätet och sen får jag se vem som ringer först!
Ha en underbar kväll...


Nyår

Ja snart är det dags för nyår också, det går så himla fort allting så jag vet inte om jag hinner med.
Ska i alla fall vara ute hos Tommy och Frida på nyår så det ska bli himla mysigt..Det blir Frida & Tommy, Angeline & Mathias, Micke & Angelica, Jag & Jerry...sen tror jag att Anki skulle komma också.
Blir i alla fall 3rättersmiddag och en massa drickande skulle jag juh tro, sen får vi ju inte glömma smällarna och raketerna heller vid 12-slaget!

Ser redan fram emot nyår..Kommer att bli underbart!
Vad ska ni göra på nyår? *Nyfiken*

Nice..

Har precis kommit ur duschen, fy fan vad skönt det är att duscha...
Man blir juh som en ny människa, tacka den personen som kom på duschen liksom, men finns det något värre ett duschmunstycke som det inte är nått tryck i??
Man kan juh stå hur länge som helst för att få ur schampoot och balsamet, tacka vet jag våran dusch...Haha!
Duschmunstycket fick vi i julklapp förra julen så det var verkligen en bra julklapp :)
Nu blir det bara att fortsätta med håret, ska bara föna och platta det så det ska väl inte ta så lång tid..Sminkat mig har jag redan gjort :)


Lördag

Då var det helg då..Känns som hela den här veckan hr varit en lång helg :)
Ikväll så ska jag till Johny och Pia och hälsa på för Jerry han ska ha lumpen fest och först trodde han att dom skulle vara här men det blev inte så men jag åker bort en stund i alla fall.
Var ju så längesen som jag träffade Johny och Pia så det blir kul!

Annars idag har det varit lugnt, mamma kom hit förut och fick lite macka och te för hon var ute och promenerade.
Hon hade varit på stan och shoppat en jätte fin top på rean, den var fin den!
Nu ska jag plocka i diskmaskinen oich sen blir det nog duschen...Ska även köpa pizza idag..Mmm, gott med något annat än julmat...Tur att det bara är jul en gång om året!

Ha en bra dag..
Vad ska ni göra idag då?

Faster Marlén



Haha...Ja det passar ju fin fint det om jag får säga det själv ;)
Den 14:e Juli är det dags...Grattis Micke och Angelica!
Kommer att bli underbart att få se en lill Micke eller mini Angelica springa omkring...

Det var längesen

Nu har jag hunnit att landa efter julen...Var ju till Jerrys morbror på Julafton, åkte upp dit redan dagen innan direkt efter jobbet och sen var vi där till Juldagen. Åkte därifrån vid 10-tiden och då var det vidare till Karlskoga och hem till mor och far.
Tänkte berätta lite i stora drag om min jul i alla fall, passar även på att visa bilder eftersom det gör ett inlägg mycket roligare. Tycker jag i alla fall!

Julafton:
Dagen före julafton åkte vi som sagt till Ekshärad. Var jag, Jerry och Ann som åkte i våran bil. Första stop fick bli Kristinehamn där vi tände ljus hos Monica, Jerrys mormor, och sen blev det Mc Donalds eftersom vi inte hunnit att äta något. Smakade hur bra som helst. När vi kom upp till Ekshärad så var det uppdukat kvällsmat. Skinksmörgås och te med mera...Mums!
Bosse och Emma kom upp straxt efter oss så då åt vi tillsammans, passade även på att spela sällskapsspel innan det var dags för sängen. Tyvärr så var Jerrys mobror inte med oss för han hade brutit armen så han var kvar på lasarettet. ingen bra timeing där inte, men sån tur var fick han komma hem på julafton.
På julafton så åt vi först frukost sen passade vi på att ta en liten promenad, när vi kom in igen så bastade Jerry, Emma och jag...Hur skönt som helst! Sen blev det Kalle Anka, men missade det mesta och sen blev det glögg och sen vid 17-tiden hade alla fått nog. Då fick allt tomten komma :)
Fick en massa fina julklappar...jag blev hur nöjd som helst!
Fick en massa nya pysselsaker så nu blir det att beställa hem kort från Rhodos resan så jag kan pyssla ett album.
Vid 19-tiden blev det julmat...Herregud vad man äter men var hur gott som helst!
Sen kom Ullis, Hannah och Zodiac också så då blev det dags för julklappsbyte, sen flöt kvällen på i ett lugnt tempo...UNDERBART!

  
   
  
   
  


Juldagen:
Kom nog hem till mamma och pappa vid 12.30 och då bar vi upp lite julklappar som vi inte ville ha ståendes i bilen så de skulle bli kalla. Fick ju en skrivare och den är ju inte så smart att ha i bilen.
Började med maten nästan på en gång när vi kom så vi åt nog vid 14-tiden och det smakade smaskens idag också! Sen blev det film och sen kom faktiskt tomten...Han hittade oss i år också :)
Men tror nog det var en gammal tomte för herregud, jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig av allt tok, kunde ha börjat brinna och allt möjligt under den korta stund som tomten var där...Hahaha!
Mamma och pappa fick nog den bästa julklappen som man kan få...De ska bli farmor och farfar och lilla jag ska bli faster...Micke och Angelica ska nämligen få en liten bebis den 14:e Juli. Filmade när mamma och pappa fick reda på det så det var himla kul att se deras miner. Mamma började gråta och pappa tappade hakan...Haha!
Tobbes min var också betalbar...Han bara satt och stirrade rakt fram och sa inte ett ljud...Kul var det i alla fall men Jerry och jag har ju vete om det ett tag i alla fall, nu behöver vi inte vara rädda för att försäga oss i alla fall.
God jul då farmor Anitha, Farfar Conny och farbror Tobbe...Nästa jul så blir det små barnsteg som springer omkring!
Vid 21-tiden så höll Jerry och jag på att somna eftersom det har blivit sena nätter och tidiga mornar så då åkte vi i alla fall hem. tack för en underbar Jul allihopa!

   
   
  
   
  




Ja herregud vilken jul det har varit...
Hur har ni firat eran jul?

Sov så gott

Vet inte när jag gick och la mig såhär tidigt, men jag orkar verkligen inte sitta uppe bara för att vara uppe.
Jerry kommer hem och hämtar mackor sen men det blir ju inte förrens vid 00.30 så kan lika gärna lägga mig och läsa, är ju nyduschad nu också så då blir det extra skönt att krypa ner.



Sov så jätte gott allihopa & dröm underbara drömmar.
Det ska jag försöka att göra i alla fall, fattas bara att Jerry ligger brevid :(
Men nu är det sista natten så det ska bli himla skönt...

Rekomenderar

Jag håller på att läsa en bok nu igen. Har ju varit dåligt med det nu ett tag men så hittade Ann en bok som jag kände att jag var tvungen att läsa och det ångrar jag verkligen inte.
Den handlar om Tsunamin, om en kvinna/mamma som har överlevt förödelsen, men som mist stora delar av sin familj. Man får följa hennes berättelse om hur det var när den kom och under hennes tid att försöka att ta in att hennes familj aldrig mer kommer att vara sig lik efter detta, att det kommer att fattas 3 personer från hennes familj. Nu är det bara hon och en av hennes söner kvar vid livet som måste kämpa varje dag med deras sorg.
Ni måste verkligen läsa den, jag håller på för fullt. Man kan knappt sluta läsa den när man väl börjat, har ju snart läst ut den. Ska fortsätta ikväll när jag ska lägga mig tidigt.


Bara 3 dagar kvar

Skööönt! Nu är det bara 2 dagar kvar att jobba, tur det för nu känner jag mig helt slut i hela kroppen!
Var aldrig iväg och tränade idag utan passade på att vila upp mig och det slutade med att jag somnade i soffan, ska väl hoppa in i duschen om en liten stund och sen blir det nog att lägga sig i tid idag så man orkar med de 2 sista dagarna på jobbet. Kommer väl att vara skit mycket nu de sista dagarna för i helgen så har det inte varit någon julrusch direkt.
Folk väntar väl på lönen...Usch kommer att vara helt slut på tisdag kväll när vi åker till Ekshärad.

Blev väldigt mycket klagande i det här inlägget men känner mig bara trött och allmänt slutkörd, men snart får jag vila upp mig i 5 dagar och då ska jag knappt lyfta ett finger.

Vad ska ni göra dagarna innan jul då?
Ha de så bra...


Super nöjd

Igår så kom ju mamma hit så hjälptes vi åt att göra varann fina i håret.
Vi blev i alla fall jätte fina lagom till jul...Får ta kort och visa någon dag när jag är mer i ordning gjord!


Vi är nog två...

...som saknar Jerry...minst!



Jerry är ju Selmas favorit...syns det?
Sötnosen då :)


 


Julgranen

  


Så...nu har man klätt julgranen också, den går i silver och rött...FINT! Känns väl sådär att ha julgran eftersom att vi knappt kommer att vara hemma över julen men jag KAN INTE vara utan julgran!
Jerry hade burit upp den förut innan han stack till jobbet så lillebror och jag passade på att klä den innan lillebror åkte hem...Tack för hjälpen lillebror, både med granen och handlingen. Behövde ju lite bärhjälp eftersom det var en del som skulle handlas..

Imorn så ska jag färga håret.
Mamma kommer hit och hjälper mig och så hjälper jag henne :)
Är så trött på det här röd fula som bara blev i utväxten så nu blir det mörkt igen men med lite slingor i alla fall.
Får lägga upp en bild på resultet imorn :)

Dagvilsen

Har gått och haft för mig att det är måndag idag, beror nog på att jag var ledig igår.
Idag har det i alla fall satt igång med den ordentliga julruschen men den är ju fortfarande inte så farlig som den kan vara. Brukar ju vara världens kö men nu är det kanske max 5 i kö, är nog vi som jobbar för fort.
Är juh experter på att slå in julklappar/paket.

Idag är Tobbe här och hälsar på.
Kul med sällskap i alla fall för annars skulle jag bara somna i soffan och det är inge bra!
Ska laga lite mat nu så Jerry kan äta det inatt och så att jag har nått att äta imorn på jobbet, nu är det ju öppet 10-17 så kommer nog att kännas av i magen om man inte har med sig ordentlig mat.

Nej nu ska jag gå och fortsätta med maten.
Kanske skriver senare, annars skriver jag imorn...
Ha en bra fredag kväll!

Softisch...

Japp det kan man kalla min dag i alla fall...
Fram till nu så har jag inte lyft ett finger, gick upp kl.12 och sen blev det frukost och nu har jag legat och sovit i soffan i Jerrys knä medans han spelade TV-spel men nu blir det ändring på det.
Ska göra mig i ordning nu sen ska Jerry och jag åka och leta julklapp till Frida, snällt av Jerry att följa med.

Kanske skriver senare om det händer nått intressant annars så hörs vi imorn :)
Ha en bra dag...Kram

Förlåt...

Nu har ju alla fina julkort börjat trilla ner i brevlådan också så får ju lite dåligt samvete eftersom att Jerry och jag inte skickat några i år...
Lägger därför ut ett här till alla er som skickat till oss och sen till alla andra nära och kära så klart.
Nästa år blir det skärpning för Jerry och mig, då får vi allt ta oss i kragen och skriva lite julkort, kanske till och med har ork att göra egna men nu ska jag inte lova nått här...Det får bli detta julkortet i år..haha..




God Jul & Gott Nytt År

Många kramar från Marlén & Jerry!

Yeees

Imorn är min lediga dag, ska verkligen ta vara på varenda minut känns det som för sen är det full rulle fram till den 23:e kl.18...Skönt att jag får gå 1 timme tidigare då i alla fall så vi kan åka i tid till Ekshärad.
Har i alla fall planera att jag ska leta julklapp åt Frida imorn, tror jag ska åka in till Degerfors och kolla på presentbutiken...de brukar ha fina saker där och till bra pris. Hoppas att jag hittar nått bara för imorn är enda chansen. Måste ju även hitta nått mer till Jerry också...Help me!!

Annars imorn så blir det nog lugnt, ska åka hem till Ann och Bosse och låna Emmas mobilladdare också, tur att vi har haft likadana mobiler och att hon nyss köpt en ny så hon inte använder sin laddare.
Nu ska jag nog gå och kika vidare på nätet litegrann..
Ha en bra kväll

Träning

Japp idag blev det träningslagret direkt efter jobbet. Var dags för Bodyjam igen, tror nog att det var mitt sista träningspass nu före jul för känner mig helt slut i kroppen. Är lite mycket nu känns det som men jag ska inte klaga som har ett jobb att gå till. Gick i alla fall helt OK på dansen men var lite seg i benen efter en dag på jobbet, blir extra jobbigt att stå nu under juletider speciellt med tanke på att vi står på ett stengolv från 10-18.




Julrusch?

Ja, jag tror nog att man skulle kunna säga att julruschen har dragit igång litegrann nu.
Visst det är ju inte jätte mycket folk men köer har det i alla fall blivit och nu går det av bara farten med julklappsinslagningen...haha!
Kan nån säga mig varför alla kunderna går och ställer sig i kön samtidigt? Vissa stunder är det inte en kund i kassan men sen när en kommer och ställer sig så kommer alla...Är i alla fall lite roligt hur det blir.


måste bara..

..säga att jag älskar dig Jerry så himla mycket!
Längtar till jul så att vi får vara lediga tillsammans, ska bli så himla mysigt hela julen.
Jag skulle inte klara mig utan dig...


8 dagar kvar..

Jag fortsätter min nedräkning!
Har jobbat idag med kl.10-18 och det gick riktigt bra, men man känner inte av någon direkt "julrusch" än men tror nog den kommer i slutet av veckan när barnbidraget kommer.
Efter jobbet idag åkte jag förbi Willys och handlade lite, men sen bar det av hemåt. Gjorde lite kvällsmat och sen blev det "Dirty dancing", råkade visst somna idag också...Typiskt!
Men jag kan inte ha sovit mer än 15 minuter...

Kan ju även passa på att Selma passade på att bita av min mobilldaddarsladd igår när jag låg och sov i soffan...Tack så mycket Selma! Vet inte vad man ska ha på sladdarna flr att hon ska låta bli dom, blir ju i alla fall en onödig utgift nu på fredag eftersom jag måste ha en laddare...Suck!
Jaja, får kolla vad dom kostar på lunchen på fredag eftersom jag inte är ledig nått mer innan jul.

Nej nu ska jag gå och lägga mig i soffan igen. Kanske kollar på "Titanic" en stund.
Ha en bra kväll...Kram

Personligehtstest..

 

Enligt dina svar i frågeformuläret är du en...
 
Inåtvänd Planläggande Abstrakt Känslostyrd person  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.






Tycker ni att det stämmer? Jag tycker i alla fall att det stämmer litegrann :)
Vad har du förpersonlighet??


http://www.zapera.com/survey/demo/personality/

Bara 9 dagar kvar

Är juh helt sjukt att det bara är 9 dagar kvar till Julafton.
Jag hänger inte med för 5 öre, mårkte ju av det lite idag i alla fall eftersom jag jobbade på Leklådan idag och det var ganska mycket folk...Nu får man verkligen öva på paketinslagning men det är ju kul så det gör mig absolut ingenting...det är vad jag tycker nu i alla fall men vi får se nästa tisdag när man jobbat klart...
Kan ju inte lova att jag säger samma sak då :)

Gick som sagt bra att jobba idag, men nu på kvällen så somnade jag till i soffan och det rä så typiskt mig för somnar jag nån gång under kvällen så har jag skit svårt att somna sen när jag går och lägger mig, men får läsa lite så går det nog bra. Passade på att låna en bok av Ann igår...Den handlar om tsunamin, är en som var med om den och som berättar hur allt var under tiden och efteråt...Den heter "När livet stannar". Började läsa den igår och det var knappt att det gick att sluta..Får se hur mycket det blir att läsa ikväll...

Har juh även varit iväg och spunnit ikväll med Ann.
Gick inte så bra idag för kom inte upp i så mycket som jag ville, men man kan juh inte ha en bra dag jämnt. Bokade även BodyJam på onsdag, är bäst att passa på att träna nu för sen under julhelgen så blir det ju ingenting och det blir nog ingen träning uder hela den veckan om jag känner mig själv rätt. Kommer nog mest umgås med nära och kära och speciellt passa på att vara hemma med älsklingen eftersom vi är lediga båda två <3

Nej nu ska jag kolla runt på nätet lite och sen blir det sängen...
Natti natti allihopa!

Pepparkakshus 2

Japp igår så började Emma och Jerry med sitt pepparkakshus, var mest Emma som gjorde sin del igår...d.v.s dekorerade och det kommer att bli så fint. Får se om Jerry ska sätta ihop det eller om de gör det, vi var i alla fall med som sällskap. Var ju hos Ann och Bosse och åt igår också, det blev hemmagjord pizza och det var skit gott!
Fick även med mig till matlåda så det var inga fel.

Vi åkte nog hem vid 00.30 cirka gurka.
Tog inte med oss katterna eftersom vi ändå varit hemma med dom hela dagen och att åka bil är ju inte det bästa de vet så var lika bra att de fick vara hemma och mysa :)

Tack för igår Ann, Bosse, Emma och Jerry så klart!
Var jätte mysigt!

Reprisen

Sådär ja..Nu har jag kollat på reprisen av Idol-finalen och det var rätt som vann!
Men jag hoppas och tror att Alice kommer att få chansen till ett skivkontrakt oxå för hon har ju verkligen ett eget sound i rösten...Håller tummarna för Alice!

Nu så har jag precis duschat...Skönt att känna sig fräsch.
Ikväll så ska vi hem till Ann, Bosse och Emma, det är dags för Jerry och Emma att bygga sitt pepparkakshus som de gör varje år...så mysigt så!
Tror även att kissarna ska få följa med till "farmor & farfar" så de slipper vara hemme helt ensamma...
Annars idag blir det nog lugnt, ska boka spinning åt mig imorn också, står över dansen idag...Känner att jag vill ta vara på min lediga tid tillsammans med Jerry för nästa vecka jobbar han lång vecka och då blir det inte att vi ses så mycket tyvärr, men skönt att vi är långlediga vid jul i alla fall. Känns som om det är huvudsaken!

Nej dags att sminka sig och piffa till sig lite även fast det är himla skönt att gå omkring i mys-oufiten hela dagen utan smink, jag får forsätta med det ikväll helt enkelt när vi kommer hem.
Ha en bra söndag och en mysig 3:e advent!

Utsikten...

Såhär ser det ut när vi tittar ut från våra fönster...UNDERBART!




Det är SNÖ så långt ögat når...Härligt..
Hoppas bara att det får ligga kvar, är ju så mycket mysigare när det är vitt ute!
Eller vad tycker ni?

Lördag

Japp idag är det lördag, har planerat en del saker idag som måste göras nu för snart har jag ingen tid över. Blir att jobba en massa efter denna helgen, är ledig på torsdag också men sen jobbar jag varje dag fram till Jul.
Det är ju bara 11 dagar kvar nu så det ska nog gå bra, känner mig så himla trött nu efter att jag jobbat 8 dagar i streck..är juh verkligen tur att man inte jobbar så ofta, är ju nästan bara vid jul som det blir så tack och lov!

Jaja, kan ju berätta lite om min dag.
Gick typ upp vid 11.30 och gjorde mig i ordning, lillebror och jag drog ner på stan och fixade de sista julklapparna..Jag var med och hjälpte till att vara lite smakråd och det gick bra. Har lagt undan grejer som mamma och pappa ska hämta på måndag. Efter att vi varit på stan så åkte vi in till Elgiganten och hämtade min telefon..ÄNTLIGEN!
Men när jag slog på telefonen så upptäckte jag att ALLT var borta, inte nån bild eller telefonnummer kvar för de hade uppdaterat en mjukvara. Tur ändå att jag hade lagt in de mesta bilderna på datorn, men är ju inte så kul ändå!
Jaja, nu har jag fixat till de flesta telefonnumrena, märks väl efterhand vilka om inte har kvar men det går ju att fixa på nått vis...Såg föresten att +88 hade ringt mig idag och förr förra lördagen så ringde de Jerrry så det är bäst att ni ser upp och kollar extra noga vem det är som ringer innan ni svarar!

Nu på kvällen har jag varit till Micke och Angelica och käkat tacopaj och det var sååå gott!
Det gjorde ni bra, man tackar och bockar...
Nu ska jag alldeles straxt lägga mig framför teven med en filt omkring mig och bara slöa, vänta på att Jerry kommer hem från pokerkvällen. Han är med några jobbakompisar och spelar lite poker.
Får se om han har vunnit nått när han kommer hem....Hoppas!!

Nej dags att bege sig till den underbara soffan...
Ha de så jätte bra..

Ville passa på att tacka alla för era röster på lussekatt, tyvärr räckte det inte hela vägen :(
Men i mina ögon är Selma och Smulan de underbaraste som finns, man måste ju träffa dom små sötnosarna för att få en bättre uppfattning än en bild...TACK i alla fall! :)

Glitter & glamour

Tänkte bara visa hur min outfit blev igår.
Tyckte i alla fall att det blev helt OK, med tanke på att jag inte fick reda på temat i så god tid...
Älsklingen såg också riktigt bra ut med Black & white tema för herrarna :)

   
Vad tycker ni?

Jag hinner inte att skriav nått inlägg nu för ska skjutsa Jerry. Hinner nog skriva senare ikväll.
Ni får ha en bra lördagkväll

Vi se det snöar..

..vi se det snöar det var väl roligt Hurra!
Nu är det vinter, nu är det vinter som vi har önskat Hurra..



Bara att hoppas att det får ligga kvar nu och att det fortsätter att vara minus grader ute så att man hinner att få sig lite julstämningen för det finns det inte mycket av nu i alla fall.

Träning

Igår var jag iväg och körde lite BodyJam.
Det gick bra igår oxå och sen fick vi reda på att efter jul och nyår så kommer det komma ett nytt program. Ska bli skönt med ett nytt för nu har man ju kört det här så himla länge.
När jag kom hem från träningen igår kollade jag på Roomservice och sen provade jag lite frisyrer inför imorn men det får blir plattat hår med volym :)
Efter det så ringde det på dörrn så då kom Emma hit, hon hade varit på hockey och pratat med Jerry om att hälsa på oss och det gick juh bra. Sen kom även Ann och Bosse förbi så det var kul.
Var ju ett tag sen man träffades men det blir ju så nu i juletider, man har fullt upp med sig själv känns det som.

Idag så ska jag snart ner på sta och köpa lite cider ch sen kolla efter strumpbyxor. Ska börja jobba kl.13 idag, skulle ju ha börjat 14 men så ringde Kim och sa att Nettan var sjuk så jag fick kommer tidigare men jag kunde ju inte komma heldag eftersom jag måste fixa lite först men tror nog att 13 blir en bra tid ändå.
Underlättar ju lite under luncherna i alla fall.

Nej nu ska jag sätta på mig strumporna sen är det dags att gå.
Ha de så bra allihopa!

Pratstund

Japp, blev en del prata och sånt mys när Micke och Angelica kom hit.
De hade med sig bullar oxå så blev att sätta på lite kaffe, (i alla fall till Jerry & Micke), vi barn fick dricka dricka och juice istället..Hihi!
Hann även med att käka lite popcorn till "Aserix", hann inte med att kolla på nån längre film eftersom de skulle hem och ta reda på tvätten men det blev alldeles lagom.

Just nu så har jag precis provat min outfit för fredagen och det känns riktigt bra, gör inget om jag inte hittar någon blomma men helst vill jag allt ha det :)
Ska i alla fall fotografera min outfit på fredag när jag sminkat mig och fixat frisyren också.
På torsdag blir dett att fixa naglarna, blir nog fransk manikyr för det känns så himla fräscht!

Ville bara passa på att berätta hur underbar min pojkvän är också innan jag går och lägger mig.
Idag när han hämtade mig från jobbet så stod potatisen och kokade på spisen, lägenheten var dammsugen och han hade gjort rent toan och handfatet, sen hade han även hunnit att plocka ur all tvätt och imorn så ska han även tvätta..Medans jag får ligga och sova ut...Finns ingen underbarare än Jerry!



Det var allt för mig ikväll...
Ha de så bra allihopa!

5:e dagen i streck

Nu har jag jobbat 5:e dagen i streck så än är det ju ingen fara, men jag ska juh jobba ända t.o.m fredag så kan tänka mig att jag kommer att vara ganska trött på fredag kväll. Sån tur är så kommer jag ju inte hinna att ta det lugnt när jag kommer hem för då är det ju dags för fest så det är ju skönt det i alla fall.
På tal om det måste jag leta efter blomman som jag tjatat om så länge, får ta det på torsdag förmiddag för börjar inte förrens kl.14 då så då hinner man ju med en del i alla fall.

Just nu så sitter jag och väntar på att Micke och Angelica ska komma hit. Vi ska bara umgås lite och ta det lugnt tänkte vi och bäst att passa på nu för sen blir det nog inte så mycket tid över förrens vid jul.
Har precis käkat lite mat oxå, Jerry och jag gjorde en egen köttgryta och den blev faktisk riktigt lyckad. Kokade potatis till också så idag blev det lite "nyttigare" mat.

Nej nu ska jag gå coh slöa i soffan en stund.
Ha de så bra allihopa..Glöm inte att rösta nu heller! http://lovisap.blogg.se/2008/december/kandidaterna.html#comment

Spinningsdax

Japp idag blev det spinningssalen direkt efter jobbet.
Åkte bara hem och hämtade upp Jerry efter jobbet och sen bar det iväg, gick jätte bra idag oxå och jag trampade som en blådåre...Haha!
Efter spinningen så kom Emma hit och hälsade på så då blev det korv med bröd och sen lite "Simon & Thomas", efter det blev det även en Beck film...Beck är ju skit bra men det går i perioder som man vill titta på dom filmerna och just nu är en sån period and I lik it..Hihi!

Ser att det är några som rösta på selma och smualn men behöver allt lite fler röster så kom igen nu :)
Räknar i alla fall med röster från Micke, Angelica, pappa och lillebror också.
Mamma har ju redan röstat och svärmor också...Det tycker jag om..Bra jobbat! ;)

http://lovisap.blogg.se/2008/december/kandidaterna.html

Full bokad

Ja den här veckan så finns det inte så mycket "ledigt" känns som det är något bokat varje dag.
Är ju kul det i å för sig för då går ju säkert veckan fort.
Kan ju berätta lite om vad som händer i veckan, inte för att det är så intressant kanske men ni som vill kan ju läsa!

Måndag:
Jobba 10-18
Träna spinning kl.18.30-19.30

Tisdag:
Jobba 10-18
Ev. Träffa Micke & Angelica

Onsdag:
Jobba 10-18
Träna BodyJam 18.40-19.40

Torsdag:
Jobba 10-18
Göra INGENTING...förhoppningsvis!

Fredag:
Jobba 10-17.30? (Fråga om jag får gå tidigare eftersom jag måste hem och hinna göra mig i ordning).
Fest...Glitter & glamour som jag tjatat om i tidigare inlägg. Hoppas jag hunnit hitta allt till min outfit bara.

Lördag:
Gå på stan med lillebror ev.

Söndag:
Träna BodyJam 18.05-19.05

Nu tror jag att jag fått med allt, blir säkert mer saker inplanerat som att dammsuga, plocka in tvätt och sen tvätta igen..
Ha en bra vecka...Nu måste jag fixa katterna och Skalis innan jag går och lägga mig.
Är i alla fall hyffsat trött nu så hoppas att jag får somna på en gång...

Rösta...

Nu måste ni gå in på  http://lovisap.blogg.se/ och rösta på mina små underbara katter.
De är nummer 3 och 4...Kom igen och rösta nu :)





Räknar med era röster nu..Hihi!

Sådär ja..

Då har man jobbat klart denna veckan.
Gick riktigt bra idag också, men var inte mkt folk inne efter kl.15 så det var ju inte så kul. Tiden går ju inte direkt fort då men som sagt gjorde mig inget att jobba idag i alla fall.
Bäst att ladda upp batterierna för den nya arbetsveckan nu ikväll. Skulle iväg och köra lite BodyJam hade jag ju tänkt så jag åkte dit men då var det tydlige inställt för instruktörerna var sjuka...Typiskt!
Jag bokade i alla fall spinning åt mig och Jerry tills imorn så då blir det att köra järnet.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Försöka att hålla mig vaken i alla fall så att jag kan somna i hyffsad tid ikväll för inatt så somnade jag inte förrens vid4-tiden...Oops!
När teven nästa och bara mysamed mina underbara små kissar.
Selma och Smulan kommer att vara med i en lussekatts-tävling på Lovisas blogg, emn jag länkar till tävlingen när jag ser att den dragit igång så då måste ni ju rösta på dom..Hihi!

Ha de så bra så länge.
Kommer säkert att uppdatera senare, beror väl på lite vad som händer under kvällen :)


Hmm

Har ju lite funderingar på att göra något mer med min tattuering. Delfinen som jag har på vristen.
Tror att jag har hittat något som skulle kunna funka men är så himla svårt att tänka sig.
Blir att åka in till Filipstad och fråga hon som tattuerar mig vad hon tycker och tror, men sen först och främst ska jag höra med Jerry oxå...Men tycker att det känns bra, men vill vara helt hundra först eftersom jag är nöjd med delfinen i övrigt.

Får visa bilder på hur jag tänkt mig någon annan dag.
Nu ska jag skjutsa hem lillebror och göra mig i ordning för natta så jag kommer upp imorn, men börjar ju som sagt inte förrens kl.13 så det är ju lugnt...

Ha de så bra...

Lördag

Idag så har jag jobbat, jobbade kl,10-15 och idag så tycker jag att det gick riktigt fort men det kanske är för att jag inte tycker att det känns som lördag utan mer som tisdag eller onsdag.
Annars idag så har jag träffat Jerry några timmar innan det var dags för honom att åka till jobbet. Hann ju i alla fall ses ca.3 timmar och det är ju bättre än ingenting.
När Jerry åkte till jobbet så åkte jag och hämtade mamma och lillebror sen åkte vi till Coop en sväng. Köpte lite små saker bara. Är nästan klar med julklapparna nu, har Frida kvar och sen vill jag köpa något mer till Jerry får se vad ja ska hitta på bara.
Just nu så sitter Tobbe och spelar TV-spel, kollade nyss på dokumentären om Britney Spears, tyckte att den var bra.
Skönt att höra henne prata om det som hänt och slippa läsa all skit som stått i tidningar. Skulle inte klara en dag i hennes skor...Hatar paparazzi!

Imorn så är det dags att ta nya tag för då är det dags att jobba igen. Imorn jobbar jag 13-17 så det är ju en lite konstig tid tycker jag, man hinner ju inte göra så mycket varken före eller efter jobbet så det är lite träligt. Sen hinner jag ju bara träffa Jerry 1 timme imorn och typ äta tillsammans, men nästa vecka så ör han ledig så då hinner vi ses..Myyyys!
Jag jobbar alla dagar nu fram t.o.m fredag så det kommer nog att kännas sen på fredagkväll när det är dags för festen.
Annars imorn så ska jag träna vid 18.05...Är bodyjam som står på schemat då och sen på måndag så blir det ett svettigt spinningpass...Gööött!

Nu ska jag i alla fall gå och göra lillebror sällskap igen.
Får se när jag ska skjutsa hem honom, är ju ingen direkt panik för jag lägger mig nog inte förrens vid 2-tiden ändå...Har ju sovmorgon imorn...Sååå skönt!
Ha en bra kväll allihopa...Kramar på er


Herregud

Jag sitter och kollar igenom gamla bilder på datorn och hittade några som jag bara måste dela med mig av...


Tobbe och jag håller på att dö av skratt för att pappa säger nått dumt precis när han tar kortet..Fan att jag inte kommer ihåg vad han sa, men kul var det ju tydligen...Kommer du ihåg lillebror?


Så typiskt mig, men glad är jag juh i alla fall. Inte så konstigt när man är på sin första utomlandsresa med sin underbara pojkvän...Kärlek!


När alkoholen tar övertaget...Haha! Förlåt Frida men tycker den här bilden är hur kul som helst!


Var ju tvungen att ta med en bild på hela familjen oxå..Hade en underbar vecka tillsammans...
Orkade inte kolla igenom fler bilder men bjuder på dessa i alla fall och den fina bilden får avsluta detta inlägget :)

Oh my god

Det är verkligen inte lätt att veta vilka som ska gå vidare.
Har i alla fall röstat på Alice 2 gånger nu, så jag hoppas att hon går vidare i alla fall, tror juh att Kevin är självklar i final i alla fall...Nej nu ska jag glutta runt lite på nätet och se om jag hittar nått intressant.


Tips

Nu är det dags för lite tips från mina läsare igen...Inte för att ni är så många men är glad för er som tar er tid att läsa min blogg. Nu är jag på jakt efter nagelstickers, vet att Lindex har lite men är på jakt efter fler mönster.
Vet ni vart man kan få tag på det?

Äntligen fredag

Har kommit hem från jobbet för en liten stund sen.
Var tvungen att sticka iväg och handla först bara, passade på att köpa resår som jag har satt i  min klänning, tänkte nämligen göra om det till en "ballongklänning". Tyckte att resultatet blev mycket bättre än innan för då hängde den mest tyckte jag + att det var ganska lång för mig.
Lovar i alla fall att jag ska lägga upp bilder när jag fixat till det sista men nu måste jag bara hitta en STOOOR blombrosch/spänne att ha till..Vart ska jag leta?
Har kollat i stan men de har mest små och sen är de inte så färgglada :(

Jaja, nog tjatat om mina klädproblem, har ju i alla fall en vecka på mig att fixa det sista :)
Ikväll så ska jag käka lite tacos och kolla på Idol. Riktigt spännande att se hur det går ikväll. Tror i alla fall att Kevin går vidare men vem som gör honom sällskap är ju skit svårt att säga.
Hoppas i alla fall på Alice, men hon har ju inte riktigt varit "närvarande" i sina sista framträdanden tyvärr. Hoppas att den fräscha och pigga Alice är tillbax ikväll.



Julpyssel

Jajamensan..Igår vid 00-tiden så satte Jerry och jag igång med lite julpyssel.
Var ju nämligen dags att göra året pepparkakshus och så snyggt det blev, va i alla fall mysigt att göra det som vi brukar. En liten mysig tradition, får se när Jerry & Emma ska göra sitt pepparkakshus ockå för det brukar dom alltid göra. Kan ju säga att det är därifrån vi har fått ideén.
Bjuder i alla fall på en bild av vårat fina hus...vad tycker ni?
Ska ju synas att det är hemmagjort..Hihi!


tänkte bara säga

Godnatt & sov så gott!
Jag skriver mer imorgon för idag har det varit full upp :)
Hoppas ni haft en bra dag i alla fall...

Hjääälp

Den 12:e december är Jerry och jag bjudna till en fest hos några kompisar.
Det kommer att vara tema på festen så det förvärrar juh hur man ska klä sig..Temat för killarna är Black & White och tjejerna är det Glitter & glamour och det lyser juh verkligen glitter och glamour om mig...INTE!

Tänkte i alla fall ha en svart tubtopsklänning men vet inte riktigt hur jag ska piffa upp den, tänkte köpa någon blomma eller något att sätta på ena sidan så det blir lite extra. Någon annan som har någon idé?
Här är i alla fall klänningen så det blir lite lättare om ni har några ideér eller tips...Är i alla fall tacksam för all hjälp jag kan få..Får tänka bort BH-banden som syns på bilden och sen den vita rosetten :)


Rubrik?

Jadu jag vet inte vad jag ska sätta för rubrik på det här inlägget så det får helt enkelt stå Rubrik!
Snabbt och enkelt, precis som det ska vara :)

Nu sitter jag här och skriver av mig lite igen.
Jerry han spelar Fifa 09 på PS3:an så jag tänkte i alla fall att jag lika gärna kunde sätta mig här och skriva några rader, vet inte riktigt om vad heller så jag varnar er redan nu för innehållet i detta inlägg :)

Imorn så är det ju som sagt min lediga dag, så då ska Jerry och jag ner till Bokia en sväng och kolla julklapp till mig och sen efter det så får det blir lite annat fixande.
Är juh snart julafton och jag har ju som sagt lite julklappar kvar att fixa, men jag har nog aldrig varit ute i så god tid.
Har ni mycket julklappar kvar att fixa?? Nyfis...

Har ni föresten några bra förslag på vad man kan ge sin bästa vän?
Hon tycker om ljus- och ljusstakar, men det värsta är juh att hon redan har så många. Känner att jag verkligen behöver hjälp med detta...HJÄÄLP! Jag får väl helt enkelt kolla runt lite i stan och andra affärer och kolla på jag kan få några ideér för nu lider jag nog av idétorka :(

Nej nu ska jag funderan vidare...Ha en bra kväll..eller ja natt!

Arghh

Varför ska jag börja gråta så fort jag blir riktigt arg/irriterad för?
Är i alla fall väldigt störande eftersom personen man pratar med kanske missförstår och tror att man är ledsen, fast jag egentligen inte är det utan att jag är riktigt arg!

Någon som har tips till mig hur jag ska lyckas sluta med detta?
Är juh en känslomänniska så jag kanske bara får lära mig att jag funkar så och sen försöka göra det bästa av situationen...Vad tror ni?


Tanzen mit music

Japp, har varit iväg och kört BodyJam idag och det gick skit bra idag.
Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det kvällsmat...gött!

Imorn så är Jerry och jag ledig tillsammans så det ska bli himla skönt.
I helgen blir det inte att vi ses så mycket eftersom stan har öppet både lördag och söndag nu, men det går ju bra det med eftersom att det bara handlar om December månad :)

Ha en bra kväll...
Skriver mer imorgon..Kram

Tisdag

Happ...Idag har jag jobbat 14-18.
Gick fort och bra, när jag slutat så åkte jag in till Örebro med min mobil til Elgiganten eftersom det inte går att skriva sms med den utan att den hänger sig och startar om sig...Suck!
Kommer inte att få den förrens om 2-3 veckor..Lagom till Jul!
Lillebror var med in som sällskap så efter Örebro följde han med hem till mig så käkade vi lite chips och kollade på film, sen blev det även lite TV-spel för lillebrorsan!

Nej nu är det natta för mig om jag ska orka upp imorn för idag var jag verkligen seg.
Jag kunde nog ha sovit hela dagen för det var ju ingetvidare väder att vakna till heller.
Vart har snön tagit vägen??

Sköööönt



Nu har jag varit iväg och kört 1 timmes spinning och jag är heeeelt slut!
Blir duschen nästa och sen fixa i ordning lite varma mackor..Mums..Har även förlängt mitt kort nu så jag har ett år till, skönt att ha det klart när man är i full gång med träningen, de drar ju varje månad och jag tycker det går riktigt smidigt. På onsdag så bokade jag BodyJam också, det är inte så långtkvar tills det blir ett nytt program så nu är det bara att köra järnet de sista gångerna...Shake it!

Ha en underbar kväll...
Snart åker mysdressen på sen är det bara att njuta av kvällen tillsammans med kissarna, Skalis och så kommer ju mamma hit också. Får se om lillebror eller pappa är med :)

Äntligen



Nu har ÄNTLIGEN Britneys nya album kommit...Lycka!

Sådär ja..

Har precis kommit hem från jobbet.
Tycker att det gick riktigt fort idag även fast det inte var jätte mycket kunder inne.
Blev i alla fall en vagnsbeställning och sen passade jag på att beställa lite andra saker som också är till kunder.
Ikväll så ska jag iväg och spinna, ska bli riktigt skönt att trampa ur bena ett tag, sen efter det så kommer mamma hit och ska prova lite kläder som hon ska låna på Tisdag.
Se om hon hittar nått bra!
Sen blir det Design Simon & Thomas så klart.

Denna veckan jobbar ju Jerry måndag, tisdag, fredag, lördag och söndag kl.18-06 så kommer inte att ses så mycket :(
Men så himla skönt i alla fall att han fick ledigt till Jul, för det är ingen höjdare om han skulle jobba då.
Nej nu ska jag se till att få mig lite käk i magen.

Ha en bra kväll...
Får se om jag uppdaterar nått mer ikväll om jag har någon ork kvar efter spinningen vill säga!

Ekshärad

Nu är det klart!
På Julafton så ska Jerry, jag, Ann, Bosse, (Emma), Ullis, Hannah, Zodiac till Ekshärad och fira jul tillsammans med Jerrys morbror Jan-Åke, Maria och Martin.
Kommer att bli så himla mysigt eftersom att vi kommer att åka upp kvällen innan Julafton direkt efter jobbet.
Gud va mysigt att vakna tillsammans och bara mysa med lite frukost och bara mysa sig igenom förmiddagen i väntan på att tomten ska komma..och självklart Kalle Anka!
Ingen jul utan Kalle eller vad tycker ni?



På juldagen så ska vi hem till mamma och pappa och fira med Micke, Angelica och Tobbe.
Kommer också att bli himla mysigt.
Tur att man har sin familj...Tycker synd om dom som får sitta ensamma på jul av alla dagar...

Söndag

Ja herregud!
Efter en livad kväll igår så gick jag inte upp förrens 12.30, men det var så j*vla gött!
Kollade på film igår också när vi kom hem ifrån statt..Blev "Tarzan" eftersom att vi kört en del disney kommentarer under kvällen...Jag verkligen älskar disney filmer...Kärlek!
Jag gick och la mig vid 4-tiden, då försökte jag få liv i Jerry men det gick inge vidare så jag vet inte när han kom och la sig.
Annars idag så har jag gjort så lite som möjligt..eller ja, jag har juh varit iväg och tränat i alla fall så det var ju inte illa pinkat + att vi har varit iväg och handlat litegrann..mmm, kan nog säga att jag är nöjd med dagens insats ;)
Sen nu ikväll/natt så har vi slagit in julklapparna så nu kan ingen komma hit och tjuvkika..Har typ 2 julklappar kvar att fixa men annars så är det klart..STOLT!
Riktigt skönt att slippa stå i köerna sen i mitte av December, hade ju inte kunnat det ändå eftersom att jag har fullt upp på jobbet då men i alla fall.

Nej nu ska jag lägga mig och försöka sova.
Är pigg som en mört så jag vet inte hur jag ska göra, får be Jerry slå till mig i huvet så kanske det går lättare ;)
Jobbar ju 10-14 imorn så jag får väl sova middag ifall jag blir trött...4 timmar på jobbet är ju ingen match direkt så det ska nog gå bra!
Ha de så bra..Kram på er!


RSS 2.0