Nähee..

Var ju inne till Örebro igår och skulle kolla på en soffa som vi hittat på Blocket.se, är den som jag visade på en bild i något tidigare inlägg. Blev lite krångel med henne som hade den, hennes barn hade blivit sjukt och kräktes. Självklart så hade det kommit spyor i soffan...Typiskt!
Tänkte redan då att va f**n, men vi försökte i alla fall på tag på henne och ringde henne ungefär 4 gånger men fick inget svar. Både Jerry och jag började bli irriterade att hon inte kunde svara. Spciellt eftersom vi hade ordnat med bil och att vi skulle hyra kärra. Bestämde oss i alla fall för att strunta i den soffan och istället så åkte vi till ett företag i Örebro som hade ute annons på Blocket. se också som hade väldigt billiga soffor. Var verkligen tur att vi åkte dit för nu har vi hittat våran soffa..skööönt!
Blev mycket bättre än den andra också så tur att vi inte åkte dit och köpte den :)
Den är riktigt stor och rymlig men den får ändå plats i vårat nya hem, fattar inte att den var så billig heller. 8.600 kr betalar vi för den med hemkörning och skulle kunna tänka mig att den skulle kosta det dubbla om man skulle köpa den på Svenska Hem eller Europa möbler...Ett riktigt fynd gjorde vi...Nöjd!
Visar en bild på våran nya, fina soffa så får ni säga vad ni tycker...Vi kommer att få den hemkörd till den 8:e Juni och då kör de den till våran nya lägenhet...Like it!


 Klicka för att se nästa bild
Kommer bli så himla fin i nya lägenheten. Vi var smarta att ta den färgen på bilden också, men färgen är finare i verkligheten, skönt att man slipper se alla svarta katthår som blir :) Våran är också vänd åt andra hållet så det kommer bli perfekt!! Vad tycker ni??




Ska ni köpa en nya soffa så åk till RS möbler i Örbero.
Adressen är: Pappersbruksallén 14

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0