Stockholms weekend

Gud vilken underbar helg det har varit. Kom fram till Stockholm vid 15-tiden ungefär, hade GPS sån tur var för annars hade vi nog inte hittat men inte bara positivt med GPS:en. När vi hade lagt oss i den fil som den hade sagt först så ändrade den sig så då gjorde vi som den sa då istället, men när vi hade gjort det så ändrade den sig igen..Suck!
Hittade till slut i alla fall, vi bodde verkligen centralt. Bodde på Elite Hotel Stockholm Plaza på Birger Jarlsgatan, var ett fint hotell men rummen var inte så stora, det var väl inte hela världen eftersom man ändå knappt är nått på rummet.






































Fredag:
Kollade runt lite var alla affärerna låg så vi skulle hitta lite lättare på lördag då vi skulle shoppa, gick och mös bara och tog det lugnt, sen gick vi och åt på K15, det blev Black & White och det var så jäkla gott. Blev hur mätt som
helst! Efter att vi ätit så tog vi en liten promenad till Filmstaden Sergel, det ligger på Hötorget. Hade redan bokat biljetter till "Män som hatar kvinnor" så det var bara att hämta ut dom. Blev lite popcorn och det som hör till när man är på bio. Fy faaan vilken bra film, ni som inte sett den måste gå och se den på en gång. Den var ju lite läskig,(det tyckte till och med Jerry), så jag hoppade till några gånger...Inte för att det är så ovanligt men ändå :)
Man blev verkligen berörd av filmen, speciellt eftersom man vet att det är så i verkligheten också. Det är verkligen helt sjukt...Fattar inte hur "män" kan behandla kvinnor så och sen kunna fortsätta att leva med sig själva...Nej vidrigt är vad det är! Efter filmen gick vi till 7eleven och köpte lite godis till hotellrummet...Mmm mums!

   


Lördag: Gick upp vid 9.30 och käkade frukost och sen gick vi upp och gjorde oss i ordning. Var ju shopping som stod på schemat idag. Jerry gick in på Carlings och där hittade han allt som han hade tänkt köpa + lite till. Han köpte jeans, en vårjacka, t-shirt och en skjorta. Skit snyggt var alltihop. Har juh tyvärr inga bilder på det vi handlade, i alla fall inte än så får berätta istället. Hur som helst, för mig gick shoppningen inge vidare. Spraing in och ut ur en massa affärer men kom ut tomhänt varje gång! Till slut hittade i alla fall Jerry en knallblå polotröja som jag köpte. Den var riktigt snygg!
Vi gav i alla fall upp och gick och åt lite mat, fick bli Pizza Hut. 
Passade på att gå in i lite affärer på tillbakavägen till hotellet också men hittade inget då heller. När vi kom till hotellet gick vi och la oss och vila en stund. Bäst att vila upp sig eftersom vi bokat biljetter till Raw...det sänds på 5:an ikväll för er som vill se vad det är :)
Åkte Taxi till Göta Lejon där det skulle vara, åkte dit lite för tidigt så fick bli Mc Donalds innan det var dags att gå in :)
Till slut var det i alla fall att gå in, trodde att jag skulle skratta ihjäl mig åt vissa skämt. Var verkligen råa skämt så det får man vara beredd på om man ska gå på Raw, mig föll det i alla fall i smaken och Jerry också för gud vad han skratta, jag satt till och med och skrattade åt honom vissa gånger...Haha..Älsklingen med sitt underbara skratt, det går bara inte att motstå.

   
  


Söndag: Gick upp vid 9.30 och gjorde oss i ordning så mycket som möjligt eftersom det var dags att checka ut klockan 12. Gick ner och käkade frukost när vi hade packat i ordning allt för då hann vi juh äta i lugn och ro. Efter att vi checkat ut och gått med grejerna till bilen så blev det lite shopping igen. De gick lite bättre idag för mig, shoppade en massa saker på Gina Tricot. Köpte 2 st tröjor med 3kvartsärm,2 st linnen och 2 lite längre linnen. Köpte även med en tunika till mamma som hon hade sett på Teven, vet inte om det är den men skit samma :) Köpte även en ny handväska, fick bli en vit stor väska...Jätte fin!
Sen köpte vi födelsedagspresent till Frida också eftersom hon fyllde år idag. Åkte dit på kalas på en gång när vi kom hem från Stockholm, ville inte åka hem till kissarna och bara vända för att vi skulle iväg igen så så fick det bli :)
Innan vi åkte från Stockholm så åt vi på Taco bar..Kan juh inte klara en helg utan tacos..eller vad säger du älskling?!
Det var våran helg det...Var hur underbart som helst, nu får det inte dröja 5 år tills nästa gång vi tar in på hotell bara...

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0