Närkontakt delfin

Igår så var jag till Kolmården med älsklingen.
Var ju dags att träffa delfinerna...Kärlek.

Var ju vädigt osäker om jag skulle kunna åka, men det gick med hjälp av min vilja.
Körde ju hela vägen dit och det var inte skönt, men hade ju inget val eftersom Jerry knappt sovit (han slutade ju kl.06.00). Gick i alla fall helt ok och vi kom i alla fall dit 15 minuter innan det började.

Väl där så bjöds det på fika innan det var dags för föreläsning.
Medans vi gick på föreläsningen så fick Jerry och de andra som var med som skulle titta på gå ut en sväng och kolla de andra djuren. Jerry han gick självklart till aporna...hihi...
Vid 12.15 så var det dags för lunch...fick kallskuret så det smakade riktigt bra!
Fick sitta och smälta maten en liten stund, men sen var det dags att prova ut våtdräkt och bege sig ut till bassängerna...Pirr i magen :)
Gick igenom lite hur vi skulle göra och att vi inte fick klappa delfinerna förrens skötaren sa till oss att det var okej. De ville ha delfinerna i vissa positioner och så innan och det är ju förstårligt.
Blev i alla fall en glad överaskning att hon som hade hand om oss hela dagen var med och tog en massa kort som vi sedan får hemskickade på skiva...Spännande!
Väl i bassängen så fick vi sitta med på kanten med tränaren medans hon visade upp en massa tecken till delfinen och vi fick klappa på dom en hel del. Är verkligen super nöjd med dagen!
Vi fick ju även lägga oss på kanten och ha delfinens nos i våra händer och då kunde man passa på att pussa och krama delfinen. Tyvärr stod Jerry en bit ifrån så då gick det inte att ta några bilder med våran kamera, men då tog ju dom bilder åt oss...Längtar tills man får dom så man får se hur de blev!
Efter att vi fått kela med delfinerna så var det dags att snorkla med dom och kolla på dom under vattnet.
Snorkling var inte riktigt min grej, har ju aldrig gjort det förut och det var ju lite speciellt. Jag tycker ju inte om när man ska andas med munnen bara men det gick bra till slut. Skötarna var ju hela tiden med oss och visade hur vi skulle göra och vad vi skulle tänka på.
Är ju glad att vi hade våtdräkt på oss för i bassängen var det ca. 18 grader, var ju inte så kallt, men tillräckligt för att man skulle frysa.

Nu får ni komma hit och kolla på filmen med oss.
Så himla kul att Jerry kunde följa med mig på en av mina bästa dagar.
Kan ju föresten säga hur en delfin känns nu också och det har ju varit ett stort frågetecken för mig.
Skötaren beskrev det som en hård gummistövel ch det får jag nog hålla med henne om, det låter ju inte så kul men det är nog så jag får säga så att ni förstår på ett ungefär.

Tack alla ni som gjorde den här dagen möjlig..nämligen ni som gav mig VÄRLDENS finaste present och ett minne för livet...Vet inte hur jag ska kunna tacka er...Älska er!

PS. Bilder laddar jag upp när jag fått dom från kolmården DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0