Njuter

Ja nu sitter jag och njuter i soffan efter ett underbart bodypump pass. Var riktigt gött att komm iväg och köra, kommer nog att ha träningsvärk imorn men de e de värt :)
Har nyss poppat lite popcorn och bara slöar i soffan framför teven, tyvärr hittar jag inge kul att titta på. Kanske börjar nått bra snart...får hoppas på det i alla fall!

Hade inte så mycket att skriva men ville skriva litegrann i alla fall.
Så lätt slipper ni mig inte...kramis

Måndag

Då är det måndag igen och jag har precis gjort mgi i ordning för jobbet. Ska juh skriva på papper idag, känns sådär måste jag ju säga. Är jag och en till så jag är inte ensam i alla fall.
Sen efter jobbet så ska Jerry och jag till Hallbergs och beställa tapet, sen måste vi köpa en ny kaffebryggare också för våran gick sönder igår :(
Sen blir det hem och fixa käk och mysa lite innan Jerry ska åka och jobba. Jag ska väl vila upp mig lite inför träningen också...måste komma ihåg att boka sen :)

Ha en underbar dag...kramis

Kvällen är räddad

Haha..nu är kvällen räddad. Jerrys föräldrar ringde för en liten stund sen och frågade om vi ville komma dit och äta tacos med dom ikväll..blev säkert kvar en del sen igår. Det tackar man ju inte nej till direkt :) Men de frågade även om vi ville med ut och gå men...näe, inte idag! Det får bli nån annan dag...Har ju inte ens kommit ur morgonrocken än, men är ju inga fel med såna dagar heller. Tror katterna tycker om det också för båda två ligger helt utslagna...sötnosarna!

Imorn är det en ny vecka och nya tag. Jobbar 10-14 men sen kommer facket dit så då ska det nog skrivas på uppsägningspapper och såna saker :( Känner sådär men inget jag kan göra något åt eller ens påverka känns det som. Får hoppas att folk kommer fortsätta att vara borta som dom är nu för då behövs det alltid personal!
På kvällen ska jag nog köra pump, Jerry jobbar ju ändå så då kan jag lika gärna åka iväg och träna juh.Göra nån nytta :) Annars resten av veckan så händer de väl inget speciellt. Ska åka till Hallbergs på måndag och beställa tapeterna som vi valt. Ska ju tapetsera en vägg och sen måla dom andra. Blir nog smidigast så, får se när vi ska börja bara...Vore ju skönt att ha det klart tills Jerry fyller år :)

Nej nu ska jag försöka att masa mig in i duschen så jag kankse piggnar till litegrann i alla fall..
Vad ska ni göra ikväll då? Nyfis...
Kram på er 

Tjo va de va livat...

..i holken i lördags :)
Var juh iväg på kräftskiva igår och det var riktigt roligt. Själv äter man ju inte kräftor så det fick bli tacos till oss. Haha..tacos, nubbe och skönsång...de e grejer de!
Nu har Jerry och jag precis gått upp. Kom nog inte i säng förrens kl.03.30 så vi behövde nog sova ut ordentligt! Får väl se vad vi ska hitta på idag. Inget planerat än i alla fall men behöver nog handla lite så vi kan göra nån mat..Ska bara komma på vad jag är sugen på.

Nej nu blir det teven igen och bara slöa med världens bästa pojkvän...
Kram på er!

Kräftskiva

Nu är det snart dags för kräftskiva, har precis gjort mig i ordning för kvällen. Nu väntar vi bara på att Jerrys mamma ska komma och hämta oss. Hon kommer nog när som helst...ska ta med nagellack dit ifall jag hinner måla naglarna. Känns lite naket nu juh!
Jag återkommer antingen senare inatt eller också får det bli imorn..

Ha en underbar lördag kväll..kramis

Helkväll i Karlskoga

Ikväll så har älsklingen och jag slagit på stort. När jag slutade kl.18 så kom älsklingen och hämtade mig på jobbet eftersom det regnade så. Då åkte vi direkt till biografen och kollade på "Beck - I stormens öga". Den var helt OK! Inte den bästa Beck filmen men ändå värd att se tycker jag.

Efter bion åkte vi hem och bytta om litegrann sen fick det bli Jack och äta mat. Jag käkade grillad kyckling med bakad potatis och mangoraja sås...riktigt gott! Jerry Black and white och sen drack han lite öl och rom och kola :) Själv körde jag bil eftersom det regnade så...tog mig en efterrätt istället som bestod av kladdkaka och grädda...mmm..kittla dödsskönt i kistan ;)

Träffade lite kompisar på Jack så satt kvar där tills det var dags att gå till Melker. Var ju någon "välgörenhetsgala" så Durango Riot skulle spela..De gjorde en riktigt bra spelning. Var kul att titta på!

Nu är vi hemma efter underbar kväll i lilla Karlskoga. Man borde göra det här lite oftare.. man är dålig på att skämma bort sig själv och bara hitta på såna mysiga saker. Men sen behöver man ju kanske inte ta allt på en kväll som vi gjorde idag :)

Godnatt & sov så gott allihopa...
Om några timmar är det dags att gå och och fixa i ordning sig för ännu ett arbetspass..
Sen får även jag ta helgen :)

Mys med Melker

Har varit barnvakt åt lilla Melker nu ikväll en sväng. Micke och Angelica skulle städa så då höll jag kolla på Melker, är ju inte direkt jobbigt. Skönt för Micke och Angelica att kunna plocka båda två :)
Bjuder på en fin bild på en stolt faster och hennes lilla goding...




5½ år

Japp..det stämmer bra det. Idag så firar älsklingen och jag 5½ år..Gud va Vet inte riktigt hur vi ska fira, håller på att tvätta nu och Jerry ligger och sover än. Han slutade ju klockan 8 i morse så han kommer nog att sova ett tag till.
Hmm..några bra ideér?

Funderar på om vi sa luncha nånstans ihop, får se vad han tycker om det när han vaknar. Ska även köpa en liten present till honom också..alltid lika roligt! Får se vad jag sa hitta på bara!

Nej nu några ord till min underbara pojkvän:
Jag älskar dig så himla mycket Jerry...Är underbart att få leva tillsammans med dig. Du är det bästa som finns och jag skulle inte klara mig utan dig. Hoppas att du vet det...Du är underbar Jerry, glöm aldrig bort det!
Jag älskar dig nu och för alltid...

"Ever mine, ever thine..ever YOURS".

Friserad

Nu är man nyfriserad. Skönt att bara kunna gå till frissan, är ju rena lyxen att bo såhär nära :) Klipper mig på Hårstudion hos Sarah...riktigt duktig! Idag så toppade jag bara håret och sen klippte upp det litegrann. Vill ju spara ut nu till långt hår och det ska nog gå bra om håret fortsätter att växa såhär fort! Tack Sarah för att du hade tid så fort...Nu dröjer det nog några månader innan jag ska klippa mig igen.

Jobba

Nu är man ledig en dag...ska bli riktigt skönt! Ska passa på att gå till frissan och klippa mig, ska bara toppa och sen klippa lite i etapper så man kan få lite mer volym.

Jobbet idag har gått jätte bra. Har fått beröm för att jag har gjort fint i hyllorna. Har flyttat om litegrann och jag blev riktigt nöjd. Är ju inne på Leklådan och jobbar hela denna veckan, skönt med lite omväxling :)
Längtade till och med till jobet idag så jag kunde få fortsätta att plocka med det som jag började med igår. Kim fick hjälpa mig litegrann också med en del hyllor, sen ska han fortsätta imorn. Blir kul att se hur det ser ut på fredag när jag ska jobba igen.

Nej nu ska jag gå och fixa lite käk. Ska göra pommes, börnisås, lövbiff och broccoli...mums filibabba!
Ha en underbar kväll..kramis

Spinningsalen nästa..



Nu är det snar dags att åka till träningslagret och hoppa upp på cykeln :)
Känner mig riktigt taggad idag...ska bli så jäkla skönt. Tråkigt bara att det är Tessans sista pass :(

Kom igen...nu kör vi!!!

Sååå irriterande!

Har försökt att komma fram till Träningslagret men de e ju tametusan hopplöst. Hade ju tänkt köra bodypump ikväll men antingen så är det upptaget när man ringer eller också är det ingen som svarar! Har säkert ringt 15 gånger men inte kommit fram..tycker de e riktigt dåligt av dom! Nu har jag i alla fall gett upp att få träna idag...så jäkla irriterande när man vill träna men så blir de såhär...Tappar ju sugen om inte annat när ingen akn svarta i den där *piiiiiiiip* telefonen!

Nej nu blir det mys med älsklingen istället...

Godnatt

Godnatt & sov så gott allihopa.
Dröm en massa söta drömmar!
Kramis

Ångrade mig..

Skrev ju i tidigare inlägg att jag inte skulle blogga nått mer idag men jag ångrade mig :) Har nyss kommit ut ur duschen så nu känner jag mig i alla fall fräsch. Nåja strunt i det nu varför till jag ville blogga ett inlägg till.

Fick världens finaste sms från älsklingen nyss...blir bara så himla lycklig! Vill inte dela med mig av vad han skrev men när jag läste hans sms så kändes allt så himla mycket bättre. Jag hoppas att min underbara pojkvän vet att jag älskar honom över allt annat och att jag alltid kommer att älska honom...
Jag har verkligen hittat prinsen i mitt liv och jag skulle inte byta honom mot någon annan i hela världen. Det finns bara en som Jerry...måste ju säga att hans mamma och pappa gjort ett riktigt bra jobb med honom..Ni har ju gjort honom till den han är idag och jag kan bara tacka! Så tack så mycket Ann och Bosse.

Tack älsklingen för att du är du och för att du får mig att må så himla bra och för att du gör mig lycklig. Går inte att beskriva i ord hur mycket du betyder för mig men tror eller jag hoppas i alla fall att du förstår ungefär :)
Jag älskar dig Jerry Axberg...Du är underbar!
Du & jag nu och för alltid!


Ensamt..

Känner mig lite ensam. Jerry åkte ju till jobbet för ca.3 timmar sen och här sitter jag och känner mig ensam och rastlös. Synd att inte gymmet är öppet nu för då hade man ju kunnat dra dit, känner mig sugen på att träna. Jaja, jag får vänta tills imorn för då ska jag boka Bodypump i alla fall. Känner att jag måste ta tag i min vikt igen också, men vet inte vart jag ska få energin ifrån..Är ändå ganska nöjd med min spegelbild ibland men sen gör man ju bort sig när man ställer sig på vågen...då känns det som nån drar bort mattan under ens fötter och man känner sig bara så jäkla nere!
Önskar att man inte skulle behöva tänka på minsta lilla grej man stoppar i sig...vill ju bara få känna mig smal och fin. Inte behöva kolla i spegeln och känna sig ful. Visar ju inte utåt hur jag känner egentligen utan brukar bara försöka skoja bort det. Vissa dagar kan jag orka med hur mycket som helst, men vissa dagar vill man bara dra täcket över huvet och inte visa sig för nån! Jag är i alla fall tacksam att jag har världens underbaraste pojkvän. Utan dig älskling hade jag inte klarat mig...längtar tills träningslagret har sina vanliga öppettider så vi kan börja gymma igen. Kände mig mycket finare då...

Nej nu ska jag sluta klaga. Blir ju inget bättre för de, men var i alla fall skönt att skriva av sig litegrann.
Vi hörs imorn för nu blir det inget mer bloggande idag...Ha en fortsatt bra söndag kväll..Kramis

vecka 35

Måndag: Jobba 10-14
                 Korpen match kl.17.30
                 Bodypump kl.19.50

Tisdag: Jobba 10-18
               Spinnings kl.19...sista passet med Tessan!

Onsdag: Jobba 10-18
                 Korpenmatch...vet ingen tid än.
                
Torsdag: LEDIG! Får se vad Jerry och jag hittar på :)

Fredag: Jobba 10-18
               Jerry ska ha lagfest med korpenlaget hemma.
               Ev. till Melkers och kolla "DurangoRiot".
               Ev. statt.

Lördag: Jobba 10-15
               Kräftskivan hemma hos Ann och Bosse.

Söndag: Öppen för förslag :)


Så nu har jag nog fått med allt, i alla fall det jag vet nu.
Hur ser eran vecka ut då? Ska ni hitta på nått kul?

Söndag

Då var det söndag då! Snart dags för en ny arbetsvecka. Jobbar ganska mycket denna veckan också eftersom 2 stycken har semester så då behövdes det tydligen lite extra personal. Tror nog det kommer fortsätta såhär när vi flyttat också så jag kommer säkert få ihop en del timmar då också om jag inte hittat nått annat jobb innan dess.

Igår så var det ju som sagt dop och kalas. Slutade med att Jerry, Emma och jag gick på statt. Jag var nykter och körde, det var riktigt gött att bara ta bilen och åka hem, men innan vi åkte hem så blev det Max för lite nattamat :)

Nu så sitter Jerry och jag och slöar framför teven, Jerry ska ju iväg och jobba kl.18 så vi ska nog inte göra nått speciellt innan det. Skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, speciellt eftersom vi knappt var hemma igår.
Får se om jag hittar på nått sen men tror inte det...Vill bara vara hemma med kissarna.

Vad ska ni hitta på då?

Alvins dop


Hela familjen och så gudmor som håller lilla Alvin.


Dagens huvudperson Alvin.


Lilla Melker.


Jag & världens underbaraste lilla Melker.


Min snygging ;)


Farbror Tobbe & Melker.


Paketöppning..Pappa Nicke & mamma Erika.


Johny & hans pappa...(Alvins farfar & gammelfarfar).


En massa fina presenter och inte en grej som var lika.


Pappa hittade ett par kryckor som han var tvungen att prova...så klart! :)


Pappa Micke och Melker får avsluta det hela :)

Hoppas ni inte tröttnade innan ni kom ända ner. Kände bara att jag ville ha stora bilder idag! Lite lättare att se då juh...

Lördag

Då var det lördag igen. Är just nu hemma hos Ann och Bosse och grattar Emma :) Har suttit ute och ätit grillat och gud va gott de va! Nu blev det lite kyligt så har flyttat in en stund. Ikväll blir det utgång också, blir statt med Emma & Jerry för Emma kommer inte hem nått nästa helg så då passar vi på idag istället. Jag ska vara chaufför, är inte så sugen på att dricka. Ska bli skönt att kunna ta bilen och åka när vi vill ner och åka hem :)

Nej nu ska jag vara lite social men vi höres imorn.
Ha en fortsatt trevlig lördag kväll..kramis

Kortmakeri

Japp...idag har jag fixat födelsdags- och dopkortet som skulle göras, men fy idag var det verkligen brist på ordeér. Tror det tog ungefär 5 timmar för mig att göra två kort. Har nyss gått och lagt mig i sängen, men som vanligt så är man inte trött längre när man kommer till sängen! Tänkte i alla fall skriva av mig litegrann, har ju tyvärr inte lagt in bilder på datorn med mina kort men får visa dom nån annan dag.
Blev i alla fall nöjd med dom till slut!

Usch..klockan är nu 02.45 och här sitter jag. Skulle behöva sova eftersom jag ska hämta Jerry imorn kl.06, blir ju inte många timmars sömn. Hinner ju lägga mig och sova en stund till men ska upp kl.10 igen för då är det dags att göra sig i ordning. Är ju både dop och kalas imorn. Ska vara i Luneds kyrkan kl.12 imorn och innan det ska vi hämta upp mamma, pappa och lillebror. Jaja, de blir nog bra...kommer nog vara helt slut imorn kväll men de kvittar juh!

Nej nu ska jag göra ett försöka att sova...
Godnatt & sov så gott allihopa..kramis


Träningslagret...

..here I come..
Fy fan har nyss kommit hem från ett stenhårt spinningpass. Körde med Jocke idag och han kör verkligen järnet, man kommer ju upp i 95% utan problem på pulsbandet. Är så himla skönt nu efteråt när man kan känna sig hur nöjd som helst. Blir spinning på Tisdag igen, fick reda på idag att Tess kör sitt sista pass då för hon ska flytta till Örebro :( Får man se ve man ska köra spinning med då juh...Kommer blir tomt utan Tessan juh!

Nåja, nu är det bara ett problem kvar idag. Måste ju hitta på nått att käka. Får se vad älsklingen är sugen på, kanske kan gå till Kronis om vi kommer på nått bara för de e ju så himla nära som tur är.

Kanske hörs senare om jag inte somnar i soffan :)
Ha en underbar kväll..kramis

Korpen match

Har nyss kommit hem ifrån en korpen match nu och gud vilken bra match Bänkvärmarna spelade idag.
Mycket bra jobbat "gubbar"...matchen slutade 4-2 till Bänkvärmarna och de mötte serieledarna så de va mycket nöjda alla i laget och det ska dom vara.

Nu så vet ja inte riktigt vad vi ska hitta på. Jerry hoppade nyss in i duschen och sen ikväll klockan 22 så ska vi kolla på fotboll. Zlatan gör tydligen sin första match idag i Barcelona...Hoppas de går bra för honom men de gör de säkert.

Nej dags att kolla vidare litegrann..ha en underbar kväll...
Kramis

Glad

Blev så himla glad idag när det ringde en kille från eniro eller vad det var och han sa att jag tyckte jag hade en väldigt söt röst :) Inte fy skam att börja dagen med en sån komplimang..haha!


Jobba

Då är det dags för en ny arbetsdag. Ska jobba 10-18 idag med, sista heldagen denna veckan...ganska skönt faktiskt :) Efter jobbet idag så är Bosse redan här och fixar elen :) Hinner träffa honom en sväng i alla fall, men sen kl.19 så har Jerry Korpenmatch så då ska jag följa med och titta. Får fortsätta med elen nån annan dag, är ju inte jätte bråttom bara det blir gjort!

Nu är det bara 20 minuter kvar tills jag ska sätta mig på cykeln och trampa till jobbet. Känner mig inte jätte taggad idag, var ju inte så mycket att göra igår så dagen gick ganska långsamt. Får hoppas att det blir lite mer idag i alla fall...

Nej nu ska jag pussa lite på älsklingen också som har somnat i soffan :) Han har inte gått och lagt sig än efter jobbet så ska försöka få honom att gå in och lägga sig i sängen också. Är ju skönare att sova där.
Ha en underbar dag..kramis

Varsågoda

Så nu har vi pysslat färdigt...blev riktigt bra faktiskt, men hann inte med att göra födelsedags- och dopkortet men det hinner jag med nån annan dag :) Får ta de på torsdag eller fredag..Jag får be om ursäkt för kvalitén på bilderna, blev lite suddigt och tog jag med blixt så blev ju blixten i hela kortet..jaja...varsågoda i alla fall!


Lillebror på vänster sida & storebror på höger sida


Jag för några år sen :)


Familjen i Rhodos

 
Såhäääär kul har vi när vi ses...älskar dig mamma!

Pysseldags

Japp idag är det pysseldags igen. Väntar på att mamma ska komma hit med lite kort som vi ska piffa till litegrann :) Får se vad vi hittar på..jag ska passa på att fixa grattis- och dopkort också när jag ändå har pysselsakerna framme. Visar säkert resultat senare för dom som vill se...

Nej nu blir det att slå på teven och bara sitta i soffan en stund först. Har ju varit och handlat nu efter jobbet och det var lite bökigt att få med sig 3 påsar hem på cykeln, men det gick :) Nej nu får jag ge mig, har både en katt och laptopen i knät...nog för att jag har stort knä men inte riktigt så stort...

Lovely

Nu är jag ny duschad och fräsch :) Sitter framför teven och bara tar det lugnt! Nu kan man ju bara sitta och inte göra nånting med gott samvete...Körde ju Bodypump idag och det kändes riktigt gött, ska bara försöka få i det i mina rutiner att köra MINST ett bodypump pass i veckan. Man tappar ju så jäkla mycket annars...tyvärr!
Nu har jag en spn skön känsla i kroppen igen nör jag har fått träna lite och fått göra av med lite energi :) På torsdag så är det dags för spinning med älsklingen, hoppas det går lika bra som sist.

Nej nu blir det att fortsätta att inte göra nånting :)
Vi hörs imorn...kramis


Nu kör vi

Ska straxt iväg på Bodypump. Är ju första passet på flera veckor så jag får se hur det går. Jag är i alla fall sjukt taggad så det kan ju inte gå käpprätt åt *piiiiiip* hihi..
Passet börjar ju inte förrens kl.19.50 så jag hinner till och med varva ner lite innan jag ska iväg. Är ju inte ofta det händer när man slutar jobbet kl.18..Nej nu ska jag slänga i mig lite mat.

Skriver nog mer ikväll...kramis så länge

Ny vecka

Då är helgen snart slut igen. Känns nyss som den börja, men det är väl inte så konstigt när man jobbade lördagen oxå! Ska alldeles straxt gå och lägga mig...börjar bli lite trött!
I veckan så jobbar Jerry lång vecka så då kommer vi inte ses så mycket. Imorn jobbar jag till kl.18 och han börjar kl.18 *suck* sen på tisdag jobbar jag 14-18 då får vi ju typ sova ihop för han går ju inte upp förrens efter klockan 14. Men det är ju alltid nått i alla fall, man får vara glad för de lilla juh :)

Onsdag och torsdag är han i alla fall ledig så då blir de mys. Ska gå på spinning nån av dom dagarna också, ska bara kolla upp vilken dag det är. Sen nån av dagarna så kommer Bosse hit och ska fortsätta att hjälpa oss att koppla el :)
Helgen är typ fullbokad...i alla fall lördag, då har Jerry fått ledigt som tur är. Först ska vi på dop kl.12 och sen på kvällens ska vi på kalas hos Ann och Bosse för Emma fyller år! Annars tror jag nog det blir rätt lugnt.

Nej nu ska jag fortsätta att kolla vidare. Har ju börjat med lite förslag till Emma med en ny header till mig men jag vet ju inte riktigt hur man gör så de e bäst att hon får fixa åt mig, men lite lättare för henne nu när jag redan vet ungefär hur jag vill ha de!

Godnatt & sov så gott allihopa..
Vi hörs imorn...kramis

Harry Potter och halvblodsprinsen



Jösses va bra den var! Nu vill man ju bara att nästa film ska släppas. Var ju inte direkt som man hade trott den här filmen, men kul när man inte kan lista ut vad som ska hända. Bio-salongen vi var på får minus, var inga vidare stolar och man satt jätte trångt, menar inte att man ska kunna sitta och sträcka ut sig men lite mer utrymme tack. Då är våran bio här i stan bättre.
Är ju några bra filmer som kommer på bio nu. Första är det ju Beck den 26/8 och sen är det Stieg Larssons andra film "Flickan som lekte med elden" den 16/9. Dom måste man ju bara se!

Tack älsklingen för en underbar kväll...
Kunde ju inte ha börjat bättre heller eftersom vi fick se en skit bra fotbollsmatch. Arsenal vann ju mot Everton med 6-1...Bra jobbat!

Äntligen slutat

Japp nu har jag jobbat klart för denna veckan, har gått riktigt bra att jobba! Är ju första veckan jag jobbar efter semestern. Ska jobba heldag på måndag också för Kim skulle bort och sen ville Nettan vara ledig...
Just nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem från STCC så att vi kan fixa lite käk...är ju inget avancerat eftersom vi ska käka taco rester så behöver bara skära lite färska grönsaker men sen är de klart!

Blir ju som sagt fotboll sen. Arsenal spelar ju så måste hålla tummarna :) Kommer nog inte kunna se klart på hela matchen eftersom bion börjar kl.21 och vi vill ju vara där i tid också. Ska bli skönt att gå på bio och bara mysa med dig Jerry. Blir ju snart ett bio besök till också, måste ju gå på den nya Beck filmen..

Nej nu ska jag surfa vidare.
Kanske skriver ikväll efter bion, beror på hur pigg jag är :)
Kramis

Bio i Örebro

Japp imorn ska älsklingen och jag in till Örebro och gå på bio. Ska kolla på Harry Potter, måste ju se den när vi sett alla andra :) Men innan vi åker till Örebro så ska vi käka lite mat och kolla på Arsenal-Everton...Go Arsenal! Hoppas att det blir en bra match bara så de e nått att se!

Nej nu orkar jag inte skriva mer idag. Har kommit hem för typ 30 minuter sen så det är skönt att bara sitta i soffan. Har ju varit hemifrån i ca.14 timmar...På tok för lång tid :) Men det var riktigt trevligt ikväll så tack allihopa för idag.

Godnatt & sov så gott..kramis

Så skönt..

Har tänt en massa ljus i hela lägenheten och så sitter jag bara och myser i soffan. Har haft mysbyxor och linne på mig hela dagen och det känns bara så himla skönt. Har varit en toppen dag idag och bara fått vara ledig utan att ha en massa måsten.

Imorn är det fredag och dags att jobba igen. Jobbar till klockan sex och sen blir jag hämtad av mamma och pappa eller Micke och Angelica för då ska vi åka till Vildmarkskrogen som ligger i Hällefors. Blir mysigt. Ska dit med Johny och Pia och sen skulle Nicke,Erika och Alvin med så de blir skoj!

Nej nu ska jag käka lite ny poppade popcorn och bara fortsätta med min myskväll...
Ha en underbar kväll..det ska jag ha!
Kramisar

Ledig

Japp idag är min lediga dag..Skönt! Har inte gjort nånting hittills. Jerry ska iväg och handla nu och sen ska vi fixa lite käk innan han ska åka till jobbet..Blir tacos..haha! Nån som är sugen? :)
Vad ska ni hitta på ikväll då?
Själv vet jag inte vad jag ska göra...om jag bara vill vara hemma eller om jag vill hitta på nått! Kan inte riktigt bestämma mig hur jag ska göra. Längtar till helgen också för på lördag ska Jerry och jag åka in till Örebro och gå på bio..myyys! Men innan det ska vi jobba och sen ska vi kolla på Arsenal men sen drar vi :)
På fredag så ska vi nog till gymmet. Är ju inte så kul att åka dit kl.18 för är säkert en massa folk där då, men vad ska man göra. Vil ju komma igång med styrketräningen också :)

Nej nu ska jag börja med maten så vi hinner att äta. Vi hörs säkert senare..
Kramis

Snart så..

Ska jag gå och lägga mig, men först ska jag plocka in tvätt och sen fixa disken. Men sen kan jag gå och lägga mig. Känner mig inte direkt trött heller...stackars lillebror som får vara kvar här hos mig..haha!
Vill ju ha sällskap ett tag till i alla fall...Tack för sällskapet :)

Godnatt & sov så gott...
Kramar


Färdig

Nu är jag äntligen klar med Rhodos albumet och jag lyckades få plats med allt i ett album :)
Tänkte ge ett litet smakprov så får ni säga vad ni tycker...







Sådär ja...det får ni nöja er med :)


Dags igen..

Nu åker pyssel sakerna fram igen :) Ska fortsätta i Rhodos albumet och sen ska jag nog försöka fixa ett dopkort också. Kanske blir ett grattis kort också. Är ledig imorn så då kan jag ju pyssla så länge jag orkar och har ideér.
Kanske visar lite resultat senare...stilla eran nyfikenhet litegrann ;)


Jahapp..

Sitter och kollar på So you think you can dance. Jerry har somnat i soffan och jag skulle nog oxå kunna somna i soffan om jag bara la mig ner, men det tänker jag inte göra. Ska lägga mig i tid idag...schhh..jag vet vad ni tänker. Jag LOVAR att jag ska lägga mig innan klockan tolv idag. Har sagt till Jerry att han ska tvinga mig ifall jag inte redan gått och lagt mig då :) Funderar på vad jag ska hitta på att skriva...nått ni vill veta? :)

Nej jag lägger nog ner för idag :) Lovar att skriva mer imorn, då kanske jag har nått att skriva om. Får se om det händer nått kul imorn eller nått!
Godnatt & sov så gott allihopa..Kramis

Såååå fina..



Inte världens bästa kvalité men måste ju bara visa er...
Min storebror och hans underbara lilla familj!
Älskar er...glöm aldrig det!

Jag lever...

JAAAA! Jag gjorde det..körde stenhårt idag på spinningen och jag orkade hela passet.
Så himla skönt att vara igång igen så ni anar inte, har kännt mig lite depp nu ett tag...Handlar om utseendet och min kropp, känns lite orättvist att andra kan äta precis vad som helst och inte behöva träna och ändå så går de aldrig upp i vikt. Inget taskigt menat men är väl bara avundsjuk :)

Jaja, skitsamma! Nu känner jag mig några kilo lättare och jag känner mig redan taggad för nästa pass.
Vet inte vad jag ska skriva..känner mig bara så himla glad och sprallig :) En underbar känsla!
Tack älskling också för att du var med och körde järnet med mig..Du är BÄST!

Nej nu blir det duschen och sen är det dags för mys med älsklingen.
Ska käka falukorvssmörgås, persikokräm och dricka lite obóy...De ni! ;)

Trampa på..

..ett å två :)
Nu är det dags att dra till spinningsalen och trampa skiten ur sig...GÖTT!
Ska blir riktigt skönt..hoppas bara att man inte har tappat alltför mycket.
Ni märker senare ikväll om jag har överlevt eller inte..

Nyduschad

Gud va skönt..har nyss kommit ur duschen.
Tänkte att det är bättre att göra de nu ikväll så kan jag ligga och dra mig imorn bitti. Är ju mer nattmänniska och jag älskar verkligen att ligga och dra mig så länge som möjligt på mornarna :)
Blir väl inte alltför långvarig här just nu...känner mig faktiskt lite trött..YES!
Då kanske man kan få sova lite inatt...blir nog fler timmar än va de blev igår i alla fall...

Nej nu blir det att kolla SEB och se hur man ligger till :)
Godnatt & sov så gott allihopa...kramis

Första dagen avklarad

Ja nu har man jobbat första dagen och det har gått riktigt bra.Har kunnat det som kunderna undrat över för det mesta men annars har jag ju bara frågat kollegorna :)
Efter jobbet så cyklade jag bort till Ekeby och kollade när älsklingen spelade korpenmatch. Det ösregnade när jag cyklade dit och när jag cyklade hem så blev jag nerskvätt av en bil...faan att jag inte hann ta registreringsnumret. Kan ju köra lite försiktigt när man ser att det kommer en cyklist och man vet att det regnat en del!
Aja skit samma, orkar inte bry mig...Matchen gick inge vidare heller. Dom förlorade med 5-0..suck!
Hoppas att nästa match går bättre i alla fall! Måste bara ta reda på när den är :)

Fick en glad överaskning idag också. Jag får vara ledig på torsdag så jag slipper jobba 6 dagar..sköönt!
Blir lite mycket att köra så första veckan, men sen ställde jag upp och jobbar heldag på måndag igen för chefen skulle bort på nått! Bra med några extra timmar..

Nu håller jag på att fixa lite käk. Det blir laxfilé medtyp pommes, är inte det för det är några platta pommes som ser ut som chips nästan. Kommer aldrig ihåg va dom heter...tyvärr..till det ska jag göra en kall creme fraiche sås.

Nej nu blir det på med torra kläder. Får se om jag skriver mer ikväll..
Annars så får ni ha de så bra kramar

Nu är det slut..

..på semestern för det här året..
Menar verkligen det för nu är det dags att ta tag i träningen så på tisdag är det dags att köra spinning.
Första gången på grymt länge men jag är super taggad. Är älsklingen och jag som ska iväg så då får vi peppa varandra.
Ser verkligen fram emot att börja köra hårt igen, både på gymmet och i spinning/aerobichallen.
Spinning..Bodypump..Gym is the shit!

Vi ses på Träningslagret i veckan...ÄNTLIGEN!




Bäst att passa på..

..ska åka och bada nuh! Först ska jag skjutsa Jerry till jobbet och sen ska ja hämta upp lillebror, sen sticker vi till stugan och badar! Bäst att passa på att njut av de underbara vädret för snart kanske det är kört..Håller mina tummar för att det ska bli en lååång sommar och att det blir en varm augusti & september.

Ändå längtar jag lite till hösten så man kan tända en massa ljus och sånt utan att de blir så varmt :)
Nej dags att åka...Vi hörs senare kanske...Kramis

Bilder från gårdagen

  









Haha...familjen Tajkon! :)
Men f**n så kul vi har det...

Hemma

Nu har jag nyss kommit hem från Micke, Angelica och Melker. Blev en lång titt idag...
Å gud va gott det var med grillat...mumsfilibabba!
Tog lite bilder men de får jag lägga in imorn för nu blir jag inte så långvarig, ska vara uppe med katterna en stund men sen blir det sängen. Hoppas att man får sova bättre inatt!

Tack för en underbar kväll allihopa...det var mysigt!
Älskar er...kramisar

Lördag

Nu har jag äntligen sovit några timmar..riktigt skönt!
Har duschat också och nu ska jag käka lite frukost, blir yoghurt med crunchies..mmm smaskens!
Efter att vi käkat lite så ska vi ev. åka till Kristinehamn till Jerrys farbror för Ann och Bosse är där, inte helt säkert än får se om de är kvar först :)
Sen ikväll blir det ju grilla hos storebror..äntligen!
Gud va jag har varit sugen på grillat länge nuh...ska bli så jäkla gott så ni anar inte...hihi!
Ett STORT plus är ju att man får träffa världens goaste Melker idag igen...inge fel inte! :) Lovar att ta med digitalkameran idag för nu har jag laddat batterierna...

Vad ska ni göra idag?

Nej nu måste jag fortsätta göra mig i ordning...
Vi hörs nog senare...Kramisar

Suck

Kan verkligen inte sova, Jerry kom hem för en stund sen så vi låg och prata lite sen somnade Jerry. Inge konstigt med det, men jag kan verkligen inte sova!
Har sovit jätte dåligt inatt och jag vet inte varför. Har i alla fall gått ut i vardagsrummet nu och kollar internet lite och sen ska jag lägga mig i soffan framför teven så får jag se om jag kan sova då...vore skönt att sova en liten stund i alla fall. Tror jag sovit 1 timme inatt ungefär...har vaknat stup i kvarten och sen legat vaken ett bra tag!

Ikväll så ska jag i alla fall hem till Micke, Angelica & Melker och grilla. Bäst att passa på nu sista helgen på semestern :)
Ska nog ta med digitalkameran och ta lite bilder så ni får se det lilla underverket igen. Han bara växer och växer för varje gång man ser honom :)
Nej nu ska jag försöka sova..vi hörs senare..kramis

Varning..varning!

En ridande polis stoppade en pojke på cykel:
- Har du fått din cykel av tomten?
- Ja det har jag..
- Då kan du väl hälsa tomten att du måste ha lyse på cykeln för nu kommer du få böter.

Medans polisen skriver frågar pojken tjurigt:
-Har du fått din häst av tomten?

Polisen skrattar till och svarar ja på den frågan.
-Då kan du hälsa tomten att kuken ska hänga under hästen och inte sitta ovanpå!


Hahaha!!!

Fredag

Jaha då var det fredag igen då...
Se vad man ska hitta på idag, blir nog lugnt på dagen i alla fall eftersom Jerry ska iväg och jobba kl.18.
Ska nog följa med hem till Micke, Angelica och Melker...får se vad vi ska hitta på!
Vad ska ni göra idag då?

På måndag börjar man jobba igen. Det känns väl sådär..specellt med tanke på att jag ändå kommer bli uppsagd :( usch vill inte riktigt tänka på det men men...Ska ringa till veckan och kolla lite jobb!

Nej nu ska jag gå och käka frukost...haha, vet att klockan är mycket men det blir lätt att jag också ligger och drar mig när älsklingen gör det juh, men han har ju en anledning till att sova länge det har ju inte jag direkt. Men bäst att passa på för nu är ju som sagt snart semestern slut!

Ha en underbar dag...
kramis

Skalis smaskar majs


Sola & bada

Det är vad jag ska göra idag på förmiddan, blir mamma och jag i alla fall sen får vi väl se. Jerry följer inte med i alla fall eftersom han fortfarande känner sig dålig!
Bäst att njuta av dom sista semesterdagarna,speciellt nu när det är så fint! Synd bara att Jerry inte kan följa med men det blir ju säkert fler gånger...hoppas jag i alla fall!

Nästa vecka så blir det fullt upp...
Jobbar 10-18 måndag-fredag och sen jobbar jag även lördagen...bäst att köra hårt från start :)

Nej nu ska jag hoppa i bikinin och sen käka lite frukost...
Sen bär det av till mamma och pappa såfår jag se vilka som är sugna på att sola och bada..
Vi hörs senare..kramis

Lugnt..lugnare..lugnast

Ja det har det varit idag. Det enda jag gjort idag var att jag var till Willys och handlade och sen att jag var till Apoteket åt Jerry. Annars har jag bara varit hemma med älsklingen...
Har varit en underbar dag...Finns ju inget bättre än att bara vara med dom man älskar!
Är så himla tacksam att jag har en sån underbar pojkvän som Jerry...finns ingen som han!
Tack Jerry för att du är du...Jag älskar dig & jag kommer alltid att älska dig...hoppas att du vet om det och att jag visar och berättar det för dig tillräckligt ofta!

Nej nu ska jag fortsätta titta på Sex and the city med älsklingen i knät...
Godnatt & sov så gott allihopa..kramis

Ville bara säga...


Softischhh

Kom hem från mamma och pappa för en liten stund sen. Förstår inte varför jag är så himla trött, har ju inte direkt sovit dåligt inatt men ändå känner jag mig bara så himla trött. Blev inte bättre av mammas och min lilla cykeltur. Var nära på att jag somnade i deras soffa juh!
Kanske håller på att bli sjuk eller nått, skulle ju inte förvåna mig eftersom Jerry känner sig riktigt dålig!
Han är iväg och jobbar nu men han skulle se om han orkade hela natten...hoppas att han känner efter ordentligt bara för det blir ju inge bättre att jobba natt när man är sjuk. Som tur är så är han ledig imorn så då har jag loat att jag ska ta hand om honom...laga lite god mat och bara pyssla om honom :)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på So you think you can dance...efter det så blir det nog några sex and the city avsnitt :)
Godnatt & sov så gott everyhopa..Kramis

Cykeltur

Ikväll ska mamma och jag ta en lite cykeltur. Ska till östra kyrkogården till mormors och morfars grav, var ett tag sen vi var där nu så det är nog på tiden. Ska bli skönt att komma ut och cykla lite, bäst att passa på av den sista semester veckan nu också för nästa vecka så jobbar jag för fullt.
Ska jobba måndag-lördag 10-18 förutom lördag då det är öppet 10-15, vet inte varför det blev 6 dagar att jobba eftersom vi brukar vara ledig en vardag i vanliga fall. Får se om det går att ordna på nått vis men annars är det väl inga fel att jobba lite mer..bäst att passa på nu medans man har jobb. I oktober så är det ju troligtvis slut med det :(
Tänkte att jag ska ringa till Björkborn också och kolla om de behöver mer personal, vill inte söka något annat butiksjobb i alla fall för nu vill jag komma bort från att jobba helg. Ska bli skönt att man hinner med att gå på stan och träna lite andra tider när man slutar kanske runt 16...Hoppas bara att man får nått annat jobb för vill verkligen inte gå hemma bara...

Har ni några tips/förslag på jobb?

Lovely


Världens underbaraste lilla Melker...

Fyndat

Ja det gjorde jag på Coop. Hittade 2 par skor där och ni kan inte gissa vad de kostade styck!
62,50 :- så det var ju som hittat. Fick bli ett par sandaler utan klack som man kan ha när som helst och sen ett par med klack...de var riktigt snygga.
Får man se när man ska använda dom bara...hoppas att sommaren blir lång så man kan ha dom mycket!

Nej nu ska jag gå och lägga mig.
Ska hämta Jerry på jobbet om ca.4½ timme så bäst jag lägger mig nu så jag får sova en stund :)
Natti natti & sov så gott allihopa..Kram


Mys med Melker

Nu har jag fått mysa lite med Melker :)
Stackarn hade lite magknip när jag tog honom, men sån tur var så gick det över till slut och då somnade han i mitt knä... Finns det något mysigare än att ha en liten bebis i famnen som somnar hos en?!
Pussade på honom hela tiden så nu klarar jag mig kanske en vecka, men man ska aldrig säga aldrig :)
Bäst att passa på att träffa honom så mycket som möjligt ju för han blir ju inte mindre direkt!

Kram på er Micke, Angelica & Melker...Var mysigt ikväll!

Måndag

Då är det måndag igen. Får se vad man ska hitta på idag då, ska nog ringa Micke och höra om de ska vara hemma för är ju lite Melker sjuk nu :) Var ett tag sen som jag såg honom ju så det är väl inte så konstigt!

Tog i alla fall sovmorgon idag, gick nyss upp!
Så har bara ätit frukost och sen hamnade jag med den bärbara i knät :) Älskar våran nya dator, blir lite lyx att kunna sätta sig var man vill juh. Ikväll så ska Jerry ha med den till jobbet för han skulle tydligen inte rondera inatt utan sitta i porten. Kan väl i å för sig vara kul med lite omväxling!

Hmmm...ska man orka börja göra sig i ordning kanske eller ska man bara ta det lugnt i soffan nån timme till.
Haha...tror nog jag gör det sist nämnda..
Skriver mer senare...Kramis

Enjoy...

Dag 1:

  
  


Dag 2:

   
  


Dag 3:

  
   
  
   
 


Dag 4:

   
  
   
  



  
   
  

 
Tack allihopa som var med under dessa 4 dagar...
Vad skulle vi gjort utan er?!




Underbara söndag

Gud vilken skön söndag det har varit idag. Jag gick upp vid 13-tiden och då så hade Emma städat undan efter gårdagens fest...man tackar :) Fick bli lite frukost då men jag var inte så hungrig som jag trodde. Har ju inte mått dåligt nått dom här 4 dagarna, men det är nu man känner hur trött man är, men det är väl inte så konstigt med tanke på att vi haft fest hemma varje kväll.Nåja, visar i ett senare inlägg lite bilder från PIP-helgen...

Vad har jag gjort mer idag då?
Har kollat på några Sex and the city avsnitt och sen blev det duschen så att jag skulle piggna till litegrann i alla fall. Sen kom Ann & Bosse hit så då blev det lite fika, de hämtade ju Emma så då passade Jerry och jag på att följa med till dom och käka lite tacos....Mmmm..Underbart!
Har även kollat på lite gamla filmer från när Jerry var yngre...typ en "tuff" 16-åring...haha!
Sen åkte även studentfilmen fram, det är ju helt sjukt! Är 5 år sen som vi tog studenten...vart har tiden tagit vägen?!

Nu så sitter jag i våran sköna soffa och bara tar det lugnt. Är väl läggdags om en liten stund. Tur att man har 1 vecka kvar av semestern också, tyvärr så börjar ju Jerry jobba imorn men det är ju inte förrens på kvällen så vi får i alla fall mysa några timmar :)

Dag 4..

..av dag 4..
Nu är det bara att köra igen...Men först måste jag till systemet och fylla på lagret :)
Idag ska jag kolla på Durango Riot & Backyard Babies...

Uppdaterar mer ikväll.
Nu blir det att sminka sig och fixa frillan så man kan visa sig ute...hihi!

Ha en underbar dag & njut av det underbara vädret!
Kramis


Nu är det natti natti..

Jag är vaken än, men det är knappt. Jag ska alldeles straxt hoppa ner i sängen så jag orkar upp imorn, ska ju till PIP kl.15 imorn för då spelar Durango Riot!

Godnatt & sov så gott allihopa...
Avslutar med en bild från Timbuktu spelningen :)


RSS 2.0