Söndag

Började dagen med att gå upp i hyffsad tid..Vaknade till och med innan väckarklockan hann att ringa.
Gick upp vid 10.40 och hoppade in i duschen, sen efter det fixade jag i ordning mig och sen blev det lite frukost på det. Efter det så åkte jag ner till ö&b en sväng, hittade ett par nya lampskärmar till nattduksbordslamporna. Tog ju de gamla ut till vardagsrummet istället för ville ha de julstjärnan där innan det är kalasdags på lördag, älsklingen tyckte inte det blev så fint, men ska ju bara ha dom ett tag tills vi ska in till Örebro och köpa nya men det känns lite väl att åka in till Ikea för ett par nya lampskärmar!

Jaja, strunt i det. Nu blev det en halv uppsats om bara det! Haha..
Mamma, lillebror och Jenne kom också ner till ö&b när jag var där. Dom skulle också handla litegrann.
Får tacka mamma för det fina överkastet och lite växter till krukorna som jag fick av dom igår.
Får se hur det blir i sängen imorn när jag ska bädda i ordning med nya överkastet.
På tal om det så har jag slarvat och inte tagit en endaste bild på lägenheten nu när julpyntet är borta, men det hinns väl med!
Sen var vi inne på Skokanonen också så mamma hittade en liten födelsedagspresent till sig själv. Strunt samma att hon vet vad det är, kul hon hittade något som hon ville ha och dessutom har vi ju inte handlat färdigt presenterna än så du får allt vara lite nyfiken mamma! ;)

Efter ö&b och Skokanonen så åkte jag hem till älsklingen som höll på att göra sig i ordning litegrann.
Vi hade bestämt oss för att åka hem till Ann, Bosse & Emma och umgås litegrann innan Jerry skulle jobba. Vi käkade god söndagsmat tillsammans, blev köttfärslimpa, potatis och grönsaker.
Det smakade riktigt, riktigt gott. Blir så sällan som vi äter det!

Sen när jag skjutsade mig så fick han släppa av mig hos min farbror för mamma och pappa var där och hälsade på så då kunde ju jag lika gärna passa på att hälsa på en sväng jag också. Var verkligen kul att träffas och att allt var som förut. Har ju hänt en del för längesen som jag inte vill ta upp här. Men nu så känns allting jätte bra!

Resten av kvällen har jag spenderat i soffan.
Somnade en stund också, men hade ställt mobilen så jag hann upp och göra mackor åt älsklingen.
Nu så sitter jag här i sängen och bara skriver av mig litegrann, flyter på som tusan så det blev ett väldigt långt inlägg. Får se hur många av er som tog sig igenom hela inlägget...en eloge till er! :)

Nej nu ska jag kolla vidare på nätet lite innan det är dags att sova.
Godnatt & sov så gott allihopa..Kramis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0