Första doppet

Jajamensan, nu har t.o.m Marlén badat och gud va skönt det var!
Har varit iväg till Lunedet med Jerry, mamma, Micke och Angelica och det var hur skönt som helst. Var ju lite skugga idag också så det var alldeles lagom att ligga och sola. Får hoppas att det håller i sig bara så man hinner med att åka dit fler gånger :)
Nu sitter jag i alla fall hemma och känner mig lite rastlös. Jag vet inte vad jag ska hitta på. Jerry han jobbar ju så är ensam hemma idag igen :(
Längtar till imorn för då är båda två lediga så då ska vi åka in till Örebro och shoppa. Bara älsklingen och jag..det ska bli kul. Blir ju inte så ofta som man åker iväg bara ensamma.

Nej nu ska jag försöka att få nått i magen. Det får nog bli taco rester för jag orkar inte gå till affären idag igen. Har nog varit där varenda dag den här veckan känns det som. Både bra och dåligt att bo så nära Kronhallen :)
Ha de underbart så länge..kramis

Lördag

Har varit på 2 årskalas hos Leona. Hon fick en hel del med paket, men hon tyckte inte det var så intressant att öppna paket. Kan tänka mig att hon lekta med dom på kvällen sen i lugn och ro :)
Bjöds på kakor och tårta så det var himla gott...
Efter kalaset så åkte vi till akuten och hälsade på mamma. Pappa och hon hade fått åka iväg för att hon hade som kramper i magen och så ont så hon knappt kunde andas. De tror att det är njursten men hon ska iväg om 2 veckr och göra en njurröntgen så får se vad det visar. Hon verkade i alla fall helt OK när vi var där, men skönt att hon åkte iväg i alla fall så hon fick reda på vad det var, speciellt eftersom hon kännt sig dålig länge så det kan ju säkert ha med det här att göra. Var bara där en snabbtitt eftersom Jerry började jobba klockan 18.
När Jerry åkte till jobbet så åkte jag hem till Micke och Angelica och grillade, hade ingen lust att sitta ensam hemma och man tackar ju aldrig nej till grillat :)
Satt ute till klockan 22 och sen gick vi in och satt oss för då kom knotten och myggen fram..typiskt!

Angående mig och mina "knölar" så går det sådär. Har fått 2 till nu så sammanlagt har jag tre stycken men det är fortfarande den vid örat som ömmar mest. Har ringt till Baggängens vårdcentral också men de tyckte inte det avr så akut så jag behövde komma dit på helgjour utan de tyckte jag skulle vända mig till min vårdcentral till veckan.
Så så får det bli...hoppas det inte kommer fler knölar bara...


Vaken än..

Ja, jag är fortfarande vaken! Har suttit framför teven tills nu.
Har nyss fått ringa till akuten och fick ett nummer till en sjuksköterska, jag har svullnat upp på ena kinden och sen har jag en liten knöl framför öret. Precis framför örsnibben, blev lite orolig eftersom jag är ensam hemma också så ville veta om jag skulle åka till akuten eller inte men de tyckte inte det var någon fara. Jag skulle hålla koll på det så det inte blev rött och så att jag inte har feber!

Nu blir det sängen i alla fall. Hoppas att jag kan sova några timmar, är ju trött nu i alla fall men det brukar ju gå över bara man lägger sig i sängen.
Godnatt & sov så gott allihopa...Kramisar

Fredag

Gud va skönt att det äntligen är fredag så man får vara lite ledig och njuta av det underbara vädret.
Jag jobbade ju till klockan 14 idag men det gick fort, pysslade med lite nya kläder som hade kommit in och ändrade om lite på bordet för där har det legat samma kläder ett bra tag nu :(
Blev i alla fall jätte bra tycker jag :)

Innan jag åkte hem från jobbet så hoppade jag in på Amaryllis och köpte en blombukett till min underbara pojkvän. Tyckte han var värd det och alltid kul att ge bort när det inte är nått speciellt.

Sen åt Jerry och jag tacos som var kvar sen igår och sen så köpte vi med jordgubbar till Ann och Bosse och så passade vi på att ligga i solen en stund, men det blev inte så länge eftersm Jerry började jobba klockan 18 också.
Nu så har jag kollat på Sverige - England och gud vilken match, tycker Sverige skulle ha vunnit för de gjorde en jätte bra andra halvlek. I alla fall de sista 30 minutrarna, synd bara att de inte lyckades avgöra så det hade sluppit att bli straffar.
Nåja, de har i alla fall gjort sitt bästa och de har varit skit bra. Hoppas att landslaget kan ta efter lite också och vinna lite matcher och få igång spelet.

Nej nu får det vara färdiganalyserat för nu ska jag hoppa in i duschen.
Är så jäkla varmt fortfarande, får be Bosse komma hit snart så vi får upp takfläktarna. De hjälper ju litegrann i alla fall.
Ha en fortsatt bra fredag kväll..själv är jag lite rastlös så vet inte vad jag ska hitta på när jag kommer ur duschen.

What?!

Michael Jackson är död...Känns helt overkligt!

(bilden är tagen från www.aftonbladet.se)


Torsdag

Jahapp...då var torsdagen avklarad...
Idag har jag jobbat klockan 14-18, men innan jag började idag så kom pappa och lillebror hit på besök så vi käkade jordgubbar med grädde och mjölk. Jerry stack iväg och handlade :)
På jobbet gick det bra, ingen höjdare att stå i butik och jobba nu men men. Jag ska vara tacksam och glad att jag har ett jobb att gå till, dessutom är det bara 3 veckor kvar till semester så nu får jag allt stå ut.
Är ju ledig i helgen lördag, söndag och måndag nu så då ska jag passa på att njuta av det fina vädret. Vill ju hinna få lite färg i år.

Jaja, annars idag så har Jerry och jag varit till Aggerudsspåret. Han sprang 2 varv medans jag gick ett varv!
Höll riktigt bra tempo idag med så det kändes bra.
Nu ikväll så har vi käkat tacos och bara tagit det lugnt!

Nej nu blir det hopp i säng..ska ju upp imorn också och jobba, men är ju bara 10-14 imorn så det blir nog inga problem.
Natti natti och sov så gott allihopa!

Pust..stön


Fy fan va jobbigt det var på spinningen, var så varmt som jag trodde i spinningsalen.
Det blir ju så himla kvaft så man orkar ju inte lika mycket..känns på en gång!
Men nu har jag i alla fall varit duktig och varit iväg och kört stenhårt!
Nu kan jag bara njuta av resten av kvällen...nu blir det tunnbröd och o´boy på balkongen.
Någon som vill göra mig sällskap?
Jerry jobbar ju natt ikväll så blir lite ensamt, men  det går det med.
Har ju mina underbara små kissar som håller mig sällskap!

Vad hände?

Gud vilken sommarvärme det blev idag då. Blev ju svett bara av att cykla hem från jobbet. Vill inte veta hur varmt det kommer att vara i spinningsalen idag...jaja, det får gå. Är ju skönt när det är över och man får cykla hem och ta en kalldusch :) Ska alldeles strax ta cykeln och tramp iväg till träningen. Får se vad jag ska ta för väg, är första gången som jag cyklar härifrån till träningen. Men det går nog bra...får komma ihåg att jag ska cykla till Gustavsgatan efter träningen också så jag inte cyklar till Faktorivägen och ringer på..då skulle de nog bli förvånade!

Nej nu börjar det bli dags att åka.
Ha en underbar kväll och njut av det underbara vädret. Nu har jag börjat räkna ner till min semester också, jag ska jobba 4 veckor med den här veckan så det är ett tag kvar men tiden bara flyger iväg så det går nog fort!

Bjuder på lite dans


Kortet...

Måste juh visa kortet som jag gjorde också när Angelica och jag pysslade :)




Softa..

Gud va skönt..satt på balkongen och käkade jordgubbar med mjölk och grädde förut. Det smakade hur bra som helst! Nu så har Emma precis åkt hem, hon var här och brände ut lite musik till Peace & love festivalen.

Nu ska jag nog till kronis en snabbis och panta lite flaskor, men sen blir det inte mycket mer idag.
Bara softa i soffan tror jag och ta det lugnt. Jobbar ju heldag imorn också så känns som jag bara vill göra så lite som möjligt. Höll ju igång en del igår också :)
Banken ick bra idag också föresten, nu har vi koll på allt och ordnat så vi bara ha ett lån..skönt att betala av bilen för det är ju så hög ränta på den!

Nej nu blir det byta om och sen iväg :)

Midsommarafton i bilder

   
   
  
  
  
  

Tack allihopa för en underbar midsommar!
Speciellt tack till Frida och Tommy som gjorde att vi hade någonstans att vara...Ni är underbara!


Söndag

Idag känns det som man har flängt runt överallt. Vi gick upp vid 12-tiden och då käkade vi frukost och sen stack vi till Aggerudsspåret och sprang. Jag sprang också litegrann idag och det kändes skit bra, regnade juh för fullt när vi stack iväg men det var bara skönt för det blir ju sån frisk luft då. Efter det åkte vi till Ann och Bosse för att byta klösbräda, ville ha en lite mindre på balkongen och den Ann och Bosse har är mindre så så fick det bli. Plockade även med oss Emma hem då :) Skickade mess till Frida då och frågade om de skulle vara hemma för Emma ville se de små kaninbebisarna och det skulle de vara så Jerry och jag hoppade in i duschen och gjorde oss i ordning sen var det bara att hoppa in i bilen och åka till Lämås :) Har tagit bilder också som jag ska bjuda på. Där fick vi fika och sen åkte vi lite fyrhjuling och så kollade vi på alla de söta djuren...Finns en hel del fina djur hos Tommy och Frida :) Får, kaniner, ankor och så kissarna...Efter det så åkte vi till affärn och handlade och sen kom Rosen och hans tjej hit en snabbis och lämnade en "ölvagn" och kollade lägenheten. Sen kom mamma och pappa hit en sväng också, men blev bara en snabbtitt och fika..igen..för sen åkte Jerry och jag hem till Ann och Bosse och pratade ekonomi med våran personliga "bankkvinna", (Ann), så nu vet vi vad vi ska betala av och hur vi ligger till ekonomiskt och det ser skit bra ut. Ska juh till banken halv tre imorn så nu känns allt bra...

Nej nu får det bli lite bilder, blir ju ett skitlångt inlägg det här, men såhär mycket har vi hunnit med idag...
Man kan ju inte säga att vi legat på latsidan idag inte...

  
  
   
  
  
   

Balkongmys







Jag verkligen älskar våran fina balkong!
Igår passade älsklingen och jag på att ha lite mys på balkongen så filten och boken åkte fram :)

Midsommarafton

Vill börja med och tacka alla som var med och gjorde så det blev en lyckad midsommarafton..
Det var verkligen hur kul som helst..haha! Vi drack och åt och bara hade allmänt trevligt.
Har tagit lite bilder men inte lagt in dom än och så ska jag få några från Angeline också så då får ni se hur vi hade det :) Var ju tyvärr lite dålig på att ta bilder med våran kamera men men...kul var det i alla fall!

Hur hade ni det?


Ville bara önska en..



bara för att..

..ville bara lägga upp en hyffsat ny bild på mig också. Bara för att lätta upp lite här på bloggen. Blev ju en hel del text juh men så är det när man inte kunnat skriva av sig :)


Pyssel

Nu har Angelica och Micke nyss åkt hem. Vi började pyssla klockan 19.30 och har hållit på till 23-tiden...
Är helt stel i kroppen nu men resultatet blev riktigt bra...Får visa resultatet någon dag när Jerry hjälpt mig att koppla in mobilsladden till datorn så jag kan föra över bilderna!
Tack Angelica för sällskapet. Får pyssla mer gånger, men får börja tidigare då.
Tar ju tid också innan man vet hur man vill ha det!

Äntligen..

Nu har Jerry fixat internet här hemma så nu kan jag blogga av mig litegrann. Bara för det så vet man intevad man ska skriva men ska skriva litegrann i alla fall!

Bor ju numera på Gustavsgatan 9 A och trivs så jäkla bra. Har fortfarande inte tagit några bilder, men lovar att det kommer att komma! Måste bara ladda batterierna i digitalkameran..Måste bara fundera ut vart vi la digitalkameran. Har ju några kartonger kvar som inte har packats ur så måste leta lite nu ikväll. Vill juha med den imorn också till Frida och Tommy. Det är ju redan midsommarafton imorn och det ska firas ute i Lämås hos Frida och Tommy. Vi blir nog ett gäng på c.20 pers så det kommer att bli himla trevligt. Jerry har fixat systemet åt mig idag också så jag har nått att dricka :)
Jag måste bege mig till stan imorn och leta efter jordgubbar för när jag skulle handla idag så var de slut..typiskt!
Angelica och jag som ska fixa jordgubbstårta imorn, men det ordnar vi nog.
Nog om midsommar för nu!

Har ju jobbat en hel del den senaste tiden också. Det känns bra men vissa dagar är det sååå himla segt, man vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Ska bli skönt att vara ledig i 3 dagar nu..sen jobbar jag bara 10-14 på måndag så det blir skönt. Ska även till Banken efter det och prata om lånet och allmänt om ekonomin.
När vi ändå pratar ekonomi så har vi ju haft bilen inlämnad en gång till..Men den här gången gick det bara på 4.000 kr så det var ju som hittat...NOT!
Men nu får vi väl hoppas att bilen är hel ett tag...har ju lagt ut ca.25.000 kr på den på bara några månader och det känns helt sjukt! Jaja, man får väl vara glad så länge det är en bil det krånglar med och inte att det hänt något med mina nära och kära...

Nu går jag ju och väntar på att bli faster också. Barnet är helt fixerat nu så nu kan det komma precis när som helst. Är lite roligt för jag har hela tiden sagt att jag tror det kommer att hända nått på midsommarafton..(imorn)..så blir kul att se om man har rätt...Är verkligen babyboom nu tycker jag..
Båda mina brudar ska ju ha bebisar...Den första kommer i september och den andra i december. Kommer att bli fullt ös men det är bara mysigt!
Får man förhoppningsvis vara lite barnvakt och så ju...aldrig fel!
Var och höll i en underbar liten bebis i måndags...hur söööt som helst! Är min 3männing som har blivit pappa till en liten Alvin. Jag förstår inte att de är så små och att storebror sa få en liten knodd när som helst. Jag ska försöka att bli VÄRLDENS bästa faster..önska mig lycka till!

Annars i veckan så har jag även kört spinning. Har ju inte varit iväg på en månad säkert så det var hur skönt som helst. Vill ni ha en utmaning så ska ni köra med Jocke..fy fa man var verkligen helt slut!
Alla pass är ju jobbiga men det här var nog bland det jobbigaste passet som jag har varit med på, men sen blir det ju vad man gör det till och jag antar att jag körde järnet eftersom det var så himla längesen.

Nej jag får nog avrunda nu...är det någon som orkade med hela inlägget. Blev kanske lite rörigt men nu har jag ju fått skriva av mig en hel del..Blir tyvärr inte så mycket bilder, men jag hoppas att det är OK ändå.

Ha en underbar midsommar...Nu håller vi figrar och tår för att det blir hyffsat väder...Kramis

Sorry..

Har fortfarande inte fått igång internet. Blir Jerry som får koppla ihop det där jför jag har ingen aning om vad som ska var vart...Hoppas att han får tid över till det snart bara för blir tokig att inte kunna blogga :)
Hoppas att ni väntar :) Kommer att bli mycket uppdaterande sen..

Nu blir det att jobba i det underbara vädret. Sen ska jag cykla och handla innan jag cyklar hemåt...
Måste handla lite till midsommar...

Inget internet

Har fortfarande inte fått ordning på internet hemma än.
Vi hoppas kunna fixa det imorn och då lovar jag att skriva mer och visa bilder från våran fiiiiina lägenhet :)

Nu blir det hem och göra tacos och mysa. Är evigheter sen som Jerry och jag var hemma och bara hade en myskväll.
Har verkligen varit fullt upp hela tiden nu i ca. 2 veckor...

Snart...

Snart kan jag börja blogga ordentligt igen, måste bara få ordning på internet hemma först :)
Kan i alla fall säga att vi trivs hur bra som helst på Gustavsgatan...

Jahapp

Har nyss kommit hem från nya lägenheten...Jag vet..skulle ju inte dit idag, men var tvungen att hämta hem lite flyttkartonger så jag har nått att packa i. När jag ändå var där så plockade jag i ordning i mina garderober och sen fixade jag i ordning en egen pysselgarderob...Fick bli mina pysselsaker och ljus i ett skåp och det blev bra. Får se vad Jerry säger imorn men tror nog han tycker det ser bra ut!

Nu ska jag packa lite till, orkar nog inte så mycket mer idag men måste hinna med litegrann i alla fall.
Ska hoppa in i duschen också...måste fräscha till mig lite för nu känner jag mig bara allmänt slaffsig...Haha!

Nej bäst att sätta fart så inte klockan smiter ifrån mig :)
Natti natti & sov så gott allihopa..Kramis

Love it...

Gud vad fin våran nya lägenhet är. Kommer att trivas så himla bra där borta :)
Kommer ju ta ett tag innan man får det precis som man vill, men det är ju kul det också. Man kan ju inte göra allt på en gång. Är ju badrummet som vi måste få lite mer ordning på bara men det kommer bli såååå fint när vi har fått sätta våran egna touch på lägenheten :)
Köket är ju där vi fått mest ordning och jag verkligen ÄLSKAR vårat nya kök. Det går i svart/vitt så det är riktigt snyggt!

Ska ju inte till nya lägenheten nått idag, är massa som måste göras här idag. Håller på att tvätta nu och sen ska jag packa ner allt som är kvar i kartonger. Är ju inte jätte mycket men det är ändå en hel del...

Nej nu ska jag få nått i magen...
Lovar att jag visar er bilder så fort vi har fått mer ordning hemma :)
Ha en underbar dag..kramar

Nu är det dags

Fick nycklarna till lägenheten redan igår så nu är det fullt upp. Kommer nog inte att blogga så mycket denna veckan..Ber om ursäkt redan nu för det! Dags att cykla hem till Gustavsgatan :)

Ha en underbar dag!
Kramis


Lördag

Sitter hemma hos storebror och Angelica fortfarande, nu är det NHL-turnering som gäller men Angelica sover i fåtöljen och jag sitter framför datorn en sväng :)
Håller på att planera hur man ska ha det i nya lägenheten. Ska bli kul att inreda igen nu och börja om från början. Har någorlunda koll på hur vi vill ha det men det kommer ju inte bli så på en gång eftersom vi ska köpa en del nya saker och det har vi inte råd med på en gång så vi tar lite efter hand.
Men det är kul det så att man inte fixar allt på en gång!

Vi har ju packat en del idag också. Är ju fortfarande en del kvar. Det mesta är ju i köket, alla skåpen med tallrikar och såna saker men det går väl ganska fort när man väl sätter igång!
Har ju planerat att köra möbler på onsdag och torsdag så har ju i alla fall tills dess på oss att packa. Men ska försöka bli klara imorn så vi kan plocka i ordning i köket på måndagen. Är ju bra om båda är med så man får sakerna där man vill ha dom :) Synd att Jerry jobbar långvecka men det går nog bra!

Imorn så ska kissarna åka till Ann och Bosse. Skönt för dom att inte behöva vara hemma när vi ska springa med kartonger och sånt och så slipper vi tänka på att dörrarna ska var stägnda och så.
Får hämta dom på Torsdag eller fredag när vi fått hyffsad ordning på allt!
Hoppas att nya soffan kommer på måndag nu som de har sagt för imorn kommer Frida och Tommy och hämtar våran andra...

Nej nu ska jag gå och vara social men vi hörs imorn :)
Ha en bra lördag natt...Kramis


Godnatt..

Ville bara säga godnatt till er allihopa.
Är bara jag vaken här hemma...eller katterna vaknade till nu också men Jerry han ligger och sover i soffan. Ska väcka honom när jag fixat disken och katterna så behöver han bara borsta tänderna.

Bäst att han får sova ut...imorn så ska vi fortsätta med packandet. Jag har fortfarande inte riktigt förstått att vi ska flytta, känns lite overkligt...Nej nu börjar jag också bli trött så ska lägga på ett kål..

Vi hörs imorn :)
Sov gott allihopa...

Nu börjar det likna nått...

Jajamensan! Emma, Jerry och jag håller på att packa för fullt. Tycker att det går riktigt bra, är mycket kvar men en bra början i alla fall...Sitter och dricker en cider också och det smakade riktigt bra faktiskt! :)
Passade på att ta en liten paus när Jerry och Emma åkte iväg för att köpa lite mer dricka. Har nyss rensat ur "skräplådan" i vita byrån. Hittad een del smycken som numera ligger i mitt fina smyckesskrin. Får hoppas att de fortsätter att ligga där sen också i den nya lägenheten...Får sköta mig och lägga tillbaka smyckena jag använt där igen :)

Nej nu ska jag fortsätta..
Ha en underbar fredag kväll :)
Kramisar

De e dags för...

...FREDAGSMYS!



Haha..ikväll ska älsklingen och jag packa. Men man måste ju ha lite bränsle innan också så ikväll blir det tacos...Det var väl ovanligt mamma?!
Sen blir det hög musik och lite öl, sen kommer nog packandet gå gallant..eller vad tror ni?

Bättre än inget

Ja nu har jag i alla fall packat en kartong. Har packat ner alla gardiner, dukar och sängkläder..förutom dom som är framme alltså :) Ska fortsätta imorn, men kände att jag varken hade lust eller ork till det idag.

Somnade till i soffan förut också. Var riktigt skönt...Nu så kollar jag på teven och bara slöar. Har precis duschat också så nu har jag piggnat till litegrann. Behöver ju inte stressa i säng sen heller för börjar inte förrens kl.14 imorn så det är lugnt. Måste bara lösa vad vi ska äta imorn innan jobbet. Har ju inte hunnit/kunnat handla..Bilen läcker en hel del med växellådsolja så vi törs inte köra för mycket med den! Ska ju ha den och flytta med så vi får köra så lite som möjligt med den nu i helgen. Får se om vi kan åka och handla med någon annan, annars får vi ta cyklarna för det är ju inte så mycket som ska handlas.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan igen..Väntar på att älsklingen ska komma hem också och hämta lite lunch :)
Kram på er allihopa!

Någon!?

..som har tråkigt och vill hjälpa till att packa?!







Nej jag trodde inte det heller...haha.
Men var ju tvungen att fråga i alla fall!

Tränat



Japp, har varit iväg till gymmet idag med älsklingen. Vi körde ben idag och det gick bra idag!
Hade ju tänkt att gå aggerudsspåret men fick bli gymmet istället. Är ju inte världens roligaste väder ute så.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på.
Har i alla fall fått min cykel monterad nu och har provcyklat den och det kändes jättte bra :)
Tack för hjälpen pappa!

Ska nog bara lägga mig i soffan. Får se om jag orkar börja packa litegrann. Jerry och jag ska göra det i helgen annars, men det är ju en del som ska packas så egentligen borde man väl göra det. Inge kul att göra det ensam bara men men. Vi får se vad jag får ork och tid med.

Ha en bra dag..Kramar

Natti natti

Nu är det sängen som gäller. Ska bli så skönt att sova ut imorn, ska inte ställa nån klocka på ringning imorn när man är ledig...Måste bara ta en huvudvärkstablett först för fick sån hila huvudvärk...

Sov så gott allihopa!

Nya tag

Nu ska jag ta nya tag med vikten. Har varit jätte dålig på att försöka nu den senaste månaden och det har ju visat sig på en gång på vågen och litegrann i midjan. Har ju betalat till Juli till Viktklubb.se så nu blir det slut spurten.. Hoppas ni stöttar mig för jag har verkligen tappat fokusen. Men nu känner jag mig i alla fall lite mer taggad så nu ska det gå. Vill ju gå ner några fler kilo innan sommar är slut..

Nej Marlén nu är det bara att ta nya tag. Är ju maten som jag behöver bättra mig med för träningen den håller i sig och den är jag riktigt nöjd med. Blir ju mer promenader nu under sommarn också sitället för att sitta i spinningsalen men några pass blir det allt och så gymmet så klart! :)

Nej nu blir det att fixa kvällsmaten som sagt.
Får se om jag blir mer skrivsugen sen :) Är ju inte helt omöjligt...Kramisar

Dags för lite uppdatering

Ja nu ha jag ju inte skrivit på ett tag. Har varit fullt upp med annat och det kommer det nog vara nu i alla fall 2 veckor framåt eftersom vi ska börja packa och sen nästa vecka är det flytt som står på schemat!

Idag har ja i alla fall varit och köpt mig en cykel. Fick bli en svart från coop, den var jätte fin så nu väntar jag bara på att jag bara på premiären :) Har lämnat den till pappa så att han ska sätta ihop den åt mig. Är ju ingen panik eftersom jag har min gamla cykel också. Mamma och pappa har också lite problem med bilen så han var inte så sugen på att börja meka med cykeln nu och det förstår jag...Du gör det när du får tid och lust vet du pappa :) Är tacksam för att du hjälper mig så tack så mycket pappa!

Har varit ute och gått idag också, blev bara ett varv i barkbanan idag men det var lagomt. Var ju ute och gick igår också och då var det aggerudsspåret :) Fick sällskap av MIcke, Angelica, mamma och så var det Jerry och jag. Jerry han  sprang medans vi andra gick. Efter det så var vi med hem till Micke och Angelica. Blev Mc Donalds...Inte världens bäst, men men.

Nu ska jag käka lite kvällsmat och sen blir det teven.
Hoppas ni haft en bra dag :)

Vilken dag

Usch den här dagen har inte varit så bra. Började med att vi har lämnat in bilen igen på verkstad, ska ringa klockan 16 och höra hur långt de kommit!
Sen efter det så var Jerry och jag till banken för att betala den nya lägenheten, men då var tydligen inte allt klart för vi hade inte fyllt i allt och jag vet inte att hon har sagt det till oss förut för sist lät det som vi bara skulle komma dit och få en postväxel... Blir så himla irriterad, är ju jätte träligt för oss nu när i inte kunde ge Anna och Micke pengarna som det var sagt! Ska till banken imorn igen så då skulle vi få pengarna då..Det får vi ju verkligen hoppas!
Ska i alla fall ringa till Micke och Anna sen och förklara oss och vad som hände för så här kan man ju inte bete sig..
Sen efter vi varit på banken så cyklade vi hem. Jerry hade börjat tvätta klockan 12, men så är torktumlaren trasig så nu blev det ju omständigt med det också. Sån tur är så finns det ett torkrum i ett av de andra husen så vi fick gå dit och hänga upp tvätt, hoppas att det hinner torka till kl.21 bara men de borde ju inte vara några problem.
Nu får det räcka med sånt här för idag och nu får det vara färdig gnällt från mig...

Så nu till vad jag ska göra mer idag.
Har ringt till Energi & Miljö och sagt till om flytt den så nu ska de mäta av tills dess och så vi inte behöver betala för mer el än vi gör av med...och framförallt att vi inte betalar för de som flyttar in. Hade aldrig tänkt på att man ska mäta av elen och så så det var tur att Frida berättade det..Tack gumman!
Sen ikväll vid 18.15 så ska jag kolla på Jerry när han spelar fotboll (Bänkvärmarna AA), måste ju stödja dom som jag gjorde förra säsongen :)
Sen när matchen är slut ska Jerry och jag med Ann och Bosse och gå Aggerudsspåret.

Nej nu ska jag käka...ha en underbar dag!

Sängen nästa

Nu blir det hopp i säng, ska läsa lite bok innan jag slår igen mina gröna :)
Godnatt & sov så gott allihopa..Kramis





(bilden är tagen från www.google.se)

RSS 2.0