Jönköping

Sitter nu hemma i vårat fina vardagsrum! Det blev såå himla fint, är verkligen jätte nöjd. Jag ska visa er bilder när vi har fått upp kontaktuttag och så så vi har lite mer lyse än vi har nu + att jag måste fixa nya gardiner och kuddar till soffan. Ska juh sätta upp tavlor också...ÄNTLIGEN!

Nej nu ska jag skriva om det jag tänkte...
Måste ju berätta om våran helg i Jönköping!

Fredag: Kom fram till vid 15-tiden, kollade då in Emmas jätte fina rum. Var ju jätte mysigt..Förstår att du trivs! Köpte ju med lite presenter också som passade in skit bra! Var ljusstakar och sen ett hjärta, tror det var gjort i nån lera eller nått..jaja, skit samma! Snyggt var det i alla fall.
Efter att vi tagit det lite lugnt så tog vi en liten promenad och kollade in piren och en del av centrum. Blev en fika på Wayne´s coffee house och sen gick vi till affären och handlade lite mat.
Sen fixade vi tacos och topg det lite lugnt innan det var dags att åka och spela bowling med några av Emmas kompisar. Var ett jätte fint ställe, massa neon ljus och sånt så det var himla mysigt! Jag gjorde i alla fall 2 strike och kom inte sist så jag var nöjd.
Åkte hem därifrån vid 22-tiden så då fick det bli film hemma hos Emma. Kollade på "Taken", har ni inte sett den så MÅSTE ni se den..sjukt bra film! Sen var det dags att sova...pumpade luftmadrass och bäddade ut Emma jätte smidiga bäddsoffa..Stackars Emma fick sova på luftmadrass och vi fick ta hennes säng..så snällt!
Gick skit bra i alla fall att sova så på 14 km2..Mysigt! Var så bra att vi kunde sova hos Emma för annars så skulle ju Jerry och jag fått gått till hotellet och det hade ju inte blivit lika bra...Går ju bra i alla fall när det bara är över helgen :)

Lördag: Gick upp vid 10-tiden..käkade frukost och sen åkte vi till A6 och kollade hur det såg ut där. Emma hittade ett par jätte snygga skor, jag hittade en del snyggt till vardagsrummet men hade ju inga pengar att shoppa för så det fick bli att bara fönster shoppa. Får försöka hitta nått liknande i stan sen när lönen kommer in på kontot :)
Efter A6 så åkte vi hem och kollade på Idol i datorn, missade ju det på fredagen. Sen duchade vi och gjorde oss i ordning för en kväll ute på stan. Började att äta god mat på "Jensens", smakade riktigt bra! Sen när vi ätit upp så gick vi till "Olearys" för att kolla på Danmark - Sverige. Fick sittplats precis vid baren..NICE!
Var ju inte världens bästa match men var i alla fall riktigt kul att kolla på den ute, blir ju lite extra än att sitta hemma..blir ju mer känsla!
Sen när matchen var slut gick vi hem till Emma igen och fyllde på med lite öl/cider/vin. Blev bara en snabbis eftersom vi skulle vidare till "Sliver" och var tvugna att vara där i tid eftersom vi inte visste om Emma fick komma in eller inte..Vi tror det var åldersgräns på 23! Men det var i alla fall inga problem att komma in...
Var kvar till tolv..Jerry mådde inte så jätte bra och ville gå hem så då gjorde vi det! Var skönt att vi inte var kvar till stängning. Fick bli Mc D för litte natta mat...det smakade smaskens!
Sen gick vi hem och la oss och kollade på film, tror ingen av oss kollade särskilt länge utan vi somnade nog nästan på en gång.

Söndag: Gick upp vid 11-tiden..käkae lite frukost! Sen kollade vi på "En shopaholics bekännelser" och efter det gjorde vi oss i ordning. Packade och duschade å så, var ju inte så fint väder så blev inte att vo tog nån promenad. Gick i alla fall och luncha på "Sandys", fick bli baguette. Sen hem igen och packade in allt i bilen och sen körde vi hemmåt. Fick med oss Emma hem också eftersom hon hade fritt från skolan hela nästa vecka...
Åkte förbi Gränna hem så stannade och köpte lite polkagrisar...
När vi kom till Karlskoga så åkte vi hem till Ann och Bosse där det bjöds på jätte god mat! Tack så jätte mycket...
Verkade som katterna hade saknat oss också för de kom på en gång när vi ropade på dom...
Så himla mysigt att få pussa på dom igen!

Så nu tror jag att jag har fått me det mesta..
Tack för en underbar helg Emma och tack för att vi fick bo hos dig...Du har det jätte fint!
Puss & kram

Kommentarer
Postat av: e

TACK själva! hade jättekul hela helgen och hoppas ni hade det också! KRAAAM

2009-10-12 @ 00:02:22
URL: http://emmafridaelisabeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0