Deklaration

Japp idag så har deklarationen kommit. Kan ju säga att jag slapp kvarskatt sån tur är...Vill aldrig mer ha det i hela mitt liv, ni vet ju varför...Fick ju en kvarskatt på 11.000 ett år så det var ingen höjdare. I år fick jag tillbaka ca.300 så det är helt OK...Huvudsaken är ju att man får tillbaks.

Nej nu blir det att fixa lite käk och sen duscha..
Vad ska ni göra idag? Har ni fått eran deklaration, i så fall...är ni nöjda?

Bodypump



Ja träningsveckan har börjat bra. Har nyss kommit hem från Bodypump och fy tusan va bra det kändes idag. Tror jag ska börja köra det på måndagar för dels är det ju lite tidigare så då hinner man göra saker efteråt och i början av veckan så känner man sig lite piggare! La på lite mer på ben idag så jag får se om jag får lida för det imorn. Har ju även bokat spinning imorn så då blir det att trampa bort träningsvärken i så fall.

Nej nu är jag stolt över mig själv...Skit bra Marlén!

Nöjd

Japp, idag gick det bra när jag ställde mig på vågen, jag hade gått ner 0,2 kg så nu är jag nere på 5 kg igen..Underbart! Fattar inte hur det gick till eftersom jag syndat till 1000 i helgen, men det går tydligen att göra det nån gång ibland :)
Bra jobbat Marlén...Nu kör vi järnet! Snart är juh sommarn 2009 här och då gäller det att se lite fit ut ;)

Skräll



Nu har Jerrys och min bil pajat. Är ju inte ovanligt att våra bilar går sönder. Det hände igår när Jerry hämtade mig på jobbet, då började en massa lympor och lysa och sen gick det knappt att starta bilen. Det hade sprutat olja under motorhuven, det har det gjort en gång förut för då hade oljestickan åkt upp men nu satt den ändå nere så jag vet inte vad som är fel. Antingen är det nått på stickan som fattas annars har jag ingen aning :( Nu har vi i alla fall kört iväg den till verkstad så ska ringa imorn och fråga om han kan kolla igenom den i veckan. Hoppas att han hittar nått fel bara och att det inte kostar alltför mycket.

Jaja, nu blir det cykeln som gäller de närmsta dagarna. Det skadar ju inte det, tråligt bara när man ska till träningslagret. Speciellt på onsdag och torsdag om vi inte fått bilen för då slutar jag klockan 18 och sen börjar träningen 18.30...suck!
Får kanske fixa så jag kan samåka med någon...

Jaja, nog klagat, man ska vara glad så länge som det är materiella saker som går sönder och inte att det händer någon person något...

Fy..

Satt vid datorn nyss och höll på att kolla runt lite, plötsligt hör jag ett skrik. Trodde först att det var från vardagsrummet för Jerry satt vid teven, men sen hör jag att det kommer utifrån så jag öppnar sovrumsfönstret och fy fan vad det skriker. Jag börjar att väsnas litegrann och då ser jag att det springer iväg en räv. Vet att det har varit en räv som tagit en katt här förut så jag blir livrädd, hoppas att den klarade sig om det var en katt.

Jag gick i alla fall ut och kollade på baksidan, gick juh inte och letade som tusan men försökte locka och höra om jag hörde nått men det gjorde jag inte. Lockade i alla fall till mig 2 katter, men de var inte skadade i alla fall sån tur var. Ringde även på hos en granne som har katt för såg att teven stod på men hon öppnade inte. Tänkte att jag skulle säga till henne eftersom hon har sina katter ute. Hoppas i alla fall att jag skrämde bort räven i tid och att den inte hann skada någon katt för tror det var en katt som skrek! Dagens goda gärning Marlén. Kan måndagen börja bättre?

Nej nu blir det att sitta i soffan med älsklingen en stund innan det är dags att sova.

Vilket party!!

Lägger upp lite bilder eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska skriva! Hade i alla fall skit kul igår, var längesen jag var så full och hade så kul..det var till och med kul på statt, var mest på Harrys men det var skit kul!!

  
  
  

Tack för en underbar kväll...

25-årsfest

Jajamensan, idag är det dags för 25-årsfest...Gööttt! Har precis kommit ut ur duschen så nu blir det att fortsätta med cidern och sen även börja sminka sig! Hoppas att det blir bra nu bara, blir ibland att man sminkar för mycket bara för att det är fest..ska göra mitt bästa och göra som jag brukar. Jerry tycker det är finast så :)

Nej jag får se om det blir att ta med digitalkamernan till festen, i så fall uppdaterar jag med bildern imorn eller på måndag..

Trevlig helg, sup å svälj!

Seg dag

Japp det har varit en seg dag på jobbet idag. Har varit inne hyffsat med kunder men det har ändå inte funnits så mycket att göra. Har lagt in och plockat med varor som kom idag, men jag måste ha jobbat för fort :) Jag får ta det lite långsammare nästa gång det kommer varor. Skönt i alla fall att klockan blev 18 någon gång så man fick gå hem, ska ju jobba imorn också. Då ska jag vara inne på Leklådan så jag hoppas att tiden går lite fortare där.

Nej nu ska jag fixa i ordning mig litegrann innan Angeline och Mathias kommer :)
Vad ska ni göra ikväll i det mysiga vårvädret?

Parmiddag

Jajamensan, ikväll är det parmiddag som gäller. Ska hem till Frida & Tommy och käka pizza, Angeline och Mathias kommer och hämtar mig och Jerry vid 18.50. Blir mysigt att ses alla tre brudar med våra karlar och bara ta de lugnt!
Grabbarna dricker väl öl skulle jag tro..min älskling har redan börjat :) Ska käka pizza och sen slöa framför teven...gött!



Äntligen

Ja nu har jag äntligen bleve, (vet att det inte stavas då, men kunde inte låta bli...Alltid retar der nån), klar med grattis kortet och jag är riktigt nöjd faktiskt :) Får visa upp efter lördagen hur kortet blev ifall Malin är inne och tjuvkikar, inge kul om hon får se det innan ju!

Kan även berätta att Jerry fick igång skrivaren oxå...Tack älskling, vad skulle jag göra utan dig?
Nu blir det sängen nästa, ska juh jobba heldag imorn så då kanske man behöver sova några timmar först :) Ska sta på Barnvagnen hela dagen så hoppas det kommer kunder så man får lite at göra.

F***n

Tänkte precis sätta igång och pyssla och tänkte skriva ut ett kort som jag ska använda mig av..
Tror ni inte att pappret fastnar..suck! Har i alla fall fått ut det men nu står det att det inte finns något papper i men det ligger papper i...ÅHHHHH!
Ja blir så förbannad...får hoppas att Jerry kan hjälpa mig när han kommer hem och hämtar sina mackor.
Varför kan man inte vara lite mer händig, vågar inte röra nått heller ifall jag förstör ännu mer...
Nej jag får väl förbereda så gott jag kan...

Typiskt

Varför blir man alltid så omotiverad när mna ser att det är en annan person som har hand om träningspasset som man ska gå på. Nu hade jag ju ställt in mig på ett Roads and Hilss pass med Therese men när jag kom dit så var det en annan som skulle ha hand om spinningen. Menar absolut inget illa mot den personen för hon körde på bra hon också, men vissa pass är man mer taggad för och man vet hur det passet kommer att vara uppbyggt...
Jaja, spinningen gick i alla fall bra, men jag tappade lite av suget på en gång...var ju inte bättre att jag knappt hade något sug innan heller.
Nej nu får jag ha klagat klart...nu blir det duschen nästa och sen kvällsmat. Blir falukorvssmörgås och te..Mmm..mums!

2 av 4..

Ja nu har jag hunnit med 2 av 4 saker som jag skulle göra idag. Har varit iväg och tränat, blev bara bröst men huvudsaken är ju att vi hann iväg och köra. Känner att triceps hade nog inte gått så bra ändå för har känning från pumpen igår. Sen har Frida, Angeline och jag även hunnit med att fixa present till Malin. Vi blev jätte nöjda så hoppas att hon blir nöjd också på lördag men det tror vi nog :)



Nu återstår det spinning och pysslande. Ska snart sticka iväg till spinningen i alla fall. Känner mig lite mer taggad nu än vad jag har gjort förut under dagen, när jag väl sätter mig på cykeln så kommer det att kännas ännu bättre :)

Nej dags att dra!


Tidsoptimist

Ja jag tror jag är det, i alla fall idag. Vet inte hur jag ska hinna med det jag tänkt göra..suck! Väntar just nu på att älsklingen ska vakna så att vi kan åka iväg till gymet och köra lite triceps och bröst. Hoppas att han vaknar snart bara för måste typ komma iväg senast klockan 14 om vi ska hinna. Klockan 15.30 ska jag nämligen möta Frida och Angeline på stan så det blir nog ganska tajt! Skulle ha hunnit köpa golvlister med men det strök jag redan igår att vi inte skulle hinna så skönt det i alla fall.
Sen ikväll kl.18.30 så blir det spining men det kommer nog inte bli så stressigt sån tur är. Sen när jag kommer hem därifrån ska jag försöka hinna göra ett grattis kort till Malin oxå...Ujujuj...snacka om att det är en skön ledig dag...
Är fan fullt upp juh, men det är väl så det ska vara kanske :)

Nej dags att ta på sig träningskläderna så jag är förberedd så mycket som möjligt sen när älsklingen slår upp sina gröna :)

Jag lever..

Ja nu var det längesen jag skrev något. Har haft fullt upp med annat så det har inte blivit av heller, har inte hänt nått direkt heller. Har ju renoverat hallen litegrann, har fortfarande en del kvar men golvet blev i alla fall skit snyggt! Ska köpa lister imorn som vi ska sätta dit i helgen så jag visar det färdiga resultatet då..Hoppas ni kan vänta :)

Vad har hänt annars då...Har tränat både igår och idag och det känns himla bra. Igår var det spinning och idag var det bodypump. Var ett nytt program idag men det var riktigt kul :) Hängde med riktigt bra. Kan nog börja lägga på mer på benen snart :) Imorn så ska jag kör lite dubbelt. Först blir det gymet med älsklingen, hoppas vi hinner iväg för det är en del som ska göra. Jag ska på stan med Frida och Angeline och fixa present till Malin och sen ska Jerry och jag hinna fixa golvlister men det kanske får vänta till lördagen annars.
Sen imorn kväll i alla fall så ska jag köra ett spinningpass till. Känner mig ganska taggad redan nu så jag hoppas att det håller i sig. Är ju min lediga dag imorn också så det är fullt upp.

Nej nu blir det teven och tända lite ljus och krypa under filten. Vänta på att Jerry kommer hem och hämtar mackor också så man får ge honom en puss i alla fall :)
Vad har ni gjort idag??


Renoveringstime

Japp, nu håller älsklingen och jag på att renovera litegrann. Ska fixa i ordning hallen, har köpt nytt golv som vi har börjat lägga idag. Tror att det kommer att bli riktigt snyggt i alla fall! Sen ska det även tapetseras också, har redan tapet men kanske behöver köpa lite mer för vi har fått av Frida det som blev kvar när dom tapetserade :)

Nej nu ska jag kolla hur det går för älsklingen.
Ni får se resultet någon annan dag :) Många kramar

Suck

Den här gången gick det inge bra med vägningen..hade gått upp 0,2 kg och det känns sådär. Var ju så himla glad över att ha nått min första målvikt på 5 kg och sen blev det såhär. Känner mig lite depp men jag vet ju att det bara är att ta nya tag. Jag vet att jag KAN!

Nej Marlén nu kämpar vi på...Det här klarar du!

Orka

Ja nu ska jag snart iväg och träna. Är Bodyjam som står på dagens schema, kan ju inte säga att jag känner mig vidare sugen att gå ut överhuvudtaget i det här skit vädret!
Vill bara dra täcket över huvet och att all snö ska vara borta när man tittar fram igen!
Får hoppas att det är hyffsat med folk på träningen i alla fall, i onsdags så var vi bara 6 styckna och då blir det att man tappar motivationen litegrann...Tyvärr!
Blev ett gnälligt inlägg detta, jag får be om ursäkt! Får hoppas jag är på bättre humör efter träningen.

Vad ska ni göra en dag som denna?

Men hallå..

..är det inte mitten av Mars nu?!
Nu behöver det ju inte komma nån mer snö, ge mig vår NU!


Skräll

Brukar tänka att jag ska gå och lägga mig i tid, men så blir det aldrig!
Nu är klockan 01.19 och jag är fortfarande vaken och uppe..Har i alla fall förberett allting så att jag bara kan gå och lägga mig när jag vill det. Katterna är fixade, Skalis är fixad och så har jag borstat tänderna och tvättat bort sminket. Check, check, check...Gött de! Vad har ni för er då?
Antar att en del av er är på statt och svänger på era lurviga. Det är rätt det, hoppas att ni har dansat lite åt mig också eftersom det inte blev någon utgång. Får hålla mig tills nästa helg som sagt för då blir det party!

Nej nu hörde jag hur sängen ropar så det är bäst att jag går och lägger mig. Inge kul att sova ensam i en stor sänge men snart har Jerry jobbat klart, i alla fall för den här gången. Har en bra vecka framför oss för Jerry jobbar bara onsdag och torsdag...SKÖNT!

Godnatt allihopa!

Trött..

..men festsugen..
Haha vet inte hur det går ihop men så är läget i alla fall! Skönt att det är fest nästa helg, får hoppas att det håller i sig så länge bara. Har ju ingen att gå ut med ikväll så det får vänta, ska kolla på "27 dresses" på canal+ sen så det går nog över. Mamma har varit här en sväng också men jag var väl inte världens socialaste men men...hon förstog nog!

Nej lyssna på lite mer musik och skaka loss i lägenheten får det blir :)
Puss på er ;)

Fönstershoppat

Ja det har jag gjort idag. Var på stan med mamma så vi gick i lite affärer och kollade lite! Hittade inget direkt som jag skulle vilja köpa, är ju bra det i å för sig för annars när man inte har pengar så brukar man ju hitta en hel del.
Vad ska jag göra mer idag då?
Har ju inga direkta planer, kanske bara blir en lugn hemma kväll framför teven och sen kanske pysselsakerna åker fram. Behöver ju göra ett gratulationskort till en kompis som har fyllt 25 som vi ska på fest hos nästa helg.
Får se om jag får lite ideér kanske för i så fall blir det nog pyssel :)
Ska beställa kort från Rhodos snart också så jag får börja med albumet...längtar!

Nej nu blir det teven igen.
Jerry har nyss åkt till jobbet, hann i alla fall käka tacos ihop...mysigt! Gäller att ta till vara på tiden :)
Vad ska ni göra ikväll?

Godnatt

Tänkte bara säga godnatt och sov så gott! 
Det ska jag göra i alla fall, försöka så gott det går när älsklingen inte är hemma :(
Tror nog jag kommer att somna ganska fort...Ska bara läsa lite först men sen blir det ZzZzZzzzzz
Ska bli så himla skönt att inte behöva vakna av väckarklockan imorn...LÄNGTAR!

Fredags mys

Ja idag har jag haft fredags mys med mamma och pappa! Började med att mamma kom ner till jobbet vid 18-tiden, tänkte vi skulle promenera lite direkt efter att jag slutat så så blev det. Gick först till Kronhallen och handlade lite till kvällen, sen gick vi hem till mamma och pappa där vi plockade upp pappa. Han tog cykeln och tog våra påsar för det blev lite tungt att bära och sen bar det vidare hem till mig (och Jerry, men han jobbar). Gjorde rostat bröd med räkor, kräftstjärtar, majonäs och avocado. Sen blev det även lite naturgodis efter det.
Jag har i alla fall haft en jätte mysig fredag, bara en massa slappande och en hel del skratt som vanligt..fniss! 
Tack mamma & pappa för det underbara sällskapet...Älskar er!! Glöm aldrig bort det...



Tränat

Japp, idag har Jerry och jag varit iväg och gymmat. Körde magde och rygg, det kändes skit bra idag!
La på lite extra oh tog i extra hårt eftersom det inte blir nån mer styrketräning denna veckan, får ta nya tag nästa vecka för då jobbar inte Jerry lika mycket så då passar det mycket bättre! På söndag blir det i alla fall träning, ska köra Bodyjam då och skaka loss på "kärlekshandtagen", inte för att det är så mycket kvar av dom :)

Nej nu blir det natta!
Är så jäkla trött så är väl ingen risk att jag kommer att ligga vaken och vri och vända på mig :)
Godnatt & sov så gott!

Tack



Ja herregud..Hur ska jag kunna tacka min svägerska Emma då?!
Nu har hon gjort det igen...Hon överträffar verkligen sig själv varje gång som hon hjälper mig med en ny header! Hon känner ju mig och vet hur jag är som person och det syns verkligen i hennes headrar,(böjelsen är säkert inte rätt), så TACK EMMA för att du gör min blogg så himla fin...



Har ju lite mer tema nu på headern men mycket som jag skriver om just nu kretsar ju kring vikten och träningen, sen är det ju självklart inte bara det jag skriver om men mestadels :)
Ni får säga till ifall ni tröttnar...fniss!

Firat

Japp, idag har Jerry & jag firat mina 5 kg :) Blev kinamat och nu blir det mys framför soffan!
Det är vi förtjänta av båda två eftersom vi varit iväg och trånat också...Jerry körde spinning och jag körde Bodyjam! Var skönt att få dansa av sig lite :)

Nej soffan nästa, uppdaterar mer någon annan dag!
Vad ska ni hitta på då?

Jösses



Har ju glömt att berätta en sak, inte för att det är världens viktigaste men tycker ändå det är något att skriva om...fniss!
Berättade ju tidigare att jag var fyllechaffis i lördags åt älsklingen och hans kompisar så när jag har hämtat dom på statt och är på väg att släppa av folk så stannar polisen mig...Pirrigt!
Det är första gången som jag fick blåsa och snacka om att det blev nervöst, senast jag blåste var på PC (PopCorner) d.v.s. i högstadiet! Nåja jag blåser i alla fall så mycket jag orkar och sen piper det till och står NEGATIVT!!!!
Snakc aom att tankarna far runt i huvet på mig...Shit, vad har jag druckit under kvällen, kan jag ha ätit nått som gett utslag. Hinner tänka en massa saker innan polisen säger...

- "Negativt för mig, men positivt för dig!"

Fy fan va nervös jag vart...men jag var nog inte den enda för de som var med i bilen de blev verkligen knäpptysta när jag stannade, men så fort jag "vevat" upp rutan så började de prata igen...Haha!

Det var i alla fall det jag tänkte berätta...Roligare än så var det inte...hihi!

Tisdag

Jag får börja med att tacka för de underbara kommentarerna. Blir skit glad så fort jag ser att ni kommenterar! Så bra jobbat kära läsare, fortsätt så ;)

Vad har jag gjort idag då?
Har jobbat 10-18 idag, känns så himla segt bara speciellt eftersom det inte var inne så många kunder idag :( Får hoppas att dom kommer imorn eller resten av veckan flr jag jobbar heldag hela denna veckan så då behöver jag ju sysselsätta mig :) Har i alla fall sparat lite varor som jag inte lagt in än, får se om jag tar dom imorn (onsdag).
Annars idag har jag även hunnit med ett spinningpass. Trodde inte att det skulle gå så bra som det gjorde för hade huvudvärk och var allmänt trött när jag kom dit men så fort man sätter sig på den där spinningcykeln så får man superkrafter...haha, spelar ingen roll om man har tänkt att ta det lite lugnt för det går INTE att göra det. Man trampar som en jävla idiot på den där cykeln..Haha!
Men det är ju positivt. Imorn så blir det Bodyjam, hinner tyvärr inte med någon pump imorn men får ta det nästa vecka.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Mästarnas mästare, missade det förut så får kolla på datorn men det går lika bra det. Är ju mysigare att titta på TV i sängen!
Natti natti allihopa!

Vad har ni gjort idag?

Måndag

Har precis kommit hem från jobbet. Tog en promenad med mamma direkt efter, blev inte världens längsta promenad men huvudsaken är att vi tog en promenad. Längtar bara mer och mer efter våren så att ma kan gå ut och gå mer, så himla skönt när solen tittar fram och man bara kan gå hur länge som helst! Får bli fler promenader mamma, så himla skönt med lite sällskap när man går också :) Tack för sällskapet mamma!

Nu ska jag laga lite mat. Till kvällen blir det mexikanska snabbpizzor och sen ska jag även fia lite matlådor, det får bli pastasås, pasta och en massa grönsaker...mmm...
Annars ikväll blir det att titta på Design Simon och Thomas och senare blir det att kolla på Big Brother..Haha! Snakc aom att det är ett riktigt slöar program :)

Nej nu blir det köket nästa!
Vad har ni gjort idag??

1:a delmålet avklarat

YES! Ställde mig på vågen imorse som jag gör varje måndag, den här gången visade den -0,7 kg och vet ni vad det betyder?! Jag har gått ner sammanlagt 5 kg. Får att förstå hur mycket det ändå är så passade jag på att lyfta 5 kg mjöl på affärn förut och det vägde en del kan man säga :)
Jag är hur glad som helst så i veckan ska Jerry och jag fira på nått sätt. Får se hur men mysigt blir det i alla fall! Känns skönt att det ändå går så pass bra som det gör, visst det tar tid men det är det ändå värt för nu lägger jag ju om mina matvanor och även träning och allt så då lever man ju så här sen också förhoppningsvis. Kanske äter lite mer onyttigt men man vet ändå hur man ska bete sig för att gå ner sen igen.

Nej starkt jobbat Marre...Nu fortsätter vi att kämpa på för nästa delmål d.v.s. om 5 kg till så ska jag fixa hårexstansions, vet inte hur det stavas men ni fattar vad jag menar, så nu får jag kämpa på!

Våren är här...

  
   
   


Testing testing

1. Vad heter du? Marlén
2. Ett ord på 4 bokstäver? Mysa
3. Flicknamn? Moa
4. Pojknamn? Melker
5. Yrke? Mattelärare
6. Färg? MarinBlå
7. Klädesplagg? Mysbyxor
8. Mat? Mexikanska snabbpizzor 

9. Sak i badrummet? Mattor

10. Plats/land? Maldiverna

11. Orsak att vara sen? Missat väckarklockan

12. Något man skriker? Mmm...marabou

13. Film? Min bäste väns bröllop
14. Något man dricker? Mjölk
15. Band? Maroon 5

16. Djur? Marsvin

17. Gatunamn? Moränvägen

18. Bil? Mustang

19. Sång? Macken (Roy & Roger) ;)

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Maraton


Taxi time

Ja, sitter och väntar på att Jerry ska ringa snart! Vet inte riktigt om de ska på Wickan eller Statt, Jerry vill säkert statt helst men det beror ju lite på vart de andra vill som han festar med :) Vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med, har duschat för en lite stund sen så nu är jag ren och fin...hoppas jag! Så himla skönt att tvätta håret, finns inget värre än fett hår..Hate it!

Som ni märker så skriver jag bara för skrivandets skull, hittade ett test som jag ska pröva tänkte jag. Är ju sånt man gör när man har blogg torka och lite att göra...nä nu ringer han visst...ska komma 00.15 till Boda Borg!
Äsch men jag hinner ändå :)

Tidsoptimist ja visst!

Då va det roliga slut..




Vet inte riktigt vad jag tycker om vinnarlåten, den är ju inte dålig och vi kanske har ganska stor chans i Eurovision song contest...Brukar ju vara det när man inte tror det! Jaja, huvudsaken är ju att inte Caroline af Ugglas vann för då hade jag nog sprungit runt huset naken..Fattar fortfarande inte att den fick så många röster av Svenska folket, men det kanske bara är jag som inte hunnit med i matchen! Jag röstade på Måns men det räckte inte till, tyvärr! Tycker i alla fall att hans låt var en av de bästa, suck! Nej jag tror jag ska hoppa in i duschen, får väl se ner Jerry ringer också så jag vet när jag ska vara taxi...

Ha en fortsatt bra kväll!

Lovely



Jajamensan, ikväll är det tjej-kväll som gäller. Blir melodifestivalen med mina underbara brudar, ska äta lite godis och bara mysa i soffan. Myskläderna har redan åkt på och ljusen är tända så nu väntar vi bara på att klockan ska bli 20.00 så vi kan köra igång med våran tjejkväll. LOVELY!

Fredag

Japp, idag var det fredag de 13:e igen, men har inte märkt av någonting som tur är :)
Har jobbat 14.18 idag och sen kom Rosen och hans tjej Madde hit. Vi käkade lite mat, kebab i pitabröd och kebabsås med sallad...Var riktigt gott faktiskt sen fick det även bli lite godis. Var kul att ses för det var skit längesen. Blir ju tyvärr inte så ofta eftersom vardagen bara flyter på.

Kommer inte skriva så mycket mer nu eftersom sängen ropar på mig :) Ska bara tvätta ansiktet och sen fixa katterna och sen försöka få med mig älsklingen så vi kan gå och lägga oss. Blir nog att kolla på Så ska det låta innan jag sluter mina ögon för idag :)

Vad har ni gjort idag?

Natti natti

Ville bara säga godnatt till allihopa! Nu har jag fixat klart för idag så nu blir det lite läsning också innan jag släcker lampan och somnar :) Får väl se hur mycke jag orkar läsa, hoppas på ett kapitel i alla fall.
Tack lillebror för en skit kul kväll..Herregud...Vi kommer att leva länge du och jag så som vi skrattar. Höll juh på att dö av allt skratt, ingen bra kombination att ha tränat magen 2 dagar i rad och sen få flera skrattanfall...Kan säga att det kändes :) Älskar dig lillebrorsan! <3



Såhär brukar jag vakna...Smulan tar min kudde och jag är så dum så jag flyttar på mig, men kan ju inte bli arg på min underbara lilla Smulan :) Just nu har hon intagit sin plats i fotändan på sängen...så nu kan jag sova tryggt!

Mage och rygg

Jajamensan, det har jag kört idag. Har nyss kommit hem från gymet med älsklingen så nu håller vi på att fixa lite käk :)
Blir potatisgratäng och lövbiff och sen lite broccoli till det...Mmm...mums!
Gick riktigt bra på gymet idag, känns skit bra i hela kroppen, speciellt eftersom jag körde pump igår också där man kör igenom hela kroppen...Mage och rygg är nog det som är roligast att träna eftersom att det är magen först och främst som jag vill bli av med och det är ju på god väg :)

Resten av dagen blir det att röja undan lite här hemma. Ska ha Rosen och hans tjej här imorn och då ska vi bjuda på mat och bara umgås så då är det ju skönt om det är fint här hemma. Jerry ska dammsuga imorn så vi delar upp det litegrann :)

Nej dags att dusch och sen fräscha till sig litegrann, kan ju inte gå omkring i träningskläder hela dagen och snart kommer juh lillebror hit och hälsar på också :)
Blir trevligt med lite sällskap eftersom Jerry jobbar natt!

Torsdag




Gud va gött..Imorn är det Torsdag och min lediga dag. Har inte planerat nånting så det ska bli så himla skönt.
Blir väl att plocka lite här hemma, men ska mest försöka att inte göra nånting. Ska väl iväg och gymma med Jerry och sen kanske lillebror kommer hit på kvällen men mer än så blir det inte...SKÖNT!

Onsdag = Dubbelpass

Japp idag var det dags för ett dubbelpass igen. Lika bra att köra på när man ändå är där.
Båda passen gick riktigt bra idag, känner mig väldigt nöjd...Pumpen känns bara roligare och roligare för varje gång, dels för att man har lite mer koll på vad man orkar ha för vikter och sen vet man ju ungefär vilka övningar man kör.

Tror att det snart är dags för ett nytt program på pumpen men är inte riktigt säkert. Det kommer väl upp lappar när det närmar sig! Bodyjamen dröjer nog ca.3 veckor innan det blir nytt!

Bra jobbat idag Marlén...Beachen 2009 närmar sig med stormsteg, (Inte för man kan tro det när man tittar ut), så nu är det bara att träna på och köra hårt. Bäst att passa på också när jag tycker det är roligt!
Känns kul att jag har hittat tillbaks till träningen för jag mår nog bäst när jag får träna och så :)

Nej duschen nästa och sen litte kvällsmat :)


Var tvungen att lägga upp en bild från Rhodos..
Blev så himla sugen på sommar nuh ju :)

Tack

TACK FÖR ERA KOMMENTARER!
Ni är underbara...blir verkligen så himla glad när ni skriver och berömmer :)

Vintrosa

Japp igår så åkte jag och Jerry till Vintrosa och hälsade på Kalle, (Jerrys mormors man), och sen hälsade vi på Ullis och Hanna...Var jätte trevligt!
Med Kalle var det bra, men det märks ju att han börjar bli lite snurrigare. Han tyckte i alla fall att det var jätte kul att vi kom. Har lovat att ta med lite fotoalbum till honom så han har nått att titta på och så att han kanske kan komma ihåg med hjälp av bilderna.

Sen när vi varit hos Kalle så blev det Ullis och Hanna.
Där var det fullt hus...av djur i alla fall :) Så himla mysigt! Zodiac, Billie, Saga, Sesam och Tarzan...
Vi åt mat och pratade en massa och sen blev det även en liten promenad med vovvarna. Åkte hem vid halv ett tiden på natta så idag är jag ganska trött. Får gå och lägga mig i tid ikväll istället :)
Tack Ullis och Hanna för en jätte mysig kväll :)


Nu måste jag gå och käka, har gjort havregrynsgröt :)
Bäst att jag lägger på ett kål...Vad ska ni göra idag?

Träningsdags

Ja nu ska jag snart iväg till gymet med älskligen.
Idag blir det triceps och bröst...Me like!
Bort med gäddhänget bara...snart så :)

Ett två kämpa på!

8+8=16

Ja herregud...jag har gått ner 16 cm runt midjan!!
Hade juh gått ner 8 cm förra månaden och så gjorde jag samma sak denna månaden. Gissa om jag är nöjd...
Hela 16 cm, det känns lite overkligt...hade även gått ner 2cm runt vardera lår så det är juh också bra.
Vikten blev -0,3 kg, inte världens bästa viktminskning men det går ju sakta men säkert i alla fall!

Starkt jobbat Marlén...
Nu fortsätter vi i samma takt :)



Att tänka på sig själv

Ja det gjorde jag när jag kom hem från träningen. Tände en massa ljus...sen så tyckte jag ansiktet behövde få lite lyx så det fick bli en ansiktmask innan jag hoppas in i duschen. Passade även på att raka benen, faan va fräsch man känner sig efter en ansiktsmask och sen en varm dusch...Underbart!
Nu har jag precis käkat kvällsmat också, fick bli polarbröd med makrill...Gissa om katterna blev tokiga, haha...var ju önsketänkande att jag skulle få ha den för mig själv men snäll som man är så delar man juh med sig :)
Nu ska jag sätta mig framför teven med en kopp te och sen har jag även lite vindruvor..
Snacka om att det har varit en underbar söndag, synd bara att Jerry jobbar men nästa vecka så jobbar han bara onsdag och torsdag så då får de blir mys i massor :)


Eftersom jag inte tog någon bild så fick det bli en från google.se


2:a chansen

Ja herregud vad ska man säga..Jag förstår inte hur Carolin af Ugglas kan gå vidare, tycker absolut inte om hennes låt eller hennes framträdande. Den går väl och vinner hela skiten, skulle juh inte förvåna mig!

Var i alla fall hemma hos storebror och hans tjej igår och kollade.
Köpte pizza..inte bra men jag får hoppas att det blir bra resultat imorn ändå...HOPPAS!
Sen åt vi morötter och gurka med dip till...gott gott i gott gott! ;)
Åkte väl hem straxt efter tolv tiden, mamma och Tobbe skjutsade hem mig..Dom had eju också varit med till Micke och Angelica...Trevligt att träffas lite för det blir inte så ofta!

Tack för en underbar lördag kväll...


Avsluta veckan med tuffa tag

Ja det hade jag tänkt göra. Ska åka till gymet med älsklingen nu, ska köra mage och rygg och sen efter det blir det hem en liten stund och vila upp sig för Bodyjamen :)
Känns bra att köra hårt idag eftersom det är vägning och mätning imorn.
Håll tummarna för mig nu, är mest spänd på mätningen eftersom jag tycker den är viktigast just nu eftersm jag tränar för då visar ju vågen mer eftersom det blir muskler.

Nej på med träningskläderna och sen drar vi :)
Vad ska ni göra idag?

Läggdags

Ja nu är det hopp i säng som gäller. Har kollat på Big brother repriser ikväll också, men nu är jag så himla trött så nu blir det sängen nästa. Ska kolla på "Mästarnas mästare" innan jag får besök av John Blund hade jag tänkt. Missade när det var sist så kollar på svt.se...Alltid lika skönt att ligga i sängen och kolla på nått program.
Natti natti allihopa & sov så gott...sweet dreams...


Så ska det låta

Ja herregud vilket bra program det är..har kollat på det nyss och tyckte de var hur bra som helst.
Älskar verkligen Peter Settman som programledare också...Kan inte han vara programledare för fler program, de skulle juh bli så mycket roligare då :)

Har även hunnit med att göra ett grattiskort, kan inte visa det här eftersom personen som ska få det är inne och läser ibland så det får komma upp senare :)
Är ett bra tag kvar tills hon ska få det men men, ni får påminna mig om ni vill se det :)

Nu ska jag sätta mig framför teven igen och bara mysa.
Ha de så bra...Kramisar

Helg..

Nu är det äntligen helg. Har jobbat kl.10-14 idag så det har varit en soft fredag, Jerry kom och hämtade mig på jobbet och sen åkte vi hem och sova middag en stund eftersom att han jobbar natt. Bäst att han får vila ut så han orkar vara vaken :)
Vad ska jag göra ikväll då?...Tror jag ska kolla på Så ska det låta och sen pyssla litegrann.
Är ju lite födelsedags kalas här framöver så det är väl lika bra att börja i tid :)
Blir säkert Selma glad också om jag ska pyssla, alltid lika populärt när matte tar fram alla roliga pysselsaker.

Imorn så ska Jerry och jag åka hem till Ann och Bosse en sväng innan Jerry ska jobba.
Sen på kvällen ska jag till storebror och hans tjej och käka hemmagjord pizza och kolla på melodifestivalen, kommer att bli himla mysigt :)

Söndag har jag inte planerat så mycket än förutom att jag ska träna.
Får se om jag ska gymma och köra Bodyjam eller om jag bara kör jam, får fundera lite på det.
Nu ska jag gå och vara lite social med älsklingen också innan han åker iväg till jobbet.

Vad ska ni göra ikväll/helgen?

Sorry

Känns som om jag inte är så duktig på att uppdatera här, men vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Händer inget speciellt just nu...jobbar, äter och bara är...
Lovar att skriva så fort det händer något nytt eller när jag känner att jag har mer inspiration :)

Ha de så bra allihopa!

Gjort fint

japp..det har jag gjort på jobbet idag. Hade kommit en massa nya kläder i tummen och Laban så det behövde juh komma upp, ni som varit inne på Barnvagnen har säkert sett att det är väldigt trångt bland alla våra kläder men jag tycker ändå att jag fick till det riktigt bra!
Blev mer ordning och reda nu..strumpor vid strumpor och mössor vid mössor...i alla fall Tummen och Laban :)
Ni får väl komma in och kolla någon dag och se om ni hittar nått ni tycker om.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig.
Är riktigt trött och känner även av lite huvudvärk så det är lika bra jag går och lägger mig. Ska bara fixa kissarna och Skalis först men det ska väl inte ta alltför lång tid.

Natti natti allihopa!
Sov så gott och dröm söta drömmar..

Träningsdags


Måndag: Vilodag
Tisdag: Spinning
Onsdag: Bodyjam
Torsdag: Spinning (Roads&Hills)
Fredag: Vilodag...tror jag
Lördag: Vilodag
Söndag Bodyjam




Måndag

Kändes inge segt att gå upp i morse för det efter en underbar helg med älsklingen.
Sån tur var jobbade jag bara 10-14 idag så det gick bra...Åkte och handlade direkt efter jobbet eftersom det nästan ekade i vårat kylskåp. Sen åkte jag hem och fixade käk medans älsklingen damsög...Tack älskling!
Nu håller jag på att tvätta...Skönt att få det gjort för det var en del tvätt, har bytt sängkläder så då blir det ju en massa på en gång! Sen kommer mamma hit också..hon har juh saknat mig så mycket så klart hon får komma...fniss..
Vem har inte saknat mig föresten..Herregud..är ju helt omöjligt att INTE sakna mig...
Haha! Nej Marlén nu får du ge dig!
Du är INTE störst, bäst och vackrast...eller...


Hur gick det här till?

Ställde mig på vågen imorse och gissa vad!! Jag hade gått ner 0,1 kg...Haha!
Jag trodde att jag skulle ha gått upp 1 kg minst efter all skräpmat och allt godis som vi käkat i helgen, men inte då!
Bra jobbat Marlén nästa vecka får det allt bli några hekto till om inte kilo :) 
Då är det juh även dags för midjemått igen.
Hoppas att det har gått bra, kanske inte blir några 8 cm men kanske några i alla fall.

Stockholms weekend

Gud vilken underbar helg det har varit. Kom fram till Stockholm vid 15-tiden ungefär, hade GPS sån tur var för annars hade vi nog inte hittat men inte bara positivt med GPS:en. När vi hade lagt oss i den fil som den hade sagt först så ändrade den sig så då gjorde vi som den sa då istället, men när vi hade gjort det så ändrade den sig igen..Suck!
Hittade till slut i alla fall, vi bodde verkligen centralt. Bodde på Elite Hotel Stockholm Plaza på Birger Jarlsgatan, var ett fint hotell men rummen var inte så stora, det var väl inte hela världen eftersom man ändå knappt är nått på rummet.






































Fredag:
Kollade runt lite var alla affärerna låg så vi skulle hitta lite lättare på lördag då vi skulle shoppa, gick och mös bara och tog det lugnt, sen gick vi och åt på K15, det blev Black & White och det var så jäkla gott. Blev hur mätt som
helst! Efter att vi ätit så tog vi en liten promenad till Filmstaden Sergel, det ligger på Hötorget. Hade redan bokat biljetter till "Män som hatar kvinnor" så det var bara att hämta ut dom. Blev lite popcorn och det som hör till när man är på bio. Fy faaan vilken bra film, ni som inte sett den måste gå och se den på en gång. Den var ju lite läskig,(det tyckte till och med Jerry), så jag hoppade till några gånger...Inte för att det är så ovanligt men ändå :)
Man blev verkligen berörd av filmen, speciellt eftersom man vet att det är så i verkligheten också. Det är verkligen helt sjukt...Fattar inte hur "män" kan behandla kvinnor så och sen kunna fortsätta att leva med sig själva...Nej vidrigt är vad det är! Efter filmen gick vi till 7eleven och köpte lite godis till hotellrummet...Mmm mums!

   


Lördag: Gick upp vid 9.30 och käkade frukost och sen gick vi upp och gjorde oss i ordning. Var ju shopping som stod på schemat idag. Jerry gick in på Carlings och där hittade han allt som han hade tänkt köpa + lite till. Han köpte jeans, en vårjacka, t-shirt och en skjorta. Skit snyggt var alltihop. Har juh tyvärr inga bilder på det vi handlade, i alla fall inte än så får berätta istället. Hur som helst, för mig gick shoppningen inge vidare. Spraing in och ut ur en massa affärer men kom ut tomhänt varje gång! Till slut hittade i alla fall Jerry en knallblå polotröja som jag köpte. Den var riktigt snygg!
Vi gav i alla fall upp och gick och åt lite mat, fick bli Pizza Hut. 
Passade på att gå in i lite affärer på tillbakavägen till hotellet också men hittade inget då heller. När vi kom till hotellet gick vi och la oss och vila en stund. Bäst att vila upp sig eftersom vi bokat biljetter till Raw...det sänds på 5:an ikväll för er som vill se vad det är :)
Åkte Taxi till Göta Lejon där det skulle vara, åkte dit lite för tidigt så fick bli Mc Donalds innan det var dags att gå in :)
Till slut var det i alla fall att gå in, trodde att jag skulle skratta ihjäl mig åt vissa skämt. Var verkligen råa skämt så det får man vara beredd på om man ska gå på Raw, mig föll det i alla fall i smaken och Jerry också för gud vad han skratta, jag satt till och med och skrattade åt honom vissa gånger...Haha..Älsklingen med sitt underbara skratt, det går bara inte att motstå.

   
  


Söndag: Gick upp vid 9.30 och gjorde oss i ordning så mycket som möjligt eftersom det var dags att checka ut klockan 12. Gick ner och käkade frukost när vi hade packat i ordning allt för då hann vi juh äta i lugn och ro. Efter att vi checkat ut och gått med grejerna till bilen så blev det lite shopping igen. De gick lite bättre idag för mig, shoppade en massa saker på Gina Tricot. Köpte 2 st tröjor med 3kvartsärm,2 st linnen och 2 lite längre linnen. Köpte även med en tunika till mamma som hon hade sett på Teven, vet inte om det är den men skit samma :) Köpte även en ny handväska, fick bli en vit stor väska...Jätte fin!
Sen köpte vi födelsedagspresent till Frida också eftersom hon fyllde år idag. Åkte dit på kalas på en gång när vi kom hem från Stockholm, ville inte åka hem till kissarna och bara vända för att vi skulle iväg igen så så fick det bli :)
Innan vi åkte från Stockholm så åt vi på Taco bar..Kan juh inte klara en helg utan tacos..eller vad säger du älskling?!
Det var våran helg det...Var hur underbart som helst, nu får det inte dröja 5 år tills nästa gång vi tar in på hotell bara...

   

RSS 2.0