Kalas

Idag har lillebror haft kalas. Han fyllde ju år den 28:e oktober men passade inte att ha kalas på den dagen så det fick bli nu i helgen istället.
Har tyvärr inte haft med mig kameran, jag måste verkligen bättra mig med det för det blir ju lite roligare att lösa inläggen då :) Hoppas att ni okar läsa ändå och inhte tröttnar..

Skitsamma..nu till kalaset igen.
Åkte hem till mamma, pappa och lillebror vid 15.30 och då blev det smörgåstårta.
Det smakade riktigt, riktigt bra. Blev mest att vi tog det lugnt så det var riktigt skönt..
Var kul att träffas allihopa för det var ett tag sen nu :)
Lilla Melker han bara växer å växer...blir ju såå stor! Men kul det för nu är han ju med mycket mer.

Tobbe hade ju paketöppning också.
Han visst ju vad han skulle få eftersom han själv valde ut det :)
Han fick i alla fall 2 par jeans och sen 2 t-shirts...skit snyggt!
Innan det så har han ju fått ett årskort på Träningslagret av mamma och pappa så nu är han med mig och Jerry och kör i gymmet..gött det!

Nu sitter jag hemma i soffan. Lillebror följde med också för han var sugen på att spela PS3 så då fick han följa med :) Men däremot får han inte stanna lika länge som han brukar förska försöka lägga mig i tid.
Har fullt upp imorn...
Först ska ju Tobbe och jag till Arbetsförmedlingen och facket, sen blir det gymmet och efter det ska vi hem till Ann och Bosse för Bosse fyller 50 år imorn så då ska dom ha öppet hus så att man får komma och gratta Bosse. Han har ju fest på lördag, men de som inte är bjudna eller inte kan komma eller så får ju gratta honom imorn om de ville. Jag ville ju köra spinning också, men är ju inte säkert att det hinns med..tyvärr!
Men bara jag hinner gymma så känns det nog bättre...

Nej nu ska jag vara lite social med brorsan.
Ni får ha en fortsatt bra söndags kväll...Kramis

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Heej!

Lamporna är köpte på Ljusexperten i Grästorp, några mil utanför Trollhättan hitåt till. Kanske lite lång resa för några julstjärnor om man inte har vägarna förbi ;)



Trist med jobbet, men det fixar sig allt. Just nu skulle jag gärna gå hemma och dega några veckor, men just nu räcker inte ens 40h i veckan till för att hinna med jobbet. Sånt är livet :)

2009-11-02 @ 19:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0