Det rullar på..

Tycker graviditeten rullar på bra!
Nu börjar det synas lite att jag är gravid, men jag längtar tills det syns mer så man inte bara behöver känna sig fet ;)

Kramis


Kommentarer
Postat av: Madde R

Hej! Vad skönt att allt rullar på för er med graviditeten och lägenheten :D Jag tycker det är coolt att jag och Jerry fyller år på samma dag och våra pappor fyller år på samma dag :D Min pappa fyller den 2 november :P Ha det bra tills vi ses och hörs! Kramar <3

2012-11-02 @ 08:16:35
Postat av: Ida-Marie

Jag tyckte att de första 12-13 veckorna gick såååå sakta, men sedan dess har varje vecka passerat galet fort. det är både underbart och lite läskigt hehe. Härligt att ni hittat nytt hem och att ni också ska ha en liten parvel som blir lika gammal som vår ;).

KRAMAR

2012-11-03 @ 09:40:28
URL: http://imo.bloggplatsen.se
Postat av: Marlén

Madde R: Hihi..ja det är komiskt att det är så, herregud jag tycker det är tillräckligt att ni lyckas fylla på samma dag! :) Är allt bra med dig Madde? Ha de så jätte bra och hälsa Micke...Kramar <3

Ida-Marie: Jag tycker i alla fall att den här graviditeten har gått fortare än med Albin men nu så är det ju fullt upp om dagarna och det händer en massa med Albin, han utvecklas för fullt :) Gud va kul att vi ska ha nästan samtidigt!
Hoppas vi kommer att ses.

KRAMAR

2012-11-08 @ 20:47:37
URL: http://www.anithamarlenlinnea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0