Ny dag..Nya tag!

Jajamensan..har nyss käkat lite frukost och snart ska vi hoppa in i duschen och fixa i ordning oss för en runda på stan :) Känner mig mer taggad idag än vad jag va igår så hoppas det blir en bra dag/kväll.

Jag hade visst inte så mycket att skriva just nueså det här får räcka så länge :)
Lovar att det kommer komma me inlägg under dagen/kvällen...Vare sig ni vill eller inte...hihihi!

Sköönt

Sitter i soffan och bara tar det lugnt. Har tagit på mig myskläder och tvättat bort sminket och borstat tänderna..Underbart! Tänkte bara blogga litegrann innan det är dags för sängen, är ensam hemma för de andra är kvar på PIP, tror de kollar på Thåström men jag kände inte för det så jag gick hem.
Har hunnit göra fint här hemma, blir ju en del plockande av burkar och flaskor när man har fest men nu har jag fixat det. Har varit så duktig att jag plockat ur och i diskmaskinen också och så har jag gjort fint i katternas låda och fixat deras matplats...

Så himla skönt att komma upp imorn bitti och så är det rent och fint. Usch är ju hemskt att vakna av en massa disk i diskhon och sen en massa burkar och flaskor..Är verkligen nöjd med min insats.
Imorn så ska vi panta lite och sen blir det ev. att fylla på mer från systemet, får se om jag orkar pallra mig ner på stan bara. Jag har ju inte tvärslut så det är ju inget måste som tur är.

Gud vad jag babblar på känner jag, men det var så skönt att skriva av sig litegrann. Lovar att det kommer komma in lite bilder från PIP under helgen. Blir troligtvis på söndag när det är slut...men bättre snt än aldrig men det kommer ju passa bra med en liten sammanfattningav det hela :)

Nej nu ska jag sluta uppehålla eran tid.Hoppas ni inte tycker ni örschlade bort för mycket tid...
Haha...herregud vilken snygg stavning jag fick till där då!

Natti natti & sov så gott allihopa...
Kram på er ;) 

Vilket skitväder..




..man tappar ju lusten totalt när det är sånt här skitväder.
Hoppas att det blir nått uppehåll emellan skurarna för det öser ju verkligen ner! suck


Dag 2

Nu är det dags för dag två :) Sitter och äter frukost och bar tar det lugnt än så länge. Det blir nog lugnare idag än vad det ar igår i alla fall :) Hoppas att det ljusnar på vädret också, vill inte ha regn i alla fall!
Ska nog ner på stan en sväng också om jag hinner annars så får jag väl ta det imorn är ju ingen jätte panik.

Nej nu blir det att spela lite worms på PS3:an och sen kanske man ska försöka att fixa i ordning sig litegrann.
Va fasiken ska man ha på sig ikväll då? hmmm...

Ha en bra dag...Vi hörs senare!
Kramis

Förste dagen

Då har man klarat av dag ett av PIP och gud va trött jag är. Jerry och Emma är iväg nu och kollar på Bob Hund, men jag orkade inte med så jag har gått och lagt mig. Det funkar ju rikigt bra att ligga i sängen och blogga, vilken lyx! :)
Känns att man har varit vaken sen klockan sju imorse, men imorn så har vi kommit överens om att vi INTE ska ställa nån väckarklocka på ringning...Tackar!
Ska nog köra igång vid 14-tiden imorn så bäst att sova ut ordentligt :)
Jag har i alla fall kollat på Hassle och Hello saferide nu ikväll..det var helt OK spelningar. Hassle var bättre tycker jag men det är ju mer min typ av musik så det var väl inte så jätte konstigt!

Nej nu ska jag inte hålla emot mina ögonlock längre.
Kommer nog inte bli svårt att somna idag..tack och lov!
Godnatt & sov så gott allihopa...Kramis

Lysande

Nu sitter och jag och skriver mitt första inlägg på våran nya fina bärbara dator.
Fick ett ryck och åkte ner till Elgiganten och kollade va de hade för bärbara eftersom vi länge har pratat om att skaffa oss en och nu så hittad vi en som vi båda tyckte om och som inte kostade alldeles för mycket.

Packard Bell EasyNote - 4GB RAM & 500GB HÅRDDISK!
Sådär nu fick ni ju till och med se hur den ser ut..så vad tycks?
Den är ju sååå fin och den är jätte skön att skriva med :)

Nej nu ska jag fortsätta att förfesta litte. Är bara inne på första cidern än, men det kanske är bra så att man inte blir för full, är ju några dagar som man ska orka med.

Ha en underbar dag..ses vi på PIP

Kolmården

I måndags var vi till Kolmården..får bli ett inlägg med bilder, blir ju lite roligare än bara en massa text.



  
  
  



  
   
  
  
  
   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Sådär..Nu har ni haft lite att göra :)
Ville bara tacka Ann, Bosse, Emma & Jerry för en underbar dag!

 

Spel-kväll

Japp det har vi haft ikväll. Det var jag, Jerry och Tobbe som spelade Monopol och det var riktigt kul! Man spelar spel alldeles för sällan. Mamma var också här medans vi spelade men hon ville inte vara med och spela, men hon gjorde oss ändå sällskap...

Har varit en mysig kväll och lagomt med aktivitet :)
Var nog första gången osm jag vann Monopol idag också...alltid kul, men jag är alldeles för snäll för såna här spel. Vill ju inte ta en massa pengar av motståndarna när de nästan inte har några :) men men, det är ju bara ett spel!

Vi har ju även fixat våra PIP-band nu också så då slipper vi det imorn.
Klockan 12 imorn så knäpper vi första...Gööött!
Ska bara upp och tvätta kl.07-12 men det ska nog gå bra...det får vi hoppas i alla fall, tur att man har en vecka semester efter PIP också så man kan vila upp sig..haha!

Nej nu blir det sängen..ska bara sortera tvätten först!
Vi ses på PIP imorn om ni ska dit..kramis

5 & ½ timme

Ja det är ungefär så länge jag kommer att få sova inatt :)
Men jag får skylla mig själv som inte går och lägger mig tidigare när jag vet att jag ska upp kl.05.30 imorn. Ska åka till Kolmården imorn med Jerry, Emma, Ann och Bosse. Skulle ju ha åkt förra året men då blev det aldrig av.
Dom kommer och hämtar Jerry och mig kl.7 så Jerry han hinner inte ens gå och lägga sig, men han får försöka att sova några timmar i bilen och jag gör nog honom sällskap med det.

Har nyss kommit hem från mamma, pappa och lillebror. Har fått mat där och sen blev jag kvar ett tag till :)
Kollade på gamla kort nu innan jag åkte hem och gud hur man har sett ut, men det är ju skit kul att kolla på nu! Måste verkligen bli duktig på att fixa i ordning album med "vanliga" kort också.Har ju ett album som vi ska göra klart men sen är det nog dags att börja med ett nytt! Har ju hänt en del, men man lägger ju bara in bilderna på datorn och sen blir det inte att man framkallar dom..tyvärr!

Nej nu måste jag fixa i ordning katterna och sen är det nog dags för mig att tänka på refrängen...
Lovar att visa bilder från morgon dagen, har satt batterierna på laddning nu så att vi ska kunna ta kort imorn. Ska ju på dalfinariet och sen ska vi åka safari och så ska vi ju självklart kolla runt inne på kolmården också.
Är ju några år sen som man var där...

Natti natti och sov så gott allihopa!

Duktig nu igen

Ja nu har jag varit duktig igen. Har varit ute och gått/sprungit i Aggerudsspåret idag igen och det var riktigt gött!
Är verkligen nöjd med veckans insats...det har i alla fall blivit 4 gånger den här veckan :)
Ikväll så vet jag inte vad jag ska hitta på, blir nog att ta de lugnt tror jag. Måste ju vila upp mig för PIP så jag orkar med alla dagarna...fniss!

Nej nu blir det hopp in i duschen för Angeline och Mathias skulle komma hit om en stund. De ska låna nått PS3 spel så får se va de vill låna :)

Ha en skön söndag..kramis

Nyfiken som en strut!

Ni känner ju mig och jag är ju, nästan, den nyfiknaste som går i ett par skor :)
Har fått en anonym kommentar så nu blev jag ju sådär nyfiken vem den personen är...please tell..haha..

Ett gott skratt..



..ja det fick mamma och jag när vi tittade på "Mamma Mia".
Alltså gud vilken bra film..är en riktig må-bra film så den ska man verkligen kolla på om man behöver ett gott skratt..
blir nog mer än ett skratt föresten!
Jag skulle kunna slå på den och kolla en gång till nu innan jag lägger mig, men nån måtta får det allt vara :)
Jags ka väl inte vara vaken för länge..har tagit en huvudvärkstablett nu också för har lite käning och det är det värsta jag vet att lägga sig med huvudvärk och sen om den sitter kvar när man vaknar!

Nej nu ska jag lägga mig i soffan en liten stund till i alla fall...
Tack mamma & pappa för sällskapet, skönt att inte behöva vara själv!
Kram på er!

Mamma Mia

Ja ikväll så är det dags. Ska se "Mamma Mia" för första gången, det har bara inte blivit av att jag kollat på den men nu så har jag lånat den av Ann och Bosse. Ska bli spännande att se om den är så bra som alla säger.
Självklart ska jag inte titta ensam, utan jag har bjudit hit mamsen så klart! Får se om hon kommer själv eller om hon får med sig någon mer..

Vad ska ni hitta på ikväll??

Ego time...


Tänkte det var dags för att vara lite egen kär :)
Passade på att ta en "dagens outfit" som många andra gör på sina bloggar...
Jag tycker det är kul att se bilder på personen som ligger bakom bloggen alltid har man förändrat sig nånting.
Ni får skälla på mig om ni inte vill se fler "dagens outfit" bilder. Inte för att det kommer bli jämnt men nån gång ibland kanske jag blir sugen på att visa mitt sanna jag just den dagen :)



Motions dags

Japp idag tog Jerry och jag oss i kragen och gick ut och motionerade.
Fick bli den vanliga rundan...Aggerudsspåret :)
Jerry sprang och jag gick..eller jag sprang ju litegrann jag också, men idag kändes benen lite tunga. Får se till att det blir mer regelbundet med motionen, men blir ju lätt att man hoppar över träningen nu under semestern.
Blir ju inte bättre av att Träningslagret bara har öppet kl.16-21, när Jerry och jag ska träna styrka så brukar det ju bli på förmiddagen och inte senare på eftermiddagen för då vill man ju hitta på annat! Måste även komma igång med spinningen igen också. Var riktigt längsen nu och vet inte när jag höll upp så här länge från spinningen. Får hoppas kroppen får en chock när man sätter igång med träningn igen så att det bara säger "svisch" och så har man gått ner några kilon..Haha..önsketänkande!

Nej nu kom Jerry ut ur duschen nyss så nu är det min tur att fräscha till sig.
Gud va jag är festsugen. Skönt att det är PIP nästa vecka så man får festa loss ett tag :)

Ska ni på PIP??

Ha en underbar lördag...Kramis

Fredag

Då är det redan fredag...uj uj uj va fort det går!
Har nyss varit nere på stan och handlat lite. Fick köpa med ännu mer papper hem så jag har så jag kan pyssla hela helgen om jag vill, sen blev det även lite dubbelhäftande tejp..utan det kommer man inte långt!

Har även fyllt upp "barskåpet" med lite cider och sen fick det även bli en Bacardi Grand melon...mumma!
Så nu är jag reda för PIP nästa vecka...Bara att tuta & köra :)

Vad ska man hitta på mer idag då?
Vlir ju säkert lite mer pyssel idag men sen blir det nog ganska lugnt. Får se om Jerry och jag ska till spåret nått och röra lite på oss. Vi får se vad Jerry har tänkt han ska hinna med innan han börjar jobba kl.18.
Inatt så får jag besök också....Emma ska sova här inatt för jag ska skjutsa henne till Degerfors imorn bitti. Dags att åka till Jönköping och ha inspark! :)

Nej nu blir det tv-soffan en stund!

Nu får det vara nog..

..är helt slut! Har suttit och pysslat i säkert 9 timmar idag!
Kan säga att det känns i ryggen...Pysslade lite natten torsdag också så nu har jag kommit igång riktigt bra. Tänkte bara visa er litegrann...en liten tjuvtitt innan det är klart ;)







Sådär...Nu fick ni ett smakprov...ler

Det gick fort..

Nu har bilderna kommit från Rhodos så gissa vad jag ska göra i helgen :)
Kommer nog att ta lite bilder från albumet så får ni säga vad ni tycker...Såååå himla kul att göra ett nytt album. Har ju redan ett från Kroatien och det blev jätte fint..om jag får säga det själv! ;)

Underbart

Gud vilken underbar och bättre blir det för den är ju inte slut än :)
Har varit till Lunedet och solat och badat idag så nu har man fått en del färg...äntligen! Det var jag, Jerry och Tobbe som åkte iväg...så himla skönt att solen äntligen tittade fram och att älsklingen var ledig så vi kunde åka tillsammans!

Har även hunnit med ett snabbesök hemma hos Frida och Tommy så där fick bli blåbärspaj som Frida hade bakat...Tack gumman, det var juh hur gott som helst!

Nu så ska vi duscha och fixa i ordning oss litegrann för idag väntas det fin besök av lilla Melker, Micke och Angelica :) Ska bjuda dom på mat och så kul med lite sällskap. Blir kycklingfilé och pommes med börni sås...det blir kanon det!

Ha en underbar dag..kramis

Tisdag

Nu är snart tisdagen slut. Sitter och kolla på film nu men det är reklam så jag passar på att blogga litegrann. Kollar på "Störtkär" på 3:an :) Har sett den förut men det är en bra film att bara slö titta på :)
Jerry och jag var iväg och hälsade på Micke, Angelica och Melker förut och gixxa om det var en nöjd Jerry som satt med Melker i knät hela tiden...så sött!

Från det ena till det andra..jag har fått tandvärk! Är en visdomstand som håller på att komma fram :( Det gör ju inte jätte ont men det är irriterande. Gör ju ont uppåt örat också, men jag får hoppas det går över. Kanske är värst nu när den inte har kommit fram helt.
Har provat om te hjälpte men det gjorde det inte så nu tänkte jag prova lite glass...får se hur det går! Vill ju inte leva på värktabletter heller.

Nej nu blir det teven igen..
Ha en bra kväll..kramis

Bra start

Idag har dagen börjat bra. Har nyss kommit hem från en promenad, fick bli Aggerudsspåret idag igen, men idag gick jag ensam. Hade Ipoden som sällskap :) Regnade ju en del också men det var ganska skönt ändå. Då får man ju i alla fall luft ordentligt! Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska nog hopp in i duschen straxt i alla fall och sen blir det nog teven innan Jerry ska gå upp...

Vad ska ni göra idag?

Sov gott..

..nu ska jag krypa ner i den stora tomma sängen igen :(
Jerry kommer ju inte hem förrens 06 imorn bitti..
Jag ska åka och hämta honom då eftersom jag skjutsade honom till jobbet nu ikväll!

Godnatt och sov så gott allihopa..kramis

Beställning

Nu har vi beställt en massa kort från Crimson. Är från Rhodos resan så att jag kan börkja scrapboka :) får se när de kommer bara, men hoppas i alla fall att de kommer i slutet av veckan så jag har lite tid på mig. Blir perfekt att pyssla med det nu när jag har semester och speciellt såna dagar när det regnar :)
Är ca. 1 år sen som vi var iväg till Rhodos. Gud va fort tiden går...
En bild får avsluta inlägget :)


Aggerudsspåret

Jajamensan, idag har Jerry och jag varit till Aggerudsspåret. Jag både sprang och gick idag och det gick hur bra som helst :) Är riktigt nöjd med dagens insats! Ska iväg imorn igen, får se om mamma följer med mig då. Jerry han jobbar ju natt så han vaknar nog inte förrens kl.14 så då passar jag på att gå ut och gå medans han sover för då får vi ju ses desto mer sen när han vaknar :)

Uppesittarkväll

Jajamensan idag kör vi uppesittarkväll här hemma. Jerry spelar fifa på PS3:an med Bullen och jag sitter i soffan och tittar på :) Jag var ju lite sugen på att gå ut ikväll, men det sket vi i...blev så sega och så hade jag inget att dricka...måste ladda upp ett litet sprit förråd nu inför PIP!

Känns skönt att man inte behöver gå och lägga sig tidigt och så himla skönt att slippa tänka på att man ska upp nån tid. Imorn ska jag ligga och dra mig tills jag vaknar..ingen väckarklocka som ska väcka mig inte.

Nej nu ska jag kolla vidare...Får se om jag uppdaterar senare.
Det är ju inte helt omöjligt :)

Äntligen...

...idag har jag äntligen gått på semester...
Ska bli så himla skönt att vara hemma och slippa tänka på jobbet. Bara stänga av allt som har med jobb att göra, förutom när jag ska ner och prata med Kim och facket förståss men det hoppas jag går fort så man kan släppa det sen!

Semestern har i alla fall börjat bra. Har varit med Jerry, Ann, Bosse och Ullis till Sjötorp, (Göta kanal), och kollat när Jan-Åke, Maria och Martin slussade :) Vi stannade lite innan Sjötorp också och fikade och badade. Jag var den enda som hoppade i...var ju inte jätte varmt i vattnet men det var ändå skönt. Synd att botten var så himla stenig...nåja, jag svalkade i alla fall av mig. Jerry han åkte med Ullis på hennes motorcykel så han var himla nöjd :) Jag åkte med Ann och Bosse och det gick fin fint! Innan vi åkte hem från Sjötorp så käkade vi på en servering allihopa. Det fick bli pizza för mig och det smakade skit bra, hade ju bara slängt i mig en korv med bröd innan vi åkte iväg. Jag skäms för min fina frilla, men de blåste ju som tusan...aha, skit samma! Avslutar med lite bilder från dagen :)

  

  
  

Fredagsmys...

...med VÄRLDENS underbaraste lilla Melker...


Som jag trodde..

Mötet imorse gick ju inge vidare, jag får gå hem. Tror jag får vara kvar till slutet av Oktober..suck!
Har i alla fall pratat med Kim och det känns ändå hyffsat eller ja..så bra som det kan kännas. Jag var ju redan inställd på det här så det kommer ju inte som nån chock för mig...sån tur är! Jag har i alla fall sagt att jag vill jobba kvar och ta timmar när det behövs, vill ju ha kvar min plats och det kommer jag att ha. Är ju jag på tur om det behövs anställas någon så det känns bra. Inte för att det ser så lovande ut nu, men vi får se. Jag hoppas i alla fall att det löser sig. Är det som det är nu så är det ju alltid någon borta så då kommer jag nog få ihop skapligt med timmar ändå, men måste kolla upp med stämpling också. Sen ska jag ju söka andra jobb också men nu slipper jag ju att gå helt arbetslös i alla fall för som sagt det är ju inte lätt att få jobb i dagens läge...

Nervös..

Känner mig så himla nervös. Ska ju prata med chefen imorn om min arbetssituation, som ni vet så ska ju Leklådan och Barnvagnen flytta ner till det nya skolgärdet och slå ihop båda butikerna och då kommer det inte behövas lika mycket personal. Jag är ju redan förberedd på att få gå hem, men har en del saker som jag ska ta upp med honom först. Han kan ju inte riktigt göra så som han har tänkt. Jag måste verkligen säga vad jag tycker och tänker...Får ta mig i kragen imorn för det är ju mig det handlar om..Jag som är känslomänniska kommer säkert att börja gråta, men ni som känner mig vet att det gör jag inte för att jag är ledsen utan för att jag oftast blir väldigt arg eller känner mig orättvist behandlad. Det får jag ju förklara för Kim i så fall så han inte tror att det är för att jag är ledsen...

Känns så himla sjukt om jag ska få gå hem, speciellt när jag sköter mitt jobb och alltid är där och ställer upp om det är nånting! Jag har nog aldrig kommit för sent eller misskött mig på nått vis. Har snart jobbat på Leklådan/Barnvagnen i 5 år så det här känns verkligen...Jag trivs ju såååå bra och jag vill verkligen inte behöva gå hem.
Jag får uppdatera mer imorn för nu ska jag sätta mig framför teven och försöka att tänka på nått annat ett tag. Kommer säkert att bli svårt men får hoppas jag kan koppla bort tankarna en stund i alla fall.

Ha en underbar kväll..
Kramisar

Torsdag

Idag har jag varit ledig, jobbar ju på lördag!
Har i alla fall hunnit med en del idag..inte riktigt allt som jag hade tänkt men men. Det viktigaste i alla fall!
Gick upp vid 11.50 och fixade tvätten...sen efter det så kom mamma och pappa hit med fika :)
Jag och Jerry sprang och bytte maskiner och så lite då och då, men det gick. Var skönt för idag hade vi bara 4 maskiner så det gick ju riktigt fort!
Sen åkte vi hem till Ann och Bosse och hämtade bilderna som Emma hade fixat åt mig...blev jätte bra! Har ju pysslat nu ikväll och tycker resultet blev bra till slut...tog ett tag för det blev inte som jag hade tänkt mig.
Vid 16-tiden så kom Bosse hit och hjälpte oss fixa lyset i hallen. Har ju satt upp spots där på en nedsänkning i taket och det blev rikigt snyggt! Ska bara sätta dit dimrar också så man kan dämpa lyset litegrann, men det är ju inte nån panik!
Sen så åt vi lite mat och sen stack Jerry till jobbet.

Nu ikväll så har mamma varit här..Har varit onyttiga också för mamma hade köpt med sig chips och dip och godis. Jag får hålla igen i helgen istället och röra lite på mig då. Försöka komma ut och gå litegrann, men de blir nog inga problem. Jerry är ju ledig i helgen också så han följer säkert med mig :)

Nej nu blir det duschen och sen tv-soffan innan det är läggdags...
Natti natti och sov så gott!

Nu så..

Nu har jag fått hjälp av Emma via datorn :) Hon ska skriva ut bilderna imorn. Fick bli en svart/vit och sen en i färg för jag kude inte bestämma mig vad som blir finast...så imorn så ska jag pyssla!
Tack så mycket för hjälpen...räddaren i nöden! :)

Nej nu är det läggdags..ska bara sortera tvätten och sen blir det bums i säng...
Är så jäkla trött så de blir nog inga problem att somna...säger jag nu i alla fall men det blir väl som vanligt att man blir jätte pigg så fort man lägger huvudet på kudden!



Irriterande

Jag hade ju planerat att sitta och pyssla ikväll när jag var själv hemma. Tänkte ju köra ett litet kort med Melker, men så är färgen i skrivaren slut så då sket sig det! Får väl se om jag kan fixa nått imorn för jag behöver ju vara klar med det på fredag och känns som jag redan har fullt upp imorn. Ska tvätta kl.12-17 och sen ska jag ut och gå...sen ska jag ringa till facket också och ta reda på litegrann...
Vill inte att det ska vara fredag förmiddag i alla fall men jag vet ju hur det kommer att bli..suck!
Jaja, orkar inte gå in på detaljerna här..kanske berättar på fredag!

Nej nu ska jag gå och sura i soffan...får väl kolla på TV istället, men var ju så sugen på att pyssla..speciellt eftersom jag har köpt papper och sånt till kortet!
Ni får ha de så bra..kramis

Bara 3 arbetsdagar kvar..

..sen går jag äntligen på semester!
Har 3 veckor då så det ska bli himla skönt. Hoppas att vädret blir bättre bara så man kan åka och sola och bada om dagarna. Jag vill ju få lite färg den här sommarn också. Förra året var vi ju till Rhodos så då var man bru och fin!

Veckan som återstår...

Onsdag: jobba 10-18
                ut & gå?

Torsdag: ledig....tvätta 12-17
                 pyssla ett litet kort till Melker :)

Fredag: jobba 10-18
               hem till Micke, Angelica och Melker :)

Lördag: jobba 10-14....sen är det semester!!

Nej nu är det snart läggdags. Väntar på att Jerry ska spela klart bara :)
Verkar som det kan ta sin lilla tid. Jag får gå och göra mig i ordning så länge...
Godnatt & sov så gott allihopa!

BB besök..

Nu har vi varit på BB och hälsat på Melker och gud va fin han är...
Världens underbaraste lilla goding!
Bjuder på lite bilder :)






   
  
   




Faster Marlén

Ja nu har jag blivit faster till en liten Melker :)
Ska till BB ikväll och kolla på den lilla godingen, har fått ett MMS på honom, men det syndes ju inte så bra för det var från sidan...men han ser i alla fall jätte fin ut...Tio figrar och tio tår :)
Känns fortfarande jätte konstigt och jag kommer nog inte att fatta att Micke och Angelica har blivit föräldrar förrens jag ser dom ikväll..Nu är dom en liten familj helt plötsligt..eller plötsligt ska man väl inte säga, men känns ja jag vet inte hur jag ska beskriva det...UNDERBART är nog det rätta ordet :)

Nej nu ska jag till jobbet och fixa lite paket. Mamma kommr in sen så ska vi kolla vad vi ska ge, har ju redan lagt undan en del, emn ska nog kolla om vi hittar mer saker. Jag kommer ju att handlas ihjäl mig. Är ju inte så svårt heller när man jobbar i en sån affär som jag gör.

Grattis Micke och Angelica till erat lilla underverk.
Älskar er så mycet båda två!
Vi ses ikväll...

Söndag

Då var det redan söndag...bara en vecka kvar sen går jag äntligen på semester :)
Idag har jag legat i sängen till kl.13..joinade Jerry :) men jag gick ju inte och la mig förrens kl.4 inatt så då var det faktiskt ok att sova så länge. Ikväll kommer det att bli tidigare i säng i alla fall, men skönt att börja veckan med att jobba 10-14 bara...sen efter det blir det en promenix i aggerudsspåret och sen kommer Bosse och hjälper oss att fortsätta fixa elen :) Hoppas att vi får upp spottarna i hallen. Tror det kommer att bli snyggt att ha de som vi tänkt oss.

Nåja..idag har jag varit och hälsat på Johny och Pia också. Var mamma, pappa, Jerry, jag, Micke och Angelica. Fick Pias jätte goda bullar och kex och sen så blev det en hel del skratt...haha!
Jerry åkte till jobbet efter fem så jag fick åka med mamma och pappa hem så nu är jag hemma hos dom fortfarande och spelar Guitar hero med lillebror och nu går det ju hyffsat i alla fall.
Ska straxt tänka på hemfärd. Vill ju vara lite social med kissarna innan jag går och lägger mig.
Nej nu är det min tur att spela...jag skriver mer imorn...

Natti natti och sov så gott allihopa..kramis

Nattmänniska

Jag skulle ju ha ett nattjobb egentligen för det är nu den här tiden som jag får fingrarna ur röva och gör lite saker :) Nu har jag hunnit med att välja ut bilder från Rhodos som vi ska beställa. Blev 197 bilder som jag valt ut, men Jerry ska kolla igenom också om det är några bilder han vill ta bort eller om han vill lägga till några. Ska i alla fall bli kul att pyssla i ordning ett album igen för nu var det längesen!
Blir perfekt att pyssla med under semestern, speciellt eftersom Jerry inte har nån så då kan jag ju fördriva tiden med det. Men det kommer nog att ta ett tag, måste ju bli nöjd också och ni som känner mig vet att jag är petig när det gäller saker som jag gör själv. Speciellt min egen handstil...tur att jag har min cuttlebug, (pysselmaskin).

Straxt ska jag plocka in kläderna ur tvättpåsen också. Är lite handdukar också som vi hängde på tork i badrummet också, måste skriva en motion om tårktumlaren för den är ju riktigt dålig! Nästan inget som blir tort i den...suck!
Sen när jag gjort det så lutar det nog åt sängen...ska läsa lite bok. Har ju snart läst ut boken jag håller på med, men jag har redan en annan vid sidan av som jag ska börja läsa i ordentligt :) Är lite svårt att läsa 2 böcker samtidigt och hålla isär dom.

Nej...dags att fortsätta.
Natti natti och sov så gott allihopa..kramis

Mys...

Nu blir det mys i soffan...vad vore en mys kväll utan Sex and the city filmen?!
Fram med chokladen..drickan..filten..tända ljus..myskläderna..check, check, check, check...CHECK!




love it..love it..love it..

Rastlös




Fy faaaan...jag är så himla rastlös!
Vet inte vad jag ska hitta på...är ju inge vidare väder så ut och gå vill man ju inte.
Jerry han jobbar ju natt hela helgen...typiskt!

Ska i alla fall till Kronis nu och hämta Jerrys snus som vi glömde förut när vi var och handlade. Får se om jag kanske köper med nån chokladbit också...ska i alla fall köpa lite tonfisk till kissarna.
Då blir nog Selma och Smulan glada :)

Ska väl sätta mig och välja ut bilder från Rhodos sen också så att vi kan skicka efter dom.
Måste ju ha nått att göra på semestern ifall det fortsätter att vara sånt här skitväder!
Gud va jag gnäller...men det är bara en sån kväll ikväll!

Me..myself & I

  
  
    
  

Ja man har ändrat sig litegrann genom åren..Haha!
Var bara tvungen att kolla igenom några...har provat ännu mer frisyrer och färger men det har jag inga bilder på i datorn, såom tur är för en del är ju finare än andra..Tur man förändras i alla fall!

Vilket skit väder

Har nyss kommit hem från jobbet. Cyklade i morse men nu när jag skulle hem så fick jag gå med cykeln för lånade ett paraply på jobbet, lite svårt att cykla med ett paraply. Tur att jag gjorde det för annars hade jag blivit dyngsur!
Har i alla fall gått bra på jobbet, stod själv sista halvtimmen inne på Leklådan också för Lovisa var tvungen att gå tidigare för hon hade körlektion. Men det gick bra, var ju inte så mycket folk inne som tur va!
Nu så väntar jag på att Jerry ska vakna, hoppas han gör det snart bara för vi ska åka och handla så vi kan fixa lite käk. Idag ska vi äta kycklingfilé med pommes och börnisås :) Ska bli riktigt smarrigt de!

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på..Ideér någon?!
Jag blev i alla fall jätte nöjd med håret föresten, det blev inte riktigt så ljust om jag visade på bilden i tidigare inlägg men det var bra det för nu blev det alldeles lagomt. Känns somrigt och fräscht!
En klippning skulle väl inte sitta helt fel heller, men känner att jag ändå inte vet hur jag vill ha de så då kan jag ju lika gärna spara ut ett tag till :)

Nej nu blir det teven en stund känner jag, skönt att bara lägga sig i soffan raklång :)
Ha en underbar dag trots det råkiga vädret...Hoppas det blir bättre v.30 när jag går på min semester!

Tjejkväll




Igår så var jag på tjejkväll hemma hos Angeline. Det var Frida, Angeline, Anki och jag och gissa om det blev en massa onyttigheter...haha! Jaja, det var i alla fall jätte mysigt att ses...
Blev tjejsnack, godis, chips, dricka och en kebabtallrik!

Älskar er tjejer...Ni är uderbara!

Ingen bebis än..

Går ju och väntar på att bli faster nu. Det var sagt att bebisen skulle komma igår, men den vill inte komma ut riktigt än...
Väntar å väntar å väntar...vill ju hälsa på dig snart och kunna krama dig litegrann :)
Du är efterlängtad i alla fall!

Dagens ilandsproblem

Har bestämt att jag ska färga håret, men nu är ju den stora frågan om jag ska göra ljusa slingor eller om jag ska fortsätta vara så mörk som jag är nu?! Att det alltid ska vara samma sak...behöver eran hjälp!





Det lutar nog åt att lägga i ljusa slingor...Kan vara skönt att vara ljus på sommarn om inte annat...

Jösses

Nu är det fredag igen. Håller på att tvätta just nu, men är snart klara. Ska straxt ner och hämta all tvätt :)
Har hunnit jobba idag också, har jobbat 10-14...alldeles lagom! Jobbar ju samma tid imorn också, blir skönt för sen har jag bara nästa vecka kvar och sen är det SEMESTER!

Ikväll så ska jag färga håret också. Jag vet inte om jag ska köra på mörkt eller om jag ska göra lite ljusa slingor...Hjälp någon!? Har ju några timmar till på mig att fundera, men får nog ringa mamma så får hon följa med till Coop och säga vad hon tycker. Har frågat Jerry också, men han sa att jag får göra som jag vill och att det nog blir snyggt vilket som.
Vilken underbar pojkvän man har...älskar dig!

Just nu så är Emma här och hälsar på...Alltid trevligt med besök :)
Jerry och hon sitter och spelar tv-spel så då tänkte jag att jag kan sätta mig här en stund. Känner att jag fortfarande inte har bättrat mig med bloggandet, hoppas att ni kan förlåta mig :)

Nej nu är det dags för tvättstugan!
Lovar att skriva mer ikväll...kramis

Tisdag

Jahapp då var det tisdag..eller ja tisdagen är ju redan slut!
Har jobbat på Barnvagnen 10-18 idag och det har gått riktigt bra. Har flötit på helt ok i alla fall och hade hyffsat med kunder inne. Nu är "bomben" släppt också att vi ska flytta ner till Skolgärdet, ska ju slå ihop Leklådan och Barnvagnen och det känns jätte bra...eller det ska jag väl inte säga att det gör eftersom jag troligtvis inte kommer att få vara kvar. Har ju varit på Leklådan i 5 år i september så det är en lång tid och jag har ju verkligen trivts.
Nåja, jag får hålla tummarna att nått händer så jag kanske får vara kvar..men ska ändå se om mig efter nya jobb också så jag är förberedd!

Nog om det. Idag efter jobbet så var mamma och jag till barkbanan vid nobell och gick två varv!
Kändes skönt att komma ut och röra på sig, speciellt eftersom jag satt inne hela dagen igår och inte gjorde nånting. Efter att vi hade gått så åkte vi hem till mig och käkade jordgubbar och det smakade riktigt bra...mmm...har nog aldrig ätit så mycket jordgubbar som jag gjort den här sommaren och hur ska det sluta för sommaren är ju inte slut än.
Längtar till v.30 så jag får börja min semester. Känns som den behövs! Synd bara att Jerry inte har nån semester, men han får ta igen det nästa sommar.

Nej nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen fixa katterna för natta.
Lillebror är här och gör mig sällskap så ska vara lite social också..
Natti natti allihopa...kramis

Ledig

Japp idag har jag varit ledig, är det bara för att jag jobba på lördag. Brukar ju ha min lediga dag på torsdagar men det passade inget bra den här veckan!
Vad har jag gjort idag då?
Jag har verkligen inte gjort ett dugg..har gått omkring här hemma i mysdressen och bara slöat. Blivit en hel del tv-tittande också. Nu kollar jag på Lotta på Liseberg, är ju så himla bra artister med idag.
Jerry han har åkt till jobbet så är ensam hemma.

Nej nu börjar det igen...
Får se om jag skriver mer senare :)
Ha en underbar kväll!

Tack för idag


Recension

Kan varmt rekommendera de 2 filmer som vi sett ikväll.
Kollade först på "Revolutionary Road" och den var helt Ok, var lite svårt att hänga med hela tiden men tyckte ändå den var bra. Den var inte som jag hade trott...trodde nog den skulle vara bättre...
3 av 5 toasts :) 




Den 2:a filmen var "Bedtime stories" och den var sjukt kul!
Haha..söta lilla hamstern också...synd det inte finns såna på riktigt...Den filmen måste ni se om ni inte sett den!
Den var lagomt lång och man hängde med i den bra.
4½ av 5 toasts :)


2 veckor kvar..




Ja nu är det bara 2 veckor kvar till semestern.
Ska bli så himla skönt att ha semester i 3 veckor, har inte planerat så mycket vad vi ska göra heller för Jerry han har ju ingen semester. Han är ledig över Putte i parken men annars jobbar han :(
Blir nog lite dagsutflykter i alla fall så det blir mysigt!

Söndag




Skönt med söndag. Hittills har jag bara gått runt och sett slaffsig ut, men dte får man göra när det är söndag :) Ska hoppa in i duschen straxt och fixa i ordning mig litegrann. Mamma, pappa och lillebror kommer hit ikväll så då ska vi köpa pizza och hyra film..Får se vad vi ska hitta på för film bara, finns nog några styckna som är bra!

Igår så var vi ju iväg och badade och sen på kvällen åkte vi hem till Micke och Angelica och käkade tacos. Mums filibabba! Då blev det ju tacos den här veckan också..suveränt!
Mamma, pappa och lillebror var också med så hela familjen var samlad. Kul när Jerry är ledig och är med också. Nästa vecka jobbar han lång vecka, sen onsdag och torsdag när han är ledig ska vi fixa elen...Bosse kommer hti och hjälper oss. Ska bli skönt att få upp takfläktarna och sen fixa så det blir ljus i hallen. Ska ha spots på ett ställe som jag tror kommer bli skitsnyggt!

Nej nu blir det soffan igen :)
Håller på att kolla på Lipstick Jungle, har kollat på det nån gång ibland och tycker det är bra. Men missar det oftaste eftersom jag inte följer nått på teven nu direkt.



Ha en underbar söndag!

Lördag

Nu har jag jobbat klart, eller jag har ju varit hemma ett tag också :) Gud va fort det gick att bara jobba till klockan 13. Hann ju knappt börja kändes det som :)
Men det var ju skönt det...nu ska vi åka och bada..Jerry, jag, Ann, Bosse och Emma. Skulle ju på kalas hos Erik ikväll men han hade blivit påkörd med mopeden så det blev inställt. Hopppas att det går bra för honom i alla fall och att det inte blev för allvarligt! Han är ju på sjukhuset nu så får se om de ringer senare och berättar hur det gått.

Jag ville i alla fall bara uppdatera litegrann.
Är dåligt med bilder i bloggen så jag ska försöka bättra mig, men har ingen ork med nått i värmen.
Skriver mer imorn tror jag...

Snart helg..

Gud va skönt nu är det snart helg..ska bara jobba 10-18 imorn sen så är det äntligen helg. Jobbar ju på lördag oxå men då jobbar jag bara till 13 så det kommer ju gå fort...

Idag så har jag varit till stugan och badat. Kändes bra att komma dit..är flera år sen som jag var där sist p.g.a lite bråk och sånt men nu som sagt så kändes det bra. Jag har väl kommit fram till att jag inte kan gå och vara sur hela livet över en sån sak, speciellt inte när dom själva kommit över det. Orkar inte gå in på vad det gäller, men som sagt nu så känns de bra! Badade en gång idag och gud va skönt det var..måste vara 23-25 grader i vattnet!

Nu har jag precis kommit innanför dörrn och nu blir det nog teven och mysa med kissarna. Stackarna som får vara själva så länge, men i å för sig så stack ju Jerry vid halv sex så jätte länge är det ju inte..
Ska kolla i kylskåpet också om det finns nått att stoppa i magen...

Sov gott

Nu är det läggdags!
Fy tusan..det är hemskt att sova nu när det är så himla varmt inne..Längtar till nästa vecka för då kommer Bosse (Jerrys pappa) hit och hjälper oss att sätta upp våra takfläktar..

Natti natti allihopa!

Örebro

Har ju glömt att berätta att Jerry och jag var till Örebro i måndags. Var inne på Marieberg och IKEA och shoppade litegrann. Vi köpte mest kläder och så till oss själva men sen blev det en del till lägenheten också..är ju så kul att handla en massa nytt nu till vårat nya hem.

Jag köpte i alla fall 2 klänningar och ett linne från Gina, ett par trekvartsbyxor och ankelstrumpor från Cubus och skor från skopunkten...sen blev det ett nytt duschmunstycke (hela alltihop), hemtelefon, 2 st brassestolar, ny mobilladdare till Jerry, hörnkorg till schampoo och sånt duschen, spots, fönsterlampor till vardagsrummet..tror det var allt.
Jerry köpte ett par rutiga trekvartsbyxor, 2 t-shirts, mysbyxor och sen ett par skor.

Ja det var nog det...käkade pizza sen på kvällen och bara mös...Underbar dag!
Får vi göra oftare men då blir det ju inte lika speciellt som när man bara gör det ibland...är nog bäst vi fortsätter som vi gjort förut :)

Just ja..

Mina knölar har börjat försvinna nu så jag behöver nog inte gå iväg.
Får hålla koll bara så de inte kommer tillbaka!

Onsdag

Nu är det redan onsdag, jag får dåligt samvete för att jag bloggar så dåligt, men jag har verkligen haft fullt upp. Det har varit nått hela tiden! Nåja, får bli bättre på uppdateringarna...ska i alla fall försöka!

Idag så har jag jobbat 10-14, trodde att jag skulle jobba heldag men det var visst imorn. Inga fel att få gå hem så tidigt :) Jobbar som sagt heldag torsdag och fredag och sen på lördag så stänger vi Barnvagnen kl.13 för det är inga kunder inne efter det, ska göra det under Juli månad i alla fall och på Leklådan kommer vi stänga kl.14..inga fel!

Annars idag så har jag varit iväg till gymmet med älsklingen..körde mage och rygg medans han körde axlar och biceps. Gick riktigt bra med tanke på att jag la upp passet själv :)
Men det känns att man inte tränat på ett tag, speciellt magen så nu måste jag försöka att komma igång med gymmet igen också trots värmen. Får väl åka och bada någonstans på en gång efter träningen :)
Efter träningen så cyklade jag hem till mamma och pappa..bjöd in mig själv för de skulle käka gös och då blev jag så himla sugen...är den godaste maten jag vet! Skulle lätt ha kunnat äta upp hela själv...
Tack i alla fall mamma och pappa för den jätte goda maten! Det gjorde ni bra..glöm inte att säga till nästa gång ni ska äta gös för då kommer jag mer än gärna.

Nu så ska jag nog bara lägga mig i soffan, lillebror kommer nog vilken minut som helst också så får dela med mig av soffan :) Han ska säkert spela Skate, men då kan jag passa på att skissa på en layout åt en kompis...
Hoppas jag får till den bara så jag blir nöjd..

Ha en fortsatt bra dag/kväll!

RSS 2.0