Sjukling

Har en liten sjukling hör hemma!
Tog nyss febern på Albin så han har 37,8 :( stackaren! Hoppas det går över, men blir att kolla febern ikväll igen eftersom den oftast är högre på kvällen.

Uppdaterar mer senare!
Nu blir det mys i soffan med min lillprins <3


Kommentarer
Postat av: Angelica

Lilla gubben då. Hoppas att febern går över. Vore kul om vi kunde ses nästa helg, vem vet då kanske det blir fullt fart hemma. Albin kanske jagar Melker vid det laget. =) Vet hur det är när de är mammiga, Melker har haft en mammig månad. Jag tror Micke har fått söva honom 4 ggr denna månad. Blir lite jobbigt att aldrig få egentid på kvällarna. Jag somnar ju med honom i sängen så det blir korta dagar. Men ska inte klaga finns inget bättre än att ligga bredvid plutten och mysa. =)



Kramar

2011-11-24 @ 07:00:37
Postat av: lovisa

Gosigt det måste vara att ligga och mysa med en så liten knodd=)

2011-11-24 @ 11:18:57
URL: http://lovisapalmer.blogg.se/
Postat av: marlén

Angelica: Nu är det mycket bättre med Albin.

Han har precis lärt sig att ata sig framåt. Nu ålar han omkring här på golvet, ser ut som han försöker krypa också så får se om det kommer vilken dag som helst! Albin tyr sig mest till mig, i alla fall när han är väldigt ledsen men annars så funkar pappa lika bra :) skönt det för det syns när Jerry har jobbat att Albin har saknat honom :)

Vi får hoppas vi kan ses nästa helg. Ni får ha de så mysigt idag och imorn.

Kram på er <3



Lovisa: Det är helt UNDERBART att mysa med sin egna lilla knodd. Går inte att förklara hur mysigt det är. Så mysigt när man verkligen ser att han vill upp i famnen på en och bara mysa.

2011-11-25 @ 19:23:56
URL: http://anithamarlenlinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0