Lördag

Sitter hemma hos storebror och Angelica fortfarande, nu är det NHL-turnering som gäller men Angelica sover i fåtöljen och jag sitter framför datorn en sväng :)
Håller på att planera hur man ska ha det i nya lägenheten. Ska bli kul att inreda igen nu och börja om från början. Har någorlunda koll på hur vi vill ha det men det kommer ju inte bli så på en gång eftersom vi ska köpa en del nya saker och det har vi inte råd med på en gång så vi tar lite efter hand.
Men det är kul det så att man inte fixar allt på en gång!

Vi har ju packat en del idag också. Är ju fortfarande en del kvar. Det mesta är ju i köket, alla skåpen med tallrikar och såna saker men det går väl ganska fort när man väl sätter igång!
Har ju planerat att köra möbler på onsdag och torsdag så har ju i alla fall tills dess på oss att packa. Men ska försöka bli klara imorn så vi kan plocka i ordning i köket på måndagen. Är ju bra om båda är med så man får sakerna där man vill ha dom :) Synd att Jerry jobbar långvecka men det går nog bra!

Imorn så ska kissarna åka till Ann och Bosse. Skönt för dom att inte behöva vara hemma när vi ska springa med kartonger och sånt och så slipper vi tänka på att dörrarna ska var stägnda och så.
Får hämta dom på Torsdag eller fredag när vi fått hyffsad ordning på allt!
Hoppas att nya soffan kommer på måndag nu som de har sagt för imorn kommer Frida och Tommy och hämtar våran andra...

Nej nu ska jag gå och vara social men vi hörs imorn :)
Ha en bra lördag natt...Kramis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0